- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
uyku tutmadı anacummmm..
halada uyuyamıyorummm....
ahanda böyleyimmm
canım maşalalah bebişine ama hemoroid konusunda bilgim yokGünaydın hamisler
Dün kontrol günümüzdü. Bebişim 455 gram olmuş. Babası yarım kilo domates demeye başladı.
Suyum yine sınırda çıktı. Muhtemelen doğuma kadar böyle gidermis. Bir de ben demir hapı olarak Ferrum Forte kullanıyordum. Kabızlık yapıyordu. Bu da hemoroid sorunumun coşmasina neden olmuştu. Dün doktora anlattım, demiri değiştirelim dedi. Maltofer aldırdı. Küçük cam şişelerde sıvı halde. Diğeri haptı ve içmesi kolaydı ama bunu içmek pek sevimsiz. İnsanın ağzında demir pası tadı bırakıyor sanki. Bunu kullanan var mı aranızda? Bu da çok kabızlık yapıyor mu? Gerçi tüm demir takviyeleri yapar ama :26:
Bir de şunu sordum: hemoroid olması normal doğum için engel olur mu?
O da son güne kadar belli olmaz, o anki durumu önemli. Çok kötü durumda değilse olabilir dedi.
Normal doğuma pek hevesli biri için hemoroid can düşmanı gibi
Akşam 6 dan sonra çay kahve mi içiyosun? Kola da aynı etkiyi yaratır. Aman diyim günde 10 adet kahve içsem akşam uykumu kaçırmazdı ama bu dönem akam 9 da içtim diye sabaha kadar uyuyamadım. Baktın uyuyamıyon hemencik ılık duş, hafif gez evde yat aşşa. Ama anne baba muhabbeti varsa zor tabi..
Yani bebeğin saglikliysa ne gereği var çok kiloya ben53 le hamile kaldım 2 kilo verdim 25. Haftadayim ve 55. 5 kiloyum ışte yaklaşık 3 kılo filan almış oluyorum
geçmiş olsun canım,bende dün şeker için gittim kontrole herşey yoluna girmiş değerlerim oldukça düşmüş,çok mutluyum,üstelik yanında bonus olarak 2 kilo vermişim bu hesapta yoktu :)))) toplam aldığım kilo 8 e düştü,sana attığım listeyi uygula tatlişko
Hepsini güle güle kullan canımKiZlar selam
Dun bayram indirimi vardi bi ic giyim magazasinda, artis marka lohusa gecelik sabahlik takimini 85, aqua marka gecelik 45 ten iki farkli model aldim, toplam 175 liraya 3 gecelik bi sabahlik aldim inanilmaz kaliteliler, markalara netten bakabilirsiniz, ozellikle aqua cok kaliteli bi takimi 259 lira falan, artista 150 civarlari
Bi disari cikin bakin derim, iyiki daha once almamisim :)
Pijama konusundasa fikrim, ustler kisa oluyor popo kapatmio, e ince kumas oldugu icin acayip ic gosterio, ben bu yuzden tercih etmedim acikcasi,
Erdem markada emzirme sutyeni aldim bi tane denemek icin.90 beden verdi ve tam oldu, soklardaym:)) yuzdeyuz pamuk, ve icimde belli olmAsin die ten rengi aldim, acikcasi fiyat performans cok iyi, cok begendim, oda normal fiyat 13 lira tavsiye ederim bakmanizi
Lohusa atleti kesinlikle deborah alin, nette var, hem gorunusu daha guzel hemde harika oturuyor, onu indirimli 20 liraya almistim
Minimizer diye bi marka var modeli cirkin almayin bence
En guzel deborah ve nettede 20 civari
Ben large aldim tam oturdu, boy 180, kilo 74, gogus 90 olmus :) oncedrn 80-85 ti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyi tatiller Pınar :)
Günaydın, dün herkes merak etti seni. geçmiş olsn.
herkese günaydın. ben de bugün çok heyecanlıyımmm. Bebeğimi ayrıntılı usg de görücem inşallah. :)
💑💓
akşam çay içtim ama her akşam içerim canım..
eşim gececei çalışında 1 aydır annemlerdeyim zaten..
