2014 Kasım Anneleri

Karsiyakda magazasi var cnim carsida ve nergiz tarafinda 2 tane sanirim baska firmalrda satiyo idil baby urunlerini acik adres istersen ogrenirim ariyip

sadece idilbaby mi satıyor mağaza.çarşıdakinin adı ne acaba ?oraya gidebilirim bugün doktora gideceğimde yol üstü sayılır

Merhaba,
Maskoyu neden istemiyorsun bilmiyorum ama biz kızıma masko tombik bebeden oda siparişi verdik. Kalite ve fiyat olarak en iyisi orasıydı. Ben çok yer gezdim bebek odası için, Tombik bebeyi tavsiye ederim.

ne kadardı canım fiyatı bide resmi varmı merak ettim bende bakıyorumda kızım için

Kızlar nasılsınız bakalım ?

Bir kaç gündür pek fırsatım olmadı girmek için,aranızda bir kaçınız biliyor,evim badana oluyor,bugün 3.gün bitecek inşallah bebek odası kaldı bir tek,aldığımız renk pek açıkmış anca kapatıyor altındaki boyayı....onun dışında ev ayağa kalkmış vaziyette,her yer darmaduman....bugün inşallah biraz toparlanır...

Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın....,

Gebelik diyabetinde bugün 4.günüm yarın ölçümlerime başlicam....ALLAH'IM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN...

Toplu alisveris de yapsak etiket fiyati ustunden olur dendi::(((ben kizim icin 20li cicekli pembe bi hastane cikisi begendim 200 tl fazla geldi. Bakalim. Kismet artik. Dedigin hastane cikisina da bakmistm oglum icin onun da fiyati da 200 ::(((gule gule kullansin oglun gayet kaliteli ve guzel urunler.

Cok tesekkurderi cnim bizordan baya bi alisveris yaptik soyle soyliyi beni arkdasimda benimle bir hamile sadece ben yaklasik 1200 civari alisveris yapti oda ayni sekilde hemen nemen herseyini ordan aldi arkdasimda o sekilde anneler yapti pazarlik :) birde netgen bak istersen 200 cok zaten banada cok gelir ben simdibirtek araba eksigi kaldi onuda halledersem soru kalmicak daha guzeller daha iyiler sizleri olsu kuzucuklar saglikligunlerde giysi i sallah

Eskiden derken?? Ya burada pek çok arkadaş aşıdan sonra kolunu kaldıramadığından bahsetti, daha 1 hafta 10 gün önce aşı olan arkadaşlar var.Ben 4 sene önce de tetanoz vurulduğumda ağrı yaşamamıştım zaten. Şimdi de yaşamadım.

Valla benim ilk aşımda üç gün ağrım oldu.. kişiden kişiye değişir sonuçta ağrı eşiğiyle alakalı bi durum.. hemşire arkadaşım güldü hatta başkalarına yaparken iyiydi diye :1:

sadece idilbaby mi satıyor mağaza.çarşıdakinin adı ne acaba ?oraya gidebilirim bugün doktora gideceğimde yol üstü sayılır

Hicbilmiyorum cni adini valla bende arkdasiminsayesinde bildi orayi karsiyakda oturmuyorum ben cunku oda hamile toplu olarak ordan alisveris yaptik ikimizxe buarada karsiyaakda aycan bebee varmis ordada idilbabyvarmis ama sadece o markayimi sstiyo bilmiyoru orayi birde ceylan var oda satiyo ben ogrsnirisem bizk aldigimizi tam yerinj yazarim kartvermislerdi bi bakiyim

Eskiden derken?? Ya burada pek çok arkadaş aşıdan sonra kolunu kaldıramadığından bahsetti, daha 1 hafta 10 gün önce aşı olan arkadaşlar var.Ben 4 sene önce de tetanoz vurulduğumda ağrı yaşamamıştım zaten. Şimdi de yaşamadım.

Ben iki gün kolumun ustune yatamadim,hatta durdugum yerde bile agridi, 15 agustosta 2.dozum var :(

İkinci doz hiiiç ağrımıyor benim ilkinde 3 gün ağrıdı.. ikinci daha hafif geçiyor :8:

Aşı olalı 10 günden fazla oldu ama hala kolum ağrıyor:14:
Nerdeyse 2. dozun zamanı geldi hala ilk dozun ağrısı geçmedi.

