Kızlar selam ben de doğurdum tam 6 gün oldu

yazmıştım erken riski var diye normalde bu çarşamba sezeryan günüm vardı. Doktorum da normal doğum yanlısıydı. Bu pazar sabah uyandım kanlı sümük gibi akıntım sancım vs yok normalde yalancı olmasına rağmen yoktu ama dehşet bir bel ağrım vardı ben umursamadım kahvaltı yaptım çünkü doktor bana sancın olur vs demişti hastaneye gittim 5 cm açılma var suyum var bebek kanalda doktor nstye aldı sancı yok bana dedi ki bu hale gelmek için 10 saat sancı çeken var sen normal doğurabilirsin neden sezeryan konuştuk beni ikna etti zaten şuan karnın tok bekleyene kadar 10 cm olur vs belki yalan söyledi bilmiyorum suni sancı verdi rahmime hap sonra da epidural oldum öyle aman aman bi ağrı olmadı korktuğum kadar pilates topunda yatakta tuhaf pozisyonlarda açılma bekledim yan tarafta bi kız avaz avaz ağlıyor ondan tedirgin oluyorum ben de hazırlıksız gittim 3.5 saat sonra doktor suyumu patlattı çatalda ondah sonra hissettim 15 20 dk sonra doğuma gittim eşim yanımdaydı doktor ıkın dediğimde ıkın dur dediğimde dur dedi bir yandan da bi hemşire koluyla bastırdı o korkuyla kadının saçına yapıştım bir de bu var... 10 15 dk sürmedi bebeğim ağladı kucağıma verdiler sanki uyuşturucu almışım gibiydi acayip bir his geldi hormonlardanmış sarhoş gibi oldum

benim 2 dikişim var sadece. 36 haftada doğdu emme sıkıntımız var sadece küvöze alınmadı 3.300 kilosu 4 tane ciğer geliştirici olmuştum. Burda başından beri asla normal doğurmam diyordum nasip böyleymiş. Korktuğum kadar asla olmadı.