Eki Görüntüle 1200842
Eki Görüntüle 1200843 Eki Görüntüle 1200844 Eki Görüntüle 1200845 Eki Görüntüle 1200846 Eki Görüntüle 1200848
Kızlar bende e bebekten iki gün önce bunları aldım bugün geldi park yatağı da kurduk😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy güle güle kullansın bıcırık
Bizim de park yatak mobilya ve banyo malzemeleri eksik kaldı..
Uğursuzluk derler ya 6. aya kadar kızıma hiçbir şey almamak için kendimi zor tuttum. Hediye gelenler oldu tabi, onları kabul ettim ama ben mağazaları dolaşıp dolaşıp "6. ay dolsun, alırım" demekle yetindim.
Pazar günü 24. haftaya giriyoruz ve ben artık tüm hevesimle kızıma cicişler almaya başladım.
Bunları bugün mağazadan aldım. Hem Civil'de hem de LCW de bayram indirimi nedeniyle fiyatlar çok uygun.
Hatta devamı da var, fırsat olursa onları da yüklerim. Bir de internet alışverişlerim var.
LCW nin outlet ürünlerindeki indirimi görünce dayanamadım. Bir de butikbebeden aldıklarım var. Kargolarım yolda, birkaç güne gelir.
Eki Görüntüle 1200773
Civil - 5TL
Eki Görüntüle 1200772
Civil - 5.6 TL
Eki Görüntüle 1200771
LCW - 9.9 TL
Eki Görüntüle 1200770
Civil - 5TL
Eki Görüntüle 1200768
Civil - 6 TL
Eki Görüntüle 1200769
Civil - Toplam 2.5 TL
Nazarlar uzak olsun yavrumdan Allah bunları giydiğini de üzerinde paraladığını da küçüldüğünü de göstersin bana inşallah.
Yok değil canım ama ondan arıyorum, bulduğum anda hemen alıcam
Park yatagin gri yesilini de biz aldik:)) gule gule kullansin bebeklerimiz.ben de banyo havlusunu begendim ama yumusak midir degil midir bilemedim. Nasil kalitesini begendin mi?Eki Görüntüle 1200842
Eki Görüntüle 1200843 Eki Görüntüle 1200844 Eki Görüntüle 1200845 Eki Görüntüle 1200846 Eki Görüntüle 1200848
Kızlar bende e bebekten iki gün önce bunları aldım bugün geldi park yatağı da kurduk😄
Evet canım güzel bencePark yatagin gri yesilini de biz aldik:)) gule gule kullansin bebeklerimiz.ben de banyo havlusunu begendim ama yumusak midir degil midir bilemedim. Nasil kalitesini begendin mi?
Teşekkür ederim canım büyün Bebişler güle güle kullansın cicilerini
Yarin 26+1 olacağım doktor günümüz:))inşallah bebisim yüzünü gösterir annişlerr
inşallahh hayırlı haberlerle gel canım
A101 den aldıklarım :) :) mama kabını iki yerde de bulamadım.
Ben eşimi gönderdim, baktı ama kalmamış. Kayinvalidem de memlekette bakmış, orda da kalmamış
Uğursuzluk derler ya 6. aya kadar kızıma hiçbir şey almamak için kendimi zor tuttum. Hediye gelenler oldu tabi, onları kabul ettim ama ben mağazaları dolaşıp dolaşıp "6. ay dolsun, alırım" demekle yetindim.
Pazar günü 24. haftaya giriyoruz ve ben artık tüm hevesimle kızıma cicişler almaya başladım.
Bunları bugün mağazadan aldım. Hem Civil'de hem de LCW de bayram indirimi nedeniyle fiyatlar çok uygun.
Hatta devamı da var, fırsat olursa onları da yüklerim. Bir de internet alışverişlerim var.
LCW nin outlet ürünlerindeki indirimi görünce dayanamadım. Bir de butikbebeden aldıklarım var. Kargolarım yolda, birkaç güne gelir.
Eki Görüntüle 1200773
Civil - 5TL
Eki Görüntüle 1200772
Civil - 5.6 TL
Eki Görüntüle 1200771
LCW - 9.9 TL
Eki Görüntüle 1200770
Civil - 5TL
Eki Görüntüle 1200768
Civil - 6 TL
Eki Görüntüle 1200769
Civil - Toplam 2.5 TL
Nazarlar uzak olsun yavrumdan Allah bunları giydiğini de üzerinde paraladığını da küçüldüğünü de göstersin bana inşallah.
kızlar ben 24.haftaya girdim 64 kilo ile hamile kalmştım 59 kilo düştm sonra sadece 1 kilo alabildm ilk 4 ayımda 6.ayımıza girdik ve ben hala aynı kilodaym ama bebişimin kilosu normal gidiyor herkes çok zayıflamışsın niye kilo almıyorsun filan diyo sinirimi bozuyorlar sanki kilo almak da çok iyi bişeymiş gibi bebeğim gayet sağlıklı sonuçta bu gidişle fit bi hamile olarak tamamlayacağım herhaldevarmı benm gibi olan aranızda sizler kaçar kilo aldınız kaç aylık oldunuz??
Bende 71 ile hamile kaldım 66 ya düştüm şimdi 72 kiloyum bir kilo aldım sadece ve bebeğim 800 gr kilosu iyi ve sağlık lı canım çok şükürkızlar ben 24.haftaya girdim 64 kilo ile hamile kalmştım 59 kilo düştm sonra sadece 1 kilo alabildm ilk 4 ayımda 6.ayımıza girdik ve ben hala aynı kilodaym ama bebişimin kilosu normal gidiyor herkes çok zayıflamışsın niye kilo almıyorsun filan diyo sinirimi bozuyorlar sanki kilo almak da çok iyi bişeymiş gibi bebeğim gayet sağlıklı sonuçta bu gidişle fit bi hamile olarak tamamlayacağım herhaldevarmı benm gibi olan aranızda sizler kaçar kilo aldınız kaç aylık oldunuz??
Fiyatına göre güzel bence hastane çıkışı da organik kumaşı güzel.. Benim hastane çıkışım vardı önceden ama yinede ikincisi olsun diye aldım park yatak da oda takımı alacağım için çok pahalı bişey almak istemedim ama yine de park yatağı beğendimhayırlı olsn cicileriniz :)
ben de hemen hemen aynı şeyleri beğendim. park yatak nasıl, güzel mi? bir de şu hastane çıkışı? kumaşı nasıl:)
Bende 71 ile hamile kaldım 66 ya düştüm şimdi 72 kiloyum bir kilo aldım sadece ve bebeğim 800 gr kilosu iyi ve sağlık lı canım çok şükür
Yani bebeğin saglikliysa ne gereği var çok kiloya ben53 le hamile kaldım 2 kilo verdim 25. Haftadayim ve 55. 5 kiloyum ışte yaklaşık 3 kılo filan almış oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?