- 5 Temmuz 2013
- 460
- 107
- 73
kizlar sizi anlayamiyorum, sezeryan daha zor inanki, bi videolari izleyin anlarsiniz. Normal Dogumda sanci cekiyorsun evt ama bebegini kucagina aldigin andan itibaren hersey bitiyor ama sezeryanda asil sonrasinda basliyor, ameliyat oluyorsun sonucta, o amleiyatli hakinle cocugu indir kaldir, ona bak ne kadar zor biliyormusunuz??? Hem seneler gecsede sezeryanin dikis yeri hala acidigi oluyormus soguk fln alinca
Canım bu seçenek bizim için malesef mümkün değil. 2. bir makine koyacak yerimiz yok. O yüzden kurutmalı çamaşır makinesi almak zorundayız.
Günaydın hanımlar, glikozlu suyumu içtim bekliyorum hastanede. Bana 100'luk yapıldı o yüzden 1'er saat arayla 2 Kez kan alacaklar. Şekerli suyu içerken fazla zorlanmadım açıkçası sadece aç karnına beklemek zor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende sizin gibi günde 7defa ölçüyorum. Bugün yeni başladım ,sabah ve öğlen ölçümlerim 100 altındaydı ama akşam yemeğinden önce 112çıktı halbuki öğle yemeğinden sonra tarzını süt içtim sadece ara öğün olarak😔moralim bozuldu yüksek çıkınca.inşallah tok. Iyi çıkar 1saat sonra.
panik yapmayın bence 140 ın altındaki değerler sıkıntı değil ...benim 130 altında çıkmıyor bile ...rahat olun bence stres daha bir tetikliyor çünkü ...
erkek mi seninki
haklisin canim tabiki normal dogum daha iyi benim baska bi korkum var prolaktin hormonum hamilelikten önce yüksek cikti süt hormonuda deniliyor daha sonrada hipofizde adenom falan filan derken bu sekilde normal dogum yapan kimseyle karsilasmadim bu sekilde olanlar hep sezeryan bende bu yüzden korkuyorum bakalim haftaya ayrintili ultrasyonda emarimida alip götürcem dr a bakalim ne diyecek normal dogurabilirsin sorun olmaz derse mecbur normal olcak ..ben yurtdisindayim zaten adamlar burda kimseyi sezeryan yapmio ciddi durumlar disinda
Dogrudur cnm Belkide suanda kasiga yakin hareket ediyor diyedir bundan sonra daha dikkatli olayım.normalde cok egilip kalkan biriyim onada bir müddet dikkat edeyim ozaman
Arkadaşlar merhaba,
Biz bugün bebişin tüm eksiklerini tamamladık çok şükür. Arabasını Eminönü havuzlu handan aldık, Casual cadillac air modelini aldık. Bebek şekerlerini de aldım ben, istediğimiz tül ve kurdeleden hemen hazırladılar.
Bir de yine havuzlu handa Effort diye bir pijama-gecelik satan yer var. Adam toptancı kalitesi çok güzel ve fiyatı çok uygun şeyler satıyor. Ben bir sabahlıklı pijama takımını ve bir uzun kollu geceliği 105 liraya aldım. Sizlere de tavsiye ederim, ben çok memnun kaldım.
KiZlar ben sisiyoyorum git gideoff çok kotu ayaklarim ellerim.daha 23 haftaligim çok erken şişmeye başladım.aranızda boyle olanlar var mi yada ne onerirsiniz bana ne yapmalıyım
Arkadaşlar merhaba,
Biz bugün bebişin tüm eksiklerini tamamladık çok şükür. Arabasını Eminönü havuzlu handan aldık, Casual cadillac air modelini aldık. Bebek şekerlerini de aldım ben, istediğimiz tül ve kurdeleden hemen hazırladılar.
Bir de yine havuzlu handa Effort diye bir pijama-gecelik satan yer var. Adam toptancı kalitesi çok güzel ve fiyatı çok uygun şeyler satıyor. Ben bir sabahlıklı pijama takımını ve bir uzun kollu geceliği 105 liraya aldım. Sizlere de tavsiye ederim, ben çok memnun kaldım.
erken değil canım. her yerde bu haftada çdem oluşmaya başlayacağı yazıyor. yüzde yani suratta olursa doktorunuza bildirin yazıyor. benim de ilk defa ayak bileğimde, iç kısımda kemiğin üstü dolmuş. böyle dümdüz olmş yaa.
💑💓
hayırlı olsun canım. arabayı kaça aldınız?
