2014 Kasım Anneleri

büyük geçmiş olsun canım,kendine dikkat et...

Teşekkür ederim canım bende vazgeçtim zaten dalin son kararım

Canım bende dalin çok fazla parfüm kokulu olduğu için en fazla katkı maddeli diye duydum o yüzden vazgeçtim almadım nivea nin setini aldım yeni geldi sipariş aslında chicco nin alacaktım ama niveanın atta çantası kampanyadaydı alayım daha sonra chicconun kini alırım diye düşündüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her ikisi de aynıdır belki hasta ve yetiski bezi tam bilmiyorum da... bu hasta bezi deyince aklıma bi haber geliyor o zamanlar lise de falandım ben kadın doğum yapmaya gidiyor hastaneye o arada sancı falan derken kadın tuvaleti geldiğini sanıp wc ye gidiyor sonrasi malum...

canım alıntılamayı yanlış yapmışsın sanırım , annemi aradım ölçü için

yükseklik 68 cm
genişlik 90 cm

60 cm lik fermuarı da var

Canim teşekkür ederim anneciginin ellerine saglik

Gecmis olsun dikkat et kendine.

Masallah bebisine Bu seker yüklemesi konusun da neden doktorunuz sizi tam bilgilendirmiyor ya defalarca test yapıp cepleri dolacak illa ki bir kere canım hata surdaki açlık kan sekerine tok bakılmaz 50 gramla yapılan da 140 üstü çıkarsa uyanık doktorun bir teste daha isteyip cep dolduracak seker yüklemesinin yapıldığı esas yükleme 75 gramla aç karnına yapılandır.Ben seker yüklemesi yaptırmuyorum ısrarla avrupa da bile yapılmayan gereksiz bir test hiç moralini bozma.

Cicilerini yerim onun o ne tatlı bir gömlek öyle profil resmindeki laci patikler pasamın mı yoksa?

Neysee ya ben alicam bunlardan 1er tane,bezde alicam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy maşallahhhhh
bayılıyorum böyle erkek çocuklarında koca adam gömleklerine ceketlerine çok sevimli oluyolarr
oğluşlarım olsa böyle şeyler alırdım herhalde hep..

bu sayfaya da ekle canım aldıklarını..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=735240

sağol canım inşallah beceririm elim yatkın ama bebekler için olunca heyecan yaptım

Sicaklardan sanirim. Bol bol dinlen biseycik kalmaz gecmis olsun.

Cnim, son kullanma tarihleri nedir şampuanların. Sen aldınmı pişik kremi,bebeyagi,kulak çopunu?

Senin fazla benim de az doktor tam sınırda, azalmamasina dikkat etmemiz gerek dedi.
Az olsa bi dert fazla olsa başka bi dert.
Kardeş sen o fazla suyu bana ver, sen de kurtul ben de kurtulayım. Olmaz mı

Senin fazla benim de az doktor tam sınırda, azalmamasina dikkat etmemiz gerek dedi.
Az olsa bi dert fazla olsa başka bi dert.
Kardeş sen o fazla suyu bana ver, sen de kurtul ben de kurtulayım. Olmaz mı

azlığıda sorun çokluğuda işte olur gel vereyim dediğin gibi ikimizde kurtulurruz

Cnim, son kullanma tarihleri nedir şampuanların. Sen aldınmı pişik kremi,bebeyagi,kulak çopunu?

canım ben zaten uni baby çantalı seti almıştım migrostan. Onun içinde var bunların hepsi. O yüzden sadece şampuan aldım ben. Ürünlerin üstünde açıldıktan sonra 6 ayda tüketilmeli ibaresi var. O yüzden almakta hiç sakınca yok, rahat olabilirsin.

Çok sagol canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…