2014 Kasım Anneleri

haklisin canim tabiki normal dogum daha iyi benim baska bi korkum var prolaktin hormonum hamilelikten önce yüksek cikti süt hormonuda deniliyor daha sonrada hipofizde adenom falan filan derken bu sekilde normal dogum yapan kimseyle karsilasmadim bu sekilde olanlar hep sezeryan bende bu yüzden korkuyorum bakalim haftaya ayrintili ultrasyonda emarimida alip götürcem dr a bakalim ne diyecek normal dogurabilirsin sorun olmaz derse mecbur normal olcak ..ben yurtdisindayim zaten adamlar burda kimseyi sezeryan yapmio ciddi durumlar disinda

Canım bu seçenek bizim için malesef mümkün değil. 2. bir makine koyacak yerimiz yok. O yüzden kurutmalı çamaşır makinesi almak zorundayız.

Biz de arka odaya koyduk ayni markalar olmayinca ust uste kurmuyolarmis.. İyce arastirin o zaman biri ariza yapinca digeri de kullanilmiyor

canım ne yaptın nasıl geçti haberde vermemişsin inşallah iyidir sonuçların

bilmiyordum cnm senin saglik sorunlari yüzünden sezeryan düsündügnü Doktorun nasil tavsiye ediyorsa öyle yap ve bir kac doktor görüsü al muhakak.
Sen hangi ülkedesin cnm? en iysini yapiyorlar, sezeryan en son care olmali yada senin gibi saglik sorunlari olanlar icin

Dogrudur cnm Belkide suanda kasiga yakin hareket ediyor diyedir bundan sonra daha dikkatli olayım.normalde cok egilip kalkan biriyim onada bir müddet dikkat edeyim ozaman

kesinlikle cnm dikkat etmelisin, bakma sen biz ilk üc ayi tehlikeli dönemi atlatik diyip rahat davransakta özelikle su aylardada cok olumsuz seyler oluyor Rabbim hepimizin meleklerini korusun insAllah

KiZlar ben sisiyoyorum git gide off çok kotu ayaklarim ellerim.daha 23 haftaligim çok erken şişmeye başladım.aranızda boyle olanlar var mi yada ne onerirsiniz bana ne yapmalıyım

Rahat bi ohh cekmissindir herhalde :)) kaç ayin kaldı cnm senin doğuma inş. ??

KiZlar ben sisiyoyorum git gide off çok kotu ayaklarim ellerim.daha 23 haftaligim çok erken şişmeye başladım.aranızda boyle olanlar var mi yada ne onerirsiniz bana ne yapmalıyım

erken değil canım. her yerde bu haftada çdem oluşmaya başlayacağı yazıyor. yüzde yani suratta olursa doktorunuza bildirin yazıyor. benim de ilk defa ayak bileğimde, iç kısımda kemiğin üstü dolmuş. böyle dümdüz olmş yaa.

💑💓

hayırlı olsun canım. arabayı kaça aldınız?

💑💓

Benim ayak bileği kayıp zaten bacakları bütünleşmiş.yüzünde de hafif bi şişlik var tabi özellikle sabah kaltigimda burnum kocaman olmuş görüyorum. Çok Çirkinleşicem böyle gidersem. :{(

Günaydın.inşallah güzel çıkar sonuçun😊

Nilcim ben yeni okudum olanlari büyük gecmis olsun.. Bi nedeni varmi peki tansiyonunun yukselmesinin Allah korusun bidaha yasamazsin insallah

Canım doktorum idrarda proteinden korktu, aslında bende ödem falan yok. Yani hiç şişkinliğim yok. Ama tansiyon böyle yükselince risk olabileceğini söyledi doktorum. Gebelik zehirlenmesi de deniyormuş buna. O yüzden hastane de kaldım 1 gece, 24 saat boyunca da tüm idrarım toplandı. Ve tahlil yapıldı Allah'tan birşey çıkmadı. O yüzden bu tansiyonun sebebi tamamen, yorgunluk, stres ve sıcaklar. Malum iş yerinde klimalar yüzünden sürekli problem yaşıyorum, bu sıcaklarda sürekli kapatıyorlar, rica ediyorum "özel bir durumum var dayanamıyorum, fena olacak gibi hissediyorum biraz anlayış gösterin" diyorum ama maalesef. En son o gün kavga ettim orada ki bir erkek arkadaşla, 15 dakika sonra fenalaştım zaten.Resmen beynimden ateş çıktığını hissettim, dedim herhalde beyin kanaması geçiriyorum.
Hastane de doktor bile, "sen şuan menapozlu gibisin, ateş basar haklısın" dedi. Ama gelde anlat bu uyuzlara.

