2014 Kasım Anneleri

Arkadaşlar merhaba,

Biz bugün bebişin tüm eksiklerini tamamladık çok şükür. Arabasını Eminönü havuzlu handan aldık, Casual cadillac air modelini aldık. Bebek şekerlerini de aldım ben, istediğimiz tül ve kurdeleden hemen hazırladılar.

Bir de yine havuzlu handa Effort diye bir pijama-gecelik satan yer var. Adam toptancı kalitesi çok güzel ve fiyatı çok uygun şeyler satıyor. Ben bir sabahlıklı pijama takımını ve bir uzun kollu geceliği 105 liraya aldım. Sizlere de tavsiye ederim, ben çok memnun kaldım.

canım ya ne kadar dolmuşsun...eşinin oruçlu olmasından kaynaklanmış..hem de erkekler bizler kadar ince düşünceli değiller biz biraz organize düşünüyoruz onlar gayet düzler..her evde olur böyle şeyler sende benim gibisin anladığım kadarıyla çok üzerine gitmemişsin sonunda böyle buraya yazmışsın olsun böylesi daha iyi. Bence daha fazla uzatma oruşlu olmadığı bir gün konuşun. Biz halledemediğimizde genelde bir gün sonraya bırakıyoruz çünkü kavganın hararetiyle insan sonradan pişman olacağı şeyler söyleyebiliyor ve sonra bunun telafisi olmuyor...inşallah karşılıklı halledersiniz bebeğini de üzmemiş olursun bak o da etkilenir annesi

ben onu kırmam pek... kıramam...
mecbur gelecek zaten. ben toplu taşımayla gidemem hastaneye. ters biraz. kendi istedi o hastaneyi de. gelecek ve paşa paşa bekleyecek..
valla zorluyo yaa. ama ben ne naz ne trip yapamam. o beni ilgisiz bırakır ama sonra bi gülümsese ben hemem sarılırım.. mecbur birlikte gidiyoruz. tek gitmemi istemez. bir de in bin yapıcam otobüsle gitsem. kıyamaz ama kırar işte. valla ağzımı açıp bişey demedim. hatta dönerken hastane seçimi konusunda ağladım göstermemeye çalışarak.

aslında belki kayda değer bişey yok anlattıklarımda ama galiba arada sinir etmesinden dolayı bu son olayları anlatasm geldi. hiç sevmez zatenn uzatmayı. ona sorsan şimdi "ne sorun yaşadk ki" der :)

💑💓

Kızlar şekeri benim gibi yüksek çıkan arkadaşlarla daha detaylı paylaşım yapabilmek için başlık açtım😊 bilginiz olsun...

Kizlar iyi aksamlar. Yardiminiza ihtiyacim var. Malum bayram temizligi yapmaya karar verdim. Bir anlik dalginlikla once tuvaleti temizlyim dedim. Ve yogun camasir kokusuna maruz kaldm. Uzun sure icimde hissettim kokusunu . Birsey olur mu. Diye cok endise Ediyorum

Kızlar şekeri benim gibi yüksek çıkan arkadaşlarla daha detaylı paylaşım yapabilmek için başlık açtım😊 bilginiz olsun...

nihal83 canım sana bazı sorular sormuştum sanırım görmedin bildirimlerine bakarmısın? aynı haftada olunca canım o yüzden cevapların benim icin önemli,

canım Allah muhabbetinizi eksik etmesin azıcıkta erkeklere anlayış versin Rabbim ki bizleri anlayabilsinler çekirdek kabuğunu doldurmaz ama tam kırılma zamanlarımızdayız

çok şükür senin husan bitmiş darısı bizlere olsun inşallah güle güle güzel günlerde kullanın canım

nihal83 canım sana bazı sorular sormuştum sanırım görmedin bildirimlerine bakarmısın? aynı haftada olunca canım o yüzden cevapların benim icin önemli,

Cnm sarı akıntım olmuyor benim genelde beyaz kremimi oluyor.ben şeker ölçüm aletini 70tl ye aldım cnm kullanımında çok basit .doktorun önerdiyse al bence sende.bebeğin kilosu en son 600 gr dış cnm geçen hafta Cumartesi . Bunları sormuştun sanırım dimi cnm başka göremedim😊

Biz de arastirdik kurutmali camasir makinesi...sonuc olarak su cikti deve kusu gibidir ne devedir ne kus :)) biz de ayri aldik bosch marka 1.5 yildir kullaniyorum mutlu mesut

Canım bu seçenek bizim için malesef mümkün değil. 2. bir makine koyacak yerimiz yok. O yüzden kurutmalı çamaşır makinesi almak zorundayız.

canım inşallah birşey olmamıştır hemen telaşlanma yoğurt ye veya ayran iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…