Kızlar bu konu başlığının altında birbirimize danışmamız gereken çok konu var. Daha önceki yazıları okudum ama toplu halde yazalım istiyorum. Hepimiz hemen hemen aynı haftalardayiz.
1) Siz kaç kg aldınız? Bebeğiniz kaç gram?
2) Sağlıklı bir hamilelik geçirmek için nelere dikkat ediyor, neler yiyip içiyorsunuz?
3) Çatlaklar için ne kullanıyorsunuz?
4) Alışverişe başladınız mı? Bebek odası hazırlığı yapıyor musunuz?
5) Araştırmalarınız sonucu kullanmaya karar verdiğiniz markalar ve modeller neler ?
6) Bebeğinizin ismine karar verdiniz mi?
1) Ben 3 kilo almıştım 20+3'de. Bebiş 370 gramdı.
2) Çay, kahve hayatımda yok.Cips yiyorum iki haftada bir vazgeçemedim=/ Ben nerdeyse 10 saat uyuyorum hergün

. Haftada üç gün yürüyüş yapıyorum ormanda, derin nefes alıp vererek. Kırmızı et yemeye çalışıyorum ama sevmiyorum. Tavuk ve balık eti yiyemiyorum. Tahıl yemeye dikkat ediyorum. Her sabah süt, beyaz peynir, domates kesin tüketiyorum. Yumurtayı ara vererek yiyorum ağır geliyor yoksa.
Doktorun verdiği vitamin, kan ilacı, balık yağını hergün alıyorum.
Bir de kramplarım için magnezyum verdi ama o da ishal yaptı

. Napıcam bilmiyorum. Muz bakla yiyeyim dedim yetmedi. Benim gibi olan var mı acaba??
3) Lierac. Üç farklı cildiye doktoru ve alerji doktorum buna yönlendirdi.
4) Bir yakınımız bebeğinin sepetini verdi ve kıyafetlerini. Ama kıyafetler biraz lekeli kalmış. Bilmiyorum çıkarlar mı. Çıkmazlarsa belki acil durumlarda kullanırım diyorum. Onun dışında eşimle iki tane tulum aldık. Birisi 0-3 birisi 3-4. Hediye olarak da iki tane zıbın var. Kayınvalidem de battaniye ve yenidoğan tulumu almış yine.
5) Mustela şampuan için. Unibaby ıslak mendil. Avent biberon. Küçük boyu cam büyük boyu plastik olanı düşünüyorum. Primanın da bebek besini düşünüyordum ama. Ama bu İsrail markalarını da çok kullanmak istemiyorum. Bakalım yerli markalara da bakacağım.
6) İsim konusu hala muhallakta. Tosbağa kalacak çocuğun adı