Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Çenesi yoruluyordur canım yinede en kolayı onun için sağıp vermen yumuşak başlıklı lansinoh aldık biz anne memesine en yakın öyle bir biberon varsa en iyisi sık sık sütünü sağıp vermen
Avent var cam o da meme ucuna yakın ama vermek istemiyorum ya iyice ayrılır diye kaşıkla besliyorum şimdilik

Sen bilirisn canım da biberon büyük kolaylık sarılık olmasinda midesine nasıl giderse gitsin önemli değil
Prematüre için özel üretilmiş bu da biberon kaşık meme reddi için bakalım nereye kadar dayanacağım böyle

Kızlar selam ben de doğurdum tam 6 gün oldu 🤣 yazmıştım erken riski var diye normalde bu çarşamba sezeryan günüm vardı. Doktorum da normal doğum yanlısıydı. Bu pazar sabah uyandım kanlı sümük gibi akıntım sancım vs yok normalde yalancı olmasına rağmen yoktu ama dehşet bir bel ağrım vardı ben umursamadım kahvaltı yaptım çünkü doktor bana sancın olur vs demişti hastaneye gittim 5 cm açılma var suyum var bebek kanalda doktor nstye aldı sancı yok bana dedi ki bu hale gelmek için 10 saat sancı çeken var sen normal doğurabilirsin neden sezeryan konuştuk beni ikna etti zaten şuan karnın tok bekleyene kadar 10 cm olur vs belki yalan söyledi bilmiyorum suni sancı verdi rahmime hap sonra da epidural oldum öyle aman aman bi ağrı olmadı korktuğum kadar pilates topunda yatakta tuhaf pozisyonlarda açılma bekledim yan tarafta bi kız avaz avaz ağlıyor ondan tedirgin oluyorum ben de hazırlıksız gittim 3.5 saat sonra doktor suyumu patlattı çatalda ondah sonra hissettim 15 20 dk sonra doğuma gittim eşim yanımdaydı doktor ıkın dediğimde ıkın dur dediğimde dur dedi bir yandan da bi hemşire koluyla bastırdı o korkuyla kadının saçına yapıştım bir de bu var... 10 15 dk sürmedi bebeğim ağladı kucağıma verdiler sanki uyuşturucu almışım gibiydi acayip bir his geldi hormonlardanmış sarhoş gibi oldum 🤣 benim 2 dikişim var sadece. 36 haftada doğdu emme sıkıntımız var sadece küvöze alınmadı 3.300 kilosu 4 tane ciğer geliştirici olmuştum. Burda başından beri asla normal doğurmam diyordum nasip böyleymiş. Korktuğum kadar asla olmadı.
Eneeee nolmuş yaaaa 🥰bundan sonra sesi çıkmayan olursa heh dicem buda doğurmuş 😆yaa çok tebrik ederim ne güzel bir doğum hikayesi olmuş. Allah kolaylık verince bak su gibi akmış. Herkese böyle doğumlar olsun inşallah. Sağlıkla büyütün inşallah 🥹

Back
X