Neden 100 lük yapıldı şekerinde problem varmıydı önceden bu arada geçmiş olsun dikkat et bence tansiyon şekerden daha önemli hamileyken

Canım benim annemde şeker var, ben normalde sürekli şeker taraması yaptırırdım zaten ama, doktorum direk 100'lük yapalım tekrarlamak zorunda kalmayalım dedi. Çünkü annemde şeker olması beni de risk grubuna sokuyordu.
iyi haberlerini bekliyoruz habersiz bırakma bizi kolay değil aç beklemek ya helede bu haldeyken

canım ne yaptın nasıl geçti haberde vermemişsin inşallah iyidir sonuçların

Kızlar, valla kollarım delik deşik oldu, zaten hastane de yatarken serum takma ihtimaline karşı anjiyoket takmışlardı ordan 1 delik vardı , dün de tam 4 kere kan aldılar. Ama değdi, sonuçlarım gayet güzel çıktı. Şekerle ilgili problemim yok yani. Bunu da güzel bir şekilde atlattığıma göre artık tatil hazırlığına başlayabilirim sonra da bebeğimi beklemeye başlayacağım.Dün eşim kızına küvetini aldı, resimdekinin pembesini aldık. İçinde süngeri, havlusu ve bir sürü oyuncağı var. Bursa'da Anatolium var, orada bir bebek mağazasında bulduk. Normalde fiyatı 90 TL'ymiş ama %50 indirime girmiş 45 TL'ye aldık.

Canım şişkinliğini doktorunla paylaş mutlaka, evet hamilelik döneminde pek çok kişide olabiliyor ve nedeni tamamen hamilelik ama bir de bu şişkinliğin bir sebebi de olabiliyormuş, buna da idrarda protein yani gebelik zehirlenmesi de deniyormuş. Burada bir kaç arkadaşta daha haftalar önce başlamıştı şişlemeler, ama örneğin bende hiç şişkinlik yokDoktorum bile yüzüklerini hala takıyorsun maşallah diyor. Çünkü çoğu hamile daha bu haftalara gelmeden çıkartıyor yüzüklerini. Bol bol su iç mutlaka.

Günaydın kasım gülleri canım çok sevindim vallaha gözün aydın küvetinizde pek tatlıymış yakışır prensesinize

çok şükür senin husan bitmiş darısı bizlere olsun inşallah güle güle güzel günlerde kullanın canım

Çok teşekkür ederiz darısı gerçekten başınıza, ben rahatladım

Rahat bi ohh cekmissindir herhalde :)) kaç ayin kaldı cnm senin doğuma inş. ??

Ohh çektim tabi ya bi hafiflik geldi ki sorma

doğuma daha 3,5 ay falan var benim ama şimdiden kendimi taşımakta zorlanıyorum, çarşı pazar gezmek eziyet gibi, fena çarpıntım oluyor. O yüzden alışveriş işini son zamana bırakmak istemedim. 1 ay sonra da odası gelecek kızımın onu da temizleyip yerleştirince ayaklarımı uzatıp doğumu beklicem inşallah.

hayırlı olsun canım. arabayı kaça aldınız?

💑💓

Arabayı peşin 830 liraya aldık canım, çok yer gezdim çok modele baktım içime en çok bu sindi. Henüz kullanmadık tabi ama çok memnun kalacağımızı düşünüyorum. Zaten garanti de daha başlatılmadı, ne zaman istersek o zaman başlatacaklar...

Canım merhaba, bizde bitirdik herşeyi çok şükür tek araba kaldı. Daha önceki mesajlara bakamadım. Ne marka aldın canım? Ve de nereden aldın? Ben travel sistem istiyorum, senin ki de öyle mi?

Çok geçmiş olsun atlatmişsın şu iş yerindekileri de Allah a havale et boşver bazı
İnsanlar böyle anlayissiz işte.. Benim de kan degerim de albumin dusuk cikinca saglik ocaginda ki dr bobreklerinde protein kacagi olabilir dedi gebelikte cikiyor en korktugum sey zaten.. Tansiyonum hic yukselmedi Allahtan dr um tek basina anlamli degil dedi.. 24 saatlik idrarin temiz cikmis demek kk senin de gercekten stresten ve sicaktan oldu.. İyi tatiller sana gez yuz dinlen bebisi buyut günese dikkat et opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…