dün gece bir haller vardı bende uyku tutmadı yaa
Bende her akşam içerdim artık içmiyom, ya açık dök ya da içme gülüm, 27. haftadayım, uykusuzluk başladı bikaç haftadır, çok zor geliyo, bel ağrıları zirve yaptı, gece sağdan sola geçerken belim sancı yapıyo çığlık atıyom o kadar. Saat başı uyanıp çişe gitmek ve su içmek çok yoruyo dinlenemiyon. Sıcak basmaları ve malum aylar öncesi başlayan ödemim filan.. Bu dönemi hafif geçirmek için biraz çaba sarfetmek lazım. Sinir bozukluğu yapıyo bu sefer. Dün kafa derimdem yüzüme gözüme akan terlere bakıp bakıp ağladım :)
Sinirler asıl şimdi bozulmaya başlıyo
geçmiş olsun canım,bende dün şeker için gittim kontrole herşey yoluna girmiş değerlerim oldukça düşmüş,çok mutluyum,üstelik yanında bonus olarak 2 kilo vermişim bu hesapta yoktu :)))) toplam aldığım kilo 8 e düştü,sana attığım listeyi uygula tatlişko
ne güzel canım herşeyin yolunda gitmesi sevindim adına ama kilo vermen iyimi
evet canım içmicemm yaa...
bende şükür ağrı mağrı yok..
ama o çişe git su iç mahvedio insanı zaten..
gece 5 gibi uyumuşum sabah bir kalktım yastık sırılsıklam düşün artıkk terin durumunu
benim sinirlerimde bir laçka bugünlerde..
oturup anıra anıra ağlayasım varrr
Hepinizi yerim ki!!!
Çok tşk ederim kızlar!
Bu tatile aşırı ihtiyacım vardı. Yüzmeyi çok seven biri olarak Temmuz sonunu beklemek çok zor oldu. Malum Ankara'da yaşayınca!
Whiteangel çok tşk ederim canımmm. Şeker sonucum normal çıktı çok şükür. Darısı diğer arkadaşlara inşallah!
Geçmiş olsun canımcım. Dikkat et kendine! Vallahi ben sıcaklardan günde 3-4 kez duş alıyorum yine kebdime gelemiyorum.
Canım diyetisyenimin verdği liste kilo vermeme yönelik değildi,ama çok koşturdum bu geçtiğimiz hafta bonusum oldu bütün bunların yanında :) Bebeğimi etkilemiyormuş çünkü düzenli ve sağlıklı besleniyorum
Valla lohusa gecelik satan magazalarda artis markasi hep car , bnm cok hosuma gitti, bulamasam bende nettekini almayi dusunuyrdum, cunku guzel gercekten, magaza gezmek lazim bayram indirimi olan yer varsa uyguna gelebilir, :)Hepsini güle güle kullan canımnetten bende bakmıştım artış loğusa gecelik sabahlık takımlarına şimdi tekrardan baktım ama senin dediğin 85 tl olan yok nette 65 e var bi tane gecelik sabahlık ama ben hiç netten almadım kumaşı nasıldır ki :18: baya da indirimde
çok şükür sevindim doğru badana, temizlik ve diyet tam da üstüste geldi bebişlerimiz iyi olsunda düzenini bozma canım
Günaydın kızlar, dün biraz rahatsızdım midem allak bullak oldu akşama kadar yattım halsizdim.. Şimdi daha iyiyim ama sıcaklar ve hamilelik artık beni yormaya başladı!
bize klimada yok şekerim..Klimalı salonda yatıyorum 2-3 haftadır. 17 derecede önce soğutayım odayı diyorum, uyuyakalıyorum 2 saat, bi uyanıyorum oda buz ama yastığım sırılsıklam. Sonra 21 ya da 22 derece yapıyorum ve her saat uyandığımda yastığımın döndürdüğüm köşesi ıslak. Sabaha kadar kafa koyacak yer kalmıyo yastıkta. Nasıl içten gelen bi sıcaklık bu anlamadım. oda buz ama ben terliyorum. Açmazsam klimayı 15 dk bile uyuyamıyorum..
Krem sürmeyi ihmal etme, benim 400 ml bitmek üzere yeniden sipariş veriyom.Geçmiş olsun canım, ah o sicaklar zaten.. ben de dayanamıyorum, balık gibi günde 3 kez suyun altına giriyorum evde..
Kilo almiyorum diyenler var galiba ,ne mutlu size ya, bende ilk 2 ayda 4 kg verdim, 5,5 Ayımdayim, 3 kg almisim. Çok memnunum bu durumdan bileama karnım bir buyudu,cıkmıyo hiç diyordum ama maşallahı var, resmen bir gece de cıktı karnım. :) Davul gibi oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?