2014 Kasım Anneleri

Son düzenleme:
Kizlar slm
Bu aralar sabah kalktigimda basagrisiyla uyaniyorum ve gozlerim aciyo acamiyorum sanki neyle alakali olabilir bu durum sicaklardanmi acaba yaa((

Geçmis olsun canım,üsüttün mü acaba klima falan varsa çarpmasın dikkat et.

Usutmus gibi hissetmiyorum..
Klima var o calismazsa hic duramiyorum gecede acik birakioruz o carpmis olabilir daha dikkat edim ona..cok saolasin...
Siz nasilsiniz oglusunlaa:))

Yuvarlanıp gidiyoruz teyzesi aynen senin gibi sıcakla mücadele ediyoruz :)az önce odamızın sparisini verdik bayram sonrası gelecek insallah alısverisp topiğine ekledim.üstümden yük kalkmıs gibiyim suan rahatladım bayram sonrasına kalmadı iyi oldu.sen neler yaptın görüsmeyeli canım?

Aman sagliginiz yerinde olsunda bi sekilde gunler geciyo:)))
Aa bakmadimm bakim hemen ama oda isini halletmene sevindim gercekten iyi gunlerde kullansin insallah minikk prens annesi:)
Bende alisveris yapiorum dr arada cik dedikce cogu seyi hallettim gibi
Onun disinda bol bol yatiorum toplamda 10 kilo almisim yatmaktan(

kaybım yok cnm ama 1.5 yıl sonra kavuşunca bebeğimize ister istemez çok telaşlanıyo insan.bi de öncesinde kanama yaşamaıştım 12. haftada.ihmal edilmemesi gereken bi konuymuş.

canım gecmiş olsun sana bir sorum olacak sen prouton depart iğne kulanıyormusun? ben hala kulanıyorum canım senin yaş kac özel olmasa tabi....

Son düzenleme:

Dünki sinirimi bir türlü yazamadım. yazıp,anlatıp rahatlamam lazım...!

Yazmıştım dün 16.15 te ayrıntılı ultrason için randevumuz vardı.
Eşim kaçta alayım seni diye sordu.
16 da hastanede olalım, trafiği falan düşün ona göre gel dedim.
15.30 da gelirim dedi. peki dedim.

saat oldu 15.30... "canım çok trafik var, hastaneyi bir arar mısın, geç kalsak sorun olur mu?" dedi.
16.45 e kadar burda olun, alırız dediler.
Ama ikimiz de dünün bayramdan önceki son mesai günü olduğunu unutmuşuz.
4. levennten kavacık a gideceğiz. ve 16.15 de biz daha 4. leventteydik...
yetişmemiz imkansız görünüyodu. ara tekrar, bir daha ne zamana randevu verirlermiş diyince ilk sinirimi yaşadım...
ancak perşembeye verebiliriz dedi hemşire, tamam biz yetişmeye çalışıyoruz dedim.
o ara eşim navigasyondan1. köprünün açık olduğunu görmüş.
o tarafa yöneldik ama leventten köprüye erişmek ne mümkün??!!
eğerr yetişemezsek ve perşembe gidersen sorun olur mu dedi?
başka çaremiz mi var dedim biraz tripli...
ne dese beğenirsiniz?
"İN OTOBÜSLE GİT O ZAMAN CANIM"
OFFF, sabır çektim milyon defa ve oruçlu olduğu için sustum....
velhasıl kelam sus pus gittik.
saat 17 de hastanenin kapısından girdim.
usg yi radyoloji hocası çekecekti. daha önce ikili testte de o çekmişti.
hemşire rica etti, adam tamam dedi, ben de şükür dedim.

hemşire buyrun dedi. eşime de sizi alamıyoruz dedi.
eşim daha evvel 2 li testte de alınmadığı için giremeyeceğini biliyordu zaten.
çıktığımda kapıda bir bay ve bir bayan vardı.

adam bize doğru "ultrasonu erkek mi çekiyor?" dedi.
evet dedim ben de hocanın isim tabelasını göstererek.
nasıl olur biz bayandan randevu almştık dedi.
valla bu hastanede 1 tane radyoloji uzmanı var, o dediğinizin imkanı yok dedim.
kadının da suratı düştü...
kadına bakarak "bebek için mi usg?" dedim
kafasını salladı..