Ağrı eşiğiyle alakalı bi durum işte herkeste farklı ağrı olabiliyor.. benim de öyle aman aman değil ama 3 gün ağrıdı.. ikinci aşım da hiiiç ağrımadı hatta dedim yapmadı mı acaba hiç acımadı çünkü..

Ağrı eşiğiyle alakalı bi durum işte herkeste farklı ağrı olabiliyor.. benim de öyle aman aman değil ama 3 gün ağrıdı.. ikinci aşım da hiiiç ağrımadı hatta dedim yapmadı mı acaba hiç acımadı çünkü..

Yahu bende hiç ağrımadı 2. doz. 1. de minnacık kas tutulması gibi, hemşire ağrı eşiğin yüksektir hissetmemişsindir dedi, ay ne güzel, o zaman çocuğu da ağrısız doğururum ben.
Slogan: Ağrısız çocuk doğurulur! :kkk::kkk::kkk:
:60:

kızlar bu tetanoz aşısının ağrımasının sebebi hemşirelerin yaparken acımasın diye iğneyi fazla batırmamasıyla alakalı.
tetanoz normalde kas içine yapılması gereken bir iğne koldan yapılınca kas dokuya ulaşamadan yağ dokunun içine veriliyor ilaç .
bu da bi kaç gün ağrıya neden oluyor.hemşireler o an acımasın diye uğraşırken bi kaç gün ağrıya neden olabiliyorlar.
iğne yapıldıktan sonra buz uygularsanız bir sıkıntınız olmaz.

Bir kaç gündür pek fırsatım olmadı girmek için,aranızda bir kaçınız biliyor,evim badana oluyor,bugün 3.gün bitecek inşallah bebek odası kaldı bir tek,aldığımız renk pek açıkmış anca kapatıyor altındaki boyayı....onun dışında ev ayağa kalkmış vaziyette,her yer darmaduman....bugün inşallah biraz toparlanır...

Gebelik diyabetinde bugün 4.günüm yarın ölçümlerime başlicam....ALLAH'IM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN...

gözün aydın canım bundan sonrasınıda yavaş yavaş yaparsın fazla yorma kendini.diyet nasıl gidiyor atlatıcaz bugünleride inşallah:54::16:

Tikitam sende gebe diyabeti çıktı mı;?
Bak bende sınırda olacak şekilde diyabet çıkmadı ama kontrol amaçlı aldım şeker ölçme cihazını ara ara ölçüyom.
Beyaz ekmek, börek, unlu ne yersem, pirinç vs çok yükseltiyo şekeri. dünkü kahvaltım doluydu ama az karbonhidrat yedim diye heralde çok çıkmadı. Proteini arttır kuzucum. bide yemekten sonra hemen oturmamak iyi oluyomuş. 1 saat sonra fln hafif 10 dk hareket yürüyüş iyi geliyomuş şekerin düşmesi için
haberin olsun.

kızlar bu tetanoz aşısının ağrımasının sebebi hemşirelerin yaparken acımasın diye iğneyi fazla batırmamasıyla alakalı.
tetanoz normalde kas içine yapılması gereken bir iğne koldan yapılınca kas dokuya ulaşamadan yağ dokunun içine veriliyor ilaç .
bu da bi kaç gün ağrıya neden oluyor.hemşireler o an acımasın diye uğraşırken bi kaç gün ağrıya neden olabiliyorlar.

iyi oldu yazı bi tetanoz muhabbeti aldı gidiyor.. biz bebek doğurucaz tetanoz neymiş ki :9:

Yahu bende hiç ağrımadı 2. doz. 1. de minnacık kas tutulması gibi, hemşire ağrı eşiğin yüksektir hissetmemişsindir dedi, ay ne güzel, o zaman çocuğu da ağrısız doğururum ben.
Slogan: Ağrısız çocuk doğurulur! :kkk::kkk::kkk:
:60:

Sen de bu azimi görüyorum zaten valla bi güzel doğurursun.. :8:

1 gun acimisti benim ama 11 gune bedeldi 2. Dozu vurdurmasammi diye bile duusndum ozamn yapilirken acisin dicez hemsireye dogru yapsi yeterki :) sen hemisreydin dimi yanlis hatirlamiyosam

Ben iki gün kolumun ustune yatamadim,hatta durdugum yerde bile agridi, 15 agustosta 2.dozum var :(

Ben 1 ay önce ilk dozu vurdurduğumda 2 gün ağrısından uyuyamadım. Kolumu kaldıramıyodum, Kıyafet bile eşimin yardımıyla değiştirdim. Cuma günü 2. Dozu vurdurdum ( günler önce stres yaptım, nasıl dayanıcam tekrar diye) ama Allah'a şükür ki bu defa hafif bi ağrı oldu. Aşım vurulur vurulmaz eve geldim ve ara ara vurulan yere buz tuttum. Buzun faydası olduğunu düşünüyorum. 2. Aşında buz tutmanı tavsiye ederim canım.