💑💓
Günaydın.inşallah güzel çıkar sonuçun😊
Nilcim ben yeni okudum olanlari büyük gecmis olsun.. Bi nedeni varmi peki tansiyonunun yukselmesinin Allah korusun bidaha yasamazsin insallah
Neden 100 lük yapıldı şekerinde problem varmıydı önceden bu arada geçmiş olsun dikkat et bence tansiyon şekerden daha önemli hamileyken
iyi haberlerini bekliyoruz habersiz bırakma bizi kolay değil aç beklemek ya helede bu haldeyken
canım ne yaptın nasıl geçti haberde vermemişsin inşallah iyidir sonuçların
KiZlar ben sisiyoyorum git gideoff çok kotu ayaklarim ellerim.daha 23 haftaligim çok erken şişmeye başladım.aranızda boyle olanlar var mi yada ne onerirsiniz bana ne yapmalıyım
Günaydın kasım gülleri canım çok sevindim vallaha gözün aydın küvetinizde pek tatlıymış yakışır prensesinizeCanım doktorum idrarda proteinden korktu, aslında bende ödem falan yok. Yani hiç şişkinliğim yok. Ama tansiyon böyle yükselince risk olabileceğini söyledi doktorum. Gebelik zehirlenmesi de deniyormuş buna. O yüzden hastane de kaldım 1 gece, 24 saat boyunca da tüm idrarım toplandı. Ve tahlil yapıldı Allah'tan birşey çıkmadı. O yüzden bu tansiyonun sebebi tamamen, yorgunluk, stres ve sıcaklar. Malum iş yerinde klimalar yüzünden sürekli problem yaşıyorum, bu sıcaklarda sürekli kapatıyorlar, rica ediyorum "özel bir durumum var dayanamıyorum, fena olacak gibi hissediyorum biraz anlayış gösterin" diyorum ama maalesef. En son o gün kavga ettim orada ki bir erkek arkadaşla, 15 dakika sonra fenalaştım zaten.Resmen beynimden ateş çıktığını hissettim, dedim herhalde beyin kanaması geçiriyorum.
Hastane de doktor bile, "sen şuan menapozlu gibisin, ateş basar haklısın" dedi. Ama gelde anlat bu uyuzlara.
Canım benim annemde şeker var, ben normalde sürekli şeker taraması yaptırırdım zaten ama, doktorum direk 100'lük yapalım tekrarlamak zorunda kalmayalım dedi. Çünkü annemde şeker olması beni de risk grubuna sokuyordu.
Kızlar, valla kollarım delik deşik oldu, zaten hastane de yatarken serum takma ihtimaline karşı anjiyoket takmışlardı ordan 1 delik vardı , dün de tam 4 kere kan aldılar. Ama değdi, sonuçlarım gayet güzel çıktı. Şekerle ilgili problemim yok yani. Bunu da güzel bir şekilde atlattığıma göre artık tatil hazırlığına başlayabilirimsonra da bebeğimi beklemeye başlayacağım.Dün eşim kızına küvetini aldı, resimdekinin pembesini aldık. İçinde süngeri, havlusu ve bir sürü oyuncağı var. Bursa'da Anatolium var, orada bir bebek mağazasında bulduk. Normalde fiyatı 90 TL'ymiş ama %50 indirime girmiş 45 TL'ye aldık.
Eki Görüntüle 1202694
çok şükür senin husan bitmiş darısı bizlere olsun inşallah güle güle güzel günlerde kullanın canım
Rahat bi ohh cekmissindir herhalde :)) kaç ayin kaldı cnm senin doğuma inş. ??
hayırlı olsun canım. arabayı kaça aldınız?
💑💓
Günaydın kasım gülleri canım çok sevindim vallaha gözün aydın küvetinizde pek tatlıymış yakışır prensesinize
Arabayı peşin 830 liraya aldık canım, çok yer gezdim çok modele baktım içime en çok bu sindi. Henüz kullanmadık tabi ama çok memnun kalacağımızı düşünüyorum. Zaten garanti de daha başlatılmadı, ne zaman istersek o zaman başlatacaklar...
Canım doktorum idrarda proteinden korktu, aslında bende ödem falan yok. Yani hiç şişkinliğim yok. Ama tansiyon böyle yükselince risk olabileceğini söyledi doktorum. Gebelik zehirlenmesi de deniyormuş buna. O yüzden hastane de kaldım 1 gece, 24 saat boyunca da tüm idrarım toplandı. Ve tahlil yapıldı Allah'tan birşey çıkmadı. O yüzden bu tansiyonun sebebi tamamen, yorgunluk, stres ve sıcaklar. Malum iş yerinde klimalar yüzünden sürekli problem yaşıyorum, bu sıcaklarda sürekli kapatıyorlar, rica ediyorum "özel bir durumum var dayanamıyorum, fena olacak gibi hissediyorum biraz anlayış gösterin" diyorum ama maalesef. En son o gün kavga ettim orada ki bir erkek arkadaşla, 15 dakika sonra fenalaştım zaten.Resmen beynimden ateş çıktığını hissettim, dedim herhalde beyin kanaması geçiriyorum.
Hastane de doktor bile, "sen şuan menapozlu gibisin, ateş basar haklısın" dedi. Ama gelde anlat bu uyuzlara.
Canım benim annemde şeker var, ben normalde sürekli şeker taraması yaptırırdım zaten ama, doktorum direk 100'lük yapalım tekrarlamak zorunda kalmayalım dedi. Çünkü annemde şeker olması beni de risk grubuna sokuyordu.
Kızlar, valla kollarım delik deşik oldu, zaten hastane de yatarken serum takma ihtimaline karşı anjiyoket takmışlardı ordan 1 delik vardı , dün de tam 4 kere kan aldılar. Ama değdi, sonuçlarım gayet güzel çıktı. Şekerle ilgili problemim yok yani. Bunu da güzel bir şekilde atlattığıma göre artık tatil hazırlığına başlayabilirimsonra da bebeğimi beklemeye başlayacağım.Dün eşim kızına küvetini aldı, resimdekinin pembesini aldık. İçinde süngeri, havlusu ve bir sürü oyuncağı var. Bursa'da Anatolium var, orada bir bebek mağazasında bulduk. Normalde fiyatı 90 TL'ymiş ama %50 indirime girmiş 45 TL'ye aldık.
Eki Görüntüle 1202694
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?