hasbinallah dedi adam çıldırıcam yaa dedi...
eşim de yapacak bir şey yok arkadaş, çocuklarımız için katlanıcaz dedi.
yok öyle bişey ya diye bağırdı adam
bakın sorununuzu anladım, biz de hassasız o konuda, sırf bu yüzden karşıdan geliyorum yeter hanıma dedim (kadın doğum doktorum)
merak etmeyin hoca sadece ekrana bakıyor, ayrıca karın bölgesinden bakıyo falan diyip ortamı yumuşatmaya çalıştım.

adam da girince görücez dedi.
sizi almıyorlar dedin.
yok yaaa almasın da göreyim dedi....

neyse biz çıktık bir üst kata.
eşim, merak ettim ama girdi mi dedi
in bak dedim
indi ve çıktı
2 si de yok. ya girdiler ya da gittiler dedi.

neyse bizim iişler bitti, canım muhasebeyle de görüşsek, fikir alsak doğum ücreti konusunda dedim.
sonra sorarız dedi.
arabada "ben çifte standart yapan hastaneye milyarlar vermem, araştırdım zeynep kamil iyiymiş dedi
yahu biz taa nerde oturuyoz, doğum başlasa yetişebileceğimiz ne malum dedim.
ama asıl derdi kendisinin girmeyip adamın girmesiydi odaya...
peki ceremesini nedn ben çekiyorum

neyse yine gittiğimiz gibi sus pus döndük eve.
yolda kendime söz verdim. gelip direk yatacaktım. yemek hazırlamayacaktım.
ne pişireceksin dedi yolda.
bilmiyorum dedim.
o nasıl bi yemek dedi, cevap vermedim.

geldik, dayanamadım yine hazırladım sofrayı.
ya insan 2 kelime konuşmaz mıııı

kalktık sofradan, aldı eline telefonu....
saatlerce....
gidip yattım.
normalde yarım saat görmese merak eder napıyorum diye.
gelmedi..
ben de uyuyakalmışım...
sahuru yapıp yatmış.
uyandım.
öptü.
offf

sabah da hiç bir şey olmamış gibi kalkıp,şakalaşarak işe gittik...
hiç trip,naz yapamam zaten.
gerçi yapsam umursamayan mı var

deli ediyor bazennnnnn!!

he bir de sanırım geç kaldık diye yarım saatlik sürecek şey 15 dk sürdü. bebeğimi renkli görcem sanıyodum ama o da olmadı...
elimdeki usg ler organ ölçümleri olduğu için eşim "bu ne yaa ben birşey anlamıyorum" diyip bir de öyle sinir etti beni...

4 ağustos ta şeker yüklemem var. 2 saat bekleyeceğimizi öğrendiğinde "başka bir yerde yaptırsak olmuyor mu yaa ben napıcam o kadar saat" demişti. şeytan diyo tek başına git....

Son düzenleme:
canım gecmiş olsun sana bir sorum olacak sen prouton depart iğne kulanıyormusun? ben hala kulanıyorum canım senin yaş kac özel olmasa tabi....

tşk ederm cnm.prouton depart iğne kullanmıyorum ama progestan 200 lük günde 3 tane fitil olarak kullanıyodum perşembe günkü kontrolde rahim iyi göründüğü için bi 10 gün günde 2 tane sonraki 10 günse günde 1 tane kullanıp bırakıcam inş.sende düşük tehlikesi mi geçirdin iğne kullanıyosun.yok cnm ne özeli 27 yaşındayım ben.sen ?

cnm hamilelik zaten bizi hassaslaştıryo.eşinde üzerine gelmiş biraz ama konuşup haledilcek bişey sonuçta kırmayın birbirinizi bence.ayrıntılıda bende renkli görmedim bebeğimi.benim doktorum aynı zamanda perinatolog kendi baktı yani.hep siyah beyaz görüyorum ben.bazı doktorlar ne güzel cd falan da veriyomuş galiba.benim şeker ölçümümde bayramdan sonraki hafta olucak.yanında mutlaka birini götür ve hareket etmemek gerekiyomuş değerleri değiştirebilirmiş hareket.

oğluma araba ve puset takımı alıyorum türk malı ben çok beğendim birde fikrinize sunayım dedim sizce nasıl

canım baya dolmuşsun ne diyelim şu mubarek günlerde insanın sabrını zorluyorlar valla ben eşimle hiç gitmedim gitmemde hadi ne zaman girecen ne zaman gideceğiz der diye götürmem sabırları olsaydı zaten şaşardım boş ver ama yazdığın iyi olmuş en azından içini boşaltmışsın ya sabır ya selamet boş ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…