2014 Kasım Anneleri

uyku tutmadı anacummmm..
halada uyuyamıyorummm....
ahanda böyleyimmm

Akşam 6 dan sonra çay kahve mi içiyosun? Kola da aynı etkiyi yaratır. Aman diyim günde 10 adet kahve içsem akşam uykumu kaçırmazdı ama bu dönem akam 9 da içtim diye sabaha kadar uyuyamadım. Baktın uyuyamıyon hemencik ılık duş, hafif gez evde yat aşşa. Ama anne baba muhabbeti varsa zor tabi..

canım maşalalah bebişine ama hemoroid konusunda bilgim yok

akşam çay içtim ama her akşam içerim canım..
eşim gececei çalışında 1 aydır annemlerdeyim zaten..
dün gece bir haller vardı bende uyku tutmadı yaa

Yani bebeğin saglikliysa ne gereği var çok kiloya ben53 le hamile kaldım 2 kilo verdim 25. Haftadayim ve 55. 5 kiloyum ışte yaklaşık 3 kılo filan almış oluyorum

Annen katılıyorum. Bebek haftası ile uyumlu ise anne ister 1 kg alsın ister 30 kg, annenin aldığı anneye kalıyor. Bebek zaten alacağını almış oluyor.
Ben de 1.3 kg almışım. Yaklaşık 500 gramı kızçeme, 800 gramı da bana ait
Ohhh yarasın kelebeğime

ne güzel canım herşeyin yolunda gitmesi sevindim adına ama kilo vermen iyimi

Hepsini güle güle kullan canım netten bende bakmıştım artış loğusa gecelik sabahlık takımlarına şimdi tekrardan baktım ama senin dediğin 85 tl olan yok nette 65 e var bi tane gecelik sabahlık ama ben hiç netten almadım kumaşı nasıldır ki :18: baya da indirimde

akşam çay içtim ama her akşam içerim canım..
eşim gececei çalışında 1 aydır annemlerdeyim zaten..
dün gece bir haller vardı bende uyku tutmadı yaa

Bende her akşam içerdim artık içmiyom, ya açık dök ya da içme gülüm, 27. haftadayım, uykusuzluk başladı bikaç haftadır, çok zor geliyo, bel ağrıları zirve yaptı, gece sağdan sola geçerken belim sancı yapıyo çığlık atıyom o kadar. Saat başı uyanıp çişe gitmek ve su içmek çok yoruyo dinlenemiyon. Sıcak basmaları ve malum aylar öncesi başlayan ödemim filan.. Bu dönemi hafif geçirmek için biraz çaba sarfetmek lazım. Sinir bozukluğu yapıyo bu sefer. Dün kafa derimdem yüzüme gözüme akan terlere bakıp bakıp ağladım :)
Sinirler asıl şimdi bozulmaya başlıyo

evet canım içmicemm yaa...
bende şükür ağrı mağrı yok..
ama o çişe git su iç mahvedio insanı zaten..
gece 5 gibi uyumuşum sabah bir kalktım yastık sırılsıklam düşün artıkk terin durumunu
benim sinirlerimde bir laçka bugünlerde..
oturup anıra anıra ağlayasım varrr

sorun olmassa o listeyi yazabilirmisin bende uygulayayım

ne güzel canım herşeyin yolunda gitmesi sevindim adına ama kilo vermen iyimi

Canım diyetisyenimin verdği liste kilo vermeme yönelik değildi,ama çok koşturdum bu geçtiğimiz hafta bonusum oldu bütün bunların yanında :) Bebeğimi etkilemiyormuş çünkü düzenli ve sağlıklı besleniyorum

Klimalı salonda yatıyorum 2-3 haftadır. 17 derecede önce soğutayım odayı diyorum, uyuyakalıyorum 2 saat, bi uyanıyorum oda buz ama yastığım sırılsıklam. Sonra 21 ya da 22 derece yapıyorum ve her saat uyandığımda yastığımın döndürdüğüm köşesi ıslak. Sabaha kadar kafa koyacak yer kalmıyo yastıkta. Nasıl içten gelen bi sıcaklık bu anlamadım. oda buz ama ben terliyorum. Açmazsam klimayı 15 dk bile uyuyamıyorum..

çok sevindim canım aman çıkmasında sende dikkat et fazla kilo alma benim yerime de yüz ayvalık çok güzel ben altınoluk a gitmiştim kaz dağlarının oraya havası muhteşemdi

çok şükür sevindim doğru badana, temizlik ve diyet tam da üstüste geldi bebişlerimiz iyi olsunda düzenini bozma canım

Valla lohusa gecelik satan magazalarda artis markasi hep car , bnm cok hosuma gitti, bulamasam bende nettekini almayi dusunuyrdum, cunku guzel gercekten, magaza gezmek lazim bayram indirimi olan yer varsa uyguna gelebilir, :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar, dün biraz rahatsızdım midem allak bullak oldu akşama kadar yattım halsizdim.. Şimdi daha iyiyim ama sıcaklar ve hamilelik artık beni yormaya başladı!

Geçmiş olsun canım, ah o sicaklar zaten.. ben de dayanamıyorum, balık gibi günde 3 kez suyun altına giriyorum evde..

Kilo almiyorum diyenler var galiba ,ne mutlu size ya, bende ilk 2 ayda 4 kg verdim, 5,5 Ayımdayim, 3 kg almisim. Çok memnunum bu durumdan bile ama karnım bir buyudu,cıkmıyo hiç diyordum ama maşallahı var, resmen bir gece de cıktı karnım. :) Davul gibi oldum..

bize klimada yok şekerim..
ama tutulmuyoemusun o şekilde de

Krem sürmeyi ihmal etme, benim 400 ml bitmek üzere yeniden sipariş veriyom.

canım merhaba bana da diyet listeni gönderir misin henüz şeker testime 3 hafta var fakat buyuk ,htimalle çıkmasından şupheleniyor doktorum en azından ufak ufak başlamak istiyorum.. şimdiden teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…