- 27 Mayıs 2020
- 113
- 70
- 98
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ihtiyaç olursa onları aldiririm eşime dedim e bebek yakın hemen aslında alırdım da çantalarda yer kalmadı bavullarim da gereksiz büyükBen de bunları koydum hepsi işe yarar şeyler bence canım ben biberon değil süt kaşığı ve pompa da koydum olur da sağıp vermek gerekirse diye
Açılma ve kısalma aynı şey demek mi bunu hep merak etmişimdirKorkma canım ben o hafta özellikle doktoruma rahim ağzı ne durumda diye sormuştum 4.5 cm di uzunluğu yani kapalıydı daha. Sadece başı aşağı baskı yapmaya başlamış demişti. Geçen haftaki kontrolümde başı aşağı inmiş biraz dedi bu sefer ben sormadım artık çünkü kendisi açıklama yaptı Açılma olsa bile bu haftalarda serklaj olmaz artık sancın gelene kadar bekleriz, 37. Haftayı geçtikten sonra istediğin zaman doğurabilirsin dedi. Zaten 36 oldum sayılır o yüzden takmıyorum. Seninde doktorun rahim ağzında kısalma görmemiştir görseydi açıklama yapardı uyarırdı mutlaka.
Haftasonu bebelerin off günü herhalde, pazartesi mesaiye başlayacaklar mı bakalımBugün bebemiz de yok boş geçtikolaysız olalım aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın
herkes usluca en az 37 yi beklesin anacım.
Niye alamıyorsunuz anlamadımBu arada kızlar özelde doğum yapanlar , ssk dan parasının bi miktarını geri alıyor . Bilen var mı ? Benim doğum paketim var ben alamıyorum da .
Doğum yapan var mı diye bakmaya giriyorum bende sürekliHaftasonu bebelerin off günü herhalde, pazartesi mesaiye başlayacaklar mı bakalım![]()
Doğum paketi olduğu için içinde muayeneler testler vs hepsini kapsadığı için .Niye alamıyorsunuz anlamadım
Hem burada tetikteyim hem de kendimdeDoğum yapan var mı diye bakmaya giriyorum bende sürekli![]()
Esimde duymus oyle birsey bir kismini alabiliyor mussun, dogumdan sonra bakalim alabilecek mi ?Bu arada kızlar özelde doğum yapanlar , ssk dan parasının bi miktarını geri alıyor . Bilen var mı ? Benim doğum paketim var ben alamıyorum da .
Bana da çok şey götürüyorum gibi geldi ama düşündüm hiç gereksiz bir şey bulamadımBende ihtiyaç olursa onları aldiririm eşime dedim e bebek yakın hemen aslında alırdım da çantalarda yer kalmadı bavullarim da gereksiz büyük![]()
Haftasonu bebelerin off günü herhalde, pazartesi mesaiye başlayacaklar mı bakalım![]()
Doğum paketi olduğu için içinde muayeneler testler vs hepsini kapsadığı için .
Bazı hastaneler uyanıklık yapıp içine bi kaç kalem işte hasta bezi eldiven gibi şeyler ekleyip epikrizi o şekilde verdiği için alamayanlar da var.
Burada bıraktım bilmeyenler varsa baksın faydalanın ssk nın ödediği ücreti geri almak mantıklı yani .
Aaa bilmiyordum bunu bi araştırayım . