• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

bu ücretsiz izin konusunda en yetkililer bile saçma sapan şeyler söylüyor. ben bir sendikayı aradım neymiş efendim 6 şar ay alabilirmişiz.ya ben nerden bilebilirim ki 6 aylık süreci. belki ihtiyacım olacak 4. ayda başlayacağım. o kadar sinir olmuştum ki. oysa çevremden de duyuyorum bölerek kullananları.onlar nasıl kullanıyourlar değil mi? inş. istediğimiz gibi olur herşey. bebeklermizle çok çok vakitler geçiririz.
Hic merak etme.en yakinimdaki 3 arkadasim da bolerek kullandi. Hatta ikisi aeminwre gwldi simdi ayrildilar ucretsiz izne. Bieibi ay sonra tekrar donucek. Digeri ikinci donem basliycak. Ikinci donwm basliycaj olan iki yildir bu sekilde kullaniyo izinini. Seminerlere geliyo yazin maasini aliyo.sonra ucretsiz izne ayriliyo. Yani boyle bi hakkimiz var. Gerci kabul wdilen torba yasaylanegibi duzenlemeler oldu bilmiyorym. Onu da yasiycaz ogrenicez...

Ya benim kaburgam catlamis olabilir mi oturunca dayanamiyorim artik hep yatmam lazim:KK43:
Allah korusun canım öyle bişey olsa acıdan inlersin yani buraya tazamazsın bile..
Artık son zamanlar malesef öyle olucak..
Karnını öne çıkararak yürü veya uzan kaburgana destek ol..

Ya benim kaburgam catlamis olabilir mi oturunca dayanamiyorim artik hep yatmam lazim:KK43:
Benim de öyle canım.
Oraya dönüyorum olmuyo buraya dönüyorum olmuyo.
Uzun süre aynı pozisyonda duramıyorum.
Hele sabah organlarım birbirine geçmiş sırtıma yapışmış gibi.
Geçmiş olsun sana da

Allah korusun canım deme oyle ağırlaşınca normal bak bn de dik oturamıyorum hemencecik rahatsız oluyorum ki sen kac hafta öndesin lütfen fırsat buldukça uzan annesi olur mu

Allah korusun canım öyle bişey olsa acıdan inlersin yani buraya tazamazsın bile..
Artık son zamanlar malesef öyle olucak..
Karnını öne çıkararak yürü veya uzan kaburgana destek ol..
Benim de öyle canım.

Oraya dönüyorum olmuyo buraya dönüyorum olmuyo.
Uzun süre aynı pozisyonda duramıyorum.
Hele sabah organlarım birbirine geçmiş sırtıma yapışmış gibi.
Geçmiş olsun sana da
oturdugum anda kemigim kirik gibi agriyo namaz kilarken falan acayip agrim oluyor surekli uzanamam ki cok ari yapiyor dayanamiyorum bazen

oturdugum anda kemigim kirik gibi agriyo namaz kilarken falan acayip agrim oluyor surekli uzanamam ki cok ari yapiyor dayanamiyorum bazen
Valla canım benimde bikaç hafta öncesine kadar öyleydi üzerine falan yatamıyordum böyle ateş varmışki gibi hem acıyo hem yanıyodu bebişler büyüdü artık biyerlerini dayıyordur sonra kendiliğinden geçti çok şükür iyiyim popo ayak bacak ne varsa dayıyolar artık:-)

Evet bende oturamıyorum aşağıdan çok fena baskı oluyor ciğerlerime nefes bile alamıyorum namazıda yatakta oturarak kılıyorum valla popomu sert bir yere koyunca oturamıyorum sandalyede bile..yatağın kenarına oturarak dene kılmayı çok rahat oluyo..

canım ben yıkayıp ütülediklerimi hurcun içine koydum dolapta hem kokusu uçmasın hemde toz olmasın diye ama sence yerleştireyim mi? ikimiz aynı haftadayız senle.
Kızlar ben yıkadıklarımı ütüleyip yerlestirdim bir kısmını daha gelecekler de var tabi.Kıyafetlerini ütüleyip astım dolabına ikili takımları tulumları vs. yerlestirmesi kolay oldu.Pijamalarını,tek altlarını falan da ütüleyip çekmecelere yerlestirdim.Sadece iç zıbın,çıtçıtlı bady ve ağız mendillerini küçük bir hurca yerlestirip koydum çekmeceye.Dolap içinde sonuçta kapalı olacak toz olacağını sanmıyorum.Bebisle uğrasmaktan tekrar yerlestirmeye zaman olmaya bilir.Ne zaman geleceklerini de bilmediğimiz için hazır olsun istedim.

Slm kızlar benide ekleyin ben adresi yazmıyorum ama kod adımı eklerim tanırsiniz şu anda oğlumun yatağını kuruyoruz bitsin resmini atıcam

Back
X