• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

BayanBilinmeyen BayanBilinmeyen

Canm korsajlı atlet e baktm smdi netten görsellere girip.
ne farkı vr norml atletlerden anlayamadm,hastanedn cıkarken giyiyorms herkes gbi bisey demistn sanırm.Aklıma takıldı da
Korse hastanedn ckilinca giyiliyormus, bzim bi tanıdikta, korsajji citcitli gymis ben citcitsizini aldim..
Kullandgm icn nrmalde hosuma gdiyor yani, aldim bende dogumdan snra gyerim diye.

Enemmmm kocişimi gönderdikten sonra bi uyumuşum bi uyumuşummm şimdi yeni uyandım inanır mısınız?:oops: Kızım kalksana kadın öldüm açlıktan der gibi adeta uçan tekmeler savuruyor. Sol tarafım göçmüş durumda. Sizi okucam diye kahvaltı hazırlayamadım ayol. :cool:

Canım suluhanda var. Kapı süsleri 30-40-50 arası. Benim hastane kapı süsü veriyormuş o yüzden almıcam ama orada o kdr çok varki gidip bişeyler almak istiyorum bende.

Şişşşştttt kıskanıommmmmmm olummm dermişimmmm. :confused:
Eheheh. O da görünmüyor bayadır. Nerelerdeymiş. Her şey yolunda mı?

Sağolasın canım.

Kuzum facebook.com/pinaryildirimyavuz
Adresim bu :KK15:

Tamam bulduum sekerim yolladim arkadaslik istegi

Canım ben bu konuyu biraz araştırmıştım. Öncelikle uzmanların söylediği "doğum sonrası bel sarmanın, korse giymenin göbek ile ilgisi yok. Eğer göbeğiniz olmasın kalmasın istiyorsanız yapacağınız tek şey doğum sonrası düzenli beslenme ve spor. Bunun dışında da genetik faktörler etkili. " Çatlaklar gibi mesela, benim annem hiç çatlamamış bana ve de kardeşime hamileliğinde. Bende bu zamana kadar tek bir krem kullanmadım , hiç çatlağım olmadı.

Bir tarafta uzmanlar, diğer tarafta eskiler; kararsız kalmıştım. Bende kaybedecek birşeyim yok diyerek korseye karar verdim. Ama doktoruma danışmadan kafama göre hareket edemem. Eğer sezaryen falan olursa dikişler olacak, nasıl olur bilemiyorum.

Ayrıca, sezaryen sonrasına asla sarmayı önermiyorlar, korse olabilir ama sarma hayır.

Ayy inşallah sizde rahata erersiniz.
Hadi ya sarma ile korse arasin da ne fark var ki, aslnda sarma da daha rahat eder ama bilemiyorumm.. doktoruma danisacam bende,bnim annemde catlakta var göbekte sarkmis bende de olacak ozamam :) catlak var zaten. :))

Hastaneden geldim. Paşam iyiydi. Sabah bir arkadaş yazmıştı sanırım karnı küçük bebeğimin diye. Bizim oğlanın da karnı küçükmüş. 1 buçuk kilo olmş. İyi görünüyor dedi. Tabi yine heycandan renklide görmek istediğimi söylemeyi unuttum. :( nasıl hareketli bir bebek yaa usg bakılırken bile kıpraşıp durdu. Kadın bi ölçemedi bacağını. Tam çekti usg yi patt yapıştırdı alttan bi tane.
İzin işini sordum. Sata göre mi alcam, ben kendimi şu an 31+1 olark biliyorum dedim. Hayır 32 olunca dedi. Aha dedim izin işi karıştı. Çünkü 25inde izne ayrılmayı planlıyordm, 31+3 te falan. Baktı usg de 32 gözüküyordu, iznini başlatabiliriz dedi. Yok hocam dedim haftaya başlatalım. Tamam ama haftaya gel ben bi kontrol daha yapayım yola gidebilir misin gidemez misin diye dedi. Tamam dedim :)

Korse hastanedn ckilinca giyiliyormus, bzim bi tanıdikta, korsajji citcitli gymis ben citcitsizini aldim..
Kullandgm icn nrmalde hosuma gdiyor yani, aldim bende dogumdan snra gyerim diye.
Baktm tozlu nun sitesnden fyatı 9.90tl yazınca sıradan atlet ismi otantik bisy sandım ilk bsta.
Korsajn korse dmek olduğnu çakmadım hiç saflığım tuttu (: sağl canm bulursam alıcm

canımmm
aldın mı cicileri

aldım ablacm 2-3 parça bsey :)
alış-verş topiğine de koydm.
Ayaklı altlarn mavi kahverengi pembe puantiyelileri vardı bn bi renk aldm,ayaklı altlarn üstüne giydieblecğm y.doğan tek üst bulamadm hiç
o yüzden tek parça olarak artk ayaklı alt almcam

aldım ablacm 2-3 parça bsey :)
alış-verş topiğine de koydm.
Ayaklı altlarn mavi kahverengi pembe puantiyelileri vardı bn bi renk aldm,ayaklı altlarn üstüne giydieblecğm y.doğan tek üst bulamadm hiç
o yüzden tek parça olarak artk ayaklı alt almcam
güle güle kullansın kuzucuğunn

Eşim görüp tm alalım derse ancak o zman gyeblrm.tayt ya hani dar e haliyle bnde tesettürlüym.olmadı evde giyerm tm sağol ablacm :)
Bu şekilde ama benimkisi bu kadar dar durmuyor haliyle beli büyük olanı alınca normal kot pantolon gibi duruyor canım aklında bulunsun olmadı evde giyersin kot götünümlü olduğu için belki tuniklerle falan değerlendirebilirsin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar benimde bebişe eksiklerim daha bitmedi mevlüt takımı arıyorum oğluşuma güzel değişik birşey fraglı bir takım görmüştüm çok şıktı ama satıcı bu daha ne ki çok daha güzelleri vardı gelicek değince bıraktım hello baby de

Back
X