2014 Kasım Anneleri

Sağol canım

İzleme böyle şeyler bu haftalardan itibaren stres çok tehlikeli bebekler için..

Ben de izledim güllerin savasında o bölümü esime dedim degistir kanalı bi kötü oldum.. Etkilenmemeye çalış stres yasaaak

Ay kızlar gece bunu yazdıktan sonra kabus üstüne kabus gördüm. Bebeğim erkenden doğmuş güya, doktorum da mesaim bitti diye evine gidiyo, bebeğimle kalıyorum hastanede öylece, kimse ilgilenmiyor. Ne olur yaşatın onu diye ağlıyorum. Ciğerlerim yanarak uyandım. Eşim kendime getirmeye çalışıyor sabahtan beri. Bu gördüğüm ikinci rüya , üçüncüsne kalbim dayanmaz!

Hamileler çok kabus görürmüş bende arada görüyorum lütfen etkilenme bi dua aç oku nefes egzersizi yap biraz sakinleştir kendini böyle stres yaptıkça bebegin çok üzülüyor minigide strese sokma rahatla biraz

kızlar cuma günü tetanoz aşımı yaptırdım şükür. Saglık ocagındaki ebede ikinciye hamile idi. Ben daha tetanoz aşısını sormadan. Bana 'cok acıyor ben ilk bebegimi sezaryanla dogurdum bu aşı kadar acı cekmedim'dedi. Bi ara eşime seslendim yaptırmasak olmaz mı diyecektim. Eşim o arada dışarı cıkmış. Neyse olsun yaptırıyım dedim.İik önce kalp atışlarına baktı sonra aşıyı yaptı. Sinek ısırıgı gibi bişeydi öyle dayanılmayacak bi acı olmadı. Ebeye sinir oldum deli mi ne. aynı gün gece kolumun acısından uyuyamadım biraz buzla masaj yaptım rahatladım. AŞISINI YAPTIRMAYAN ARKADAŞLAR İÇİNİZ RAHAT OLSUN. bide benim saglık ocagında yapılan kan tahlil sonucumda şekerim 67 cıktı ebe ona da gizlişeker olabilir hemen ertesi sabah doktora git şeker yüklemesi yaparlar dedi. hiçde panik olmadım valla doktora gittigimde sordum şekerin düşük olması degil yüksek olması sorundur. önemli birşey degil dedi. ebenin derdi ne anlamadım
Aynı gün Hastanede ayrıntılı baktı doktor10,15 dakıka falan sürdü. bebişimin her şeyi normaldi şükür. Bi tek sag elini görmekte zorluk cektik. hep arkasına sakladı. doktorda git bi çikolata ye öyle gel dedi. ondan sonra gördük şükür.

Sağol hayatım.
Eşim masaj yaptı, kızım da dönüp durdu içimde üzülme anneciğim burdayım dedi yine :)

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok şükür canm benim ne güzell bizimde ayrıntılıda radyolog parmaklarını sayamıyorum yumruk yapmış ikisinide yüzüne kapatmış demişti

Kızlar bu oda takımının siparişini verelim diyoruz.
Biz mağazada modelini beğendik, özel bir yerde yaptıracağız.
Şimdi söylersek bayramdan sonra anca başlayacaklar yapımına. Çok yoğunlar.
Sizce güzel mi?
Ne dersiniz?

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güzel cnm ama benim bi fikrim war dolabinin ortasindaki 3 rafi da kapakli yaptirn o kisim hep daginik gösterir bence ..iki yanlardaki cam olan kismi iptal ettirip düz kapak olsun ,ortaya kapak yaptirin ddgm kismi buzlu cam yaptirtip icine pembe tül yaptırın perde gbi :)

Son düzenleme:
Kizlar 21.haftadaym ve 24-28.haftalar arasi yaptirmam gereken seker yuklemesi konusnda kararsizm.prof.canan karatay yaptrmayin bebise cok zararli dye heryere cikip uyarilar yapio.seker oldugu gibi bebege geciomus bebegin organlari gelismedigi icin cok zarar goruyomus.acaba yaptrmasak nolurki?ne dersiniz?siz ne yaptiniz veya ne yapcaksiniz?

ben de çok fazla kabus görüyorum canım, hamilelikte olurmuş bunlar, bol bol dua edip gün içinde stresten uzak durmaya çalışıcaz yapacak başka birşey yok

üzerimdeki soğuk algınlığını bir türlü atamıyorum, biraz kendime gelebilsem bugün dışarı çıkıp mpbilya işini netleştirecektik ama maalesef

Eklentiler

• $1405247237002.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 47
  • $1405247251632.webp
    18 KB · Görüntüleme: 72

ben oğlumda yaptırdım organlarıda kendıde maşallah cok sağlıklı dünyaya geldi ben ınanmıyorum bu karataya haftaya yaptırıcam 50 gr kadındogumcular zararı yok dedikten sonra ben onlara ınannıyorum

kızlarr you tube dan "elif oyku sayı sayıyor 2 yaş" videosunu izleyinde gülün azcık 2.22 dakikalık..
ay o yanakları tam mıncırmalıkkk

Cnm adına çok sevindim Rabbim e binlerce şükür bende hamileyimmm Rabbim nasip ederse bende Şubat annesi olacagim 9 bucuk haftalik rabbim tum bekleyen isteyen herkese tattirsin inşallah

ya benim bildiğim ebe moral verir bu alt üst etmiş gıcık ya kalmış mı bunlardan daha benim oturduğum yere köy derler ama bunlardan yok çok şükür geçmiş olsun canım bebeğin içinde sağlıklı haberlerine sevindim rabbim kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah

kızlar bebek şekeri süsümü kendim yapıcam diyenlere örnek olsun netten gördüm çok beğendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…