1 gun acimisti benim ama 11 gune bedeldi 2. Dozu vurdurmasammi diye bile duusndum ozamn yapilirken acisin dicez hemsireye dogru yapsi yeterki :) sen hemisreydin dimi yanlis hatirlamiyosam

Valla benim hemşire işini biliyormuş demek ki :1: Burada herkes çok ağrıyor, kolumu kaldıramıyorum falan deyince ürkmüştüm açıkçası, ama ne buz koydum, ne başka birşey. Tek bir acı yok, kızarıklık yok. Yok yani :9:

Kızlar bugün randevu için hastaneyi aradım dr um hastaneden ayrılıyormuş şok oldum kendi özel dışarda açıcakmış :50: resmen sabah sabah yıkıldım diyebilirim biz bütçemizi o hastanenin doğum fiyatına göre ayarlamıştık kendi özel doğumuna güç yetmez en az 5 bin ister gel konuşalım dedi ama sanırım aynı hastaneden başka dr a görünücem o da senin haftan büyük ben takibe alamam derse yamdığımın resmidir var mı bu konu hakkında fikri olan :26:

Doktorun kim canım?

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bu konu başlığının altında birbirimize danışmamız gereken çok konu var. Daha önceki yazıları okudum ama toplu halde yazalım istiyorum. Hepimiz hemen hemen aynı haftalardayiz.
1) Siz kaç kg aldınız? Bebeğiniz kaç gram?
2) Sağlıklı bir hamilelik geçirmek için nelere dikkat ediyor, neler yiyip içiyorsunuz?
3) Çatlaklar için ne kullanıyorsunuz?
4) Alışverişe başladınız mı? Bebek odası hazırlığı yapıyor musunuz?
5) Araştırmalarınız sonucu kullanmaya karar verdiğiniz markalar ve modeller neler ?
6) Bebeğinizin ismine karar verdiniz mi?

1) Ben 3 kilo almıştım 20+3'de. Bebiş 370 gramdı.
2) Çay, kahve hayatımda yok.Cips yiyorum iki haftada bir vazgeçemedim=/ Ben nerdeyse 10 saat uyuyorum hergün :34: . Haftada üç gün yürüyüş yapıyorum ormanda, derin nefes alıp vererek. Kırmızı et yemeye çalışıyorum ama sevmiyorum. Tavuk ve balık eti yiyemiyorum. Tahıl yemeye dikkat ediyorum. Her sabah süt, beyaz peynir, domates kesin tüketiyorum. Yumurtayı ara vererek yiyorum ağır geliyor yoksa.
Doktorun verdiği vitamin, kan ilacı, balık yağını hergün alıyorum.
Bir de kramplarım için magnezyum verdi ama o da ishal yaptı:14:. Napıcam bilmiyorum. Muz bakla yiyeyim dedim yetmedi. Benim gibi olan var mı acaba??
3) Lierac. Üç farklı cildiye doktoru ve alerji doktorum buna yönlendirdi.
4) Bir yakınımız bebeğinin sepetini verdi ve kıyafetlerini. Ama kıyafetler biraz lekeli kalmış. Bilmiyorum çıkarlar mı. Çıkmazlarsa belki acil durumlarda kullanırım diyorum. Onun dışında eşimle iki tane tulum aldık. Birisi 0-3 birisi 3-4. Hediye olarak da iki tane zıbın var. Kayınvalidem de battaniye ve yenidoğan tulumu almış yine.
5) Mustela şampuan için. Unibaby ıslak mendil. Avent biberon. Küçük boyu cam büyük boyu plastik olanı düşünüyorum. Primanın da bebek besini düşünüyordum ama. Ama bu İsrail markalarını da çok kullanmak istemiyorum. Bakalım yerli markalara da bakacağım.
6) İsim konusu hala muhallakta. Tosbağa kalacak çocuğun adı:9:

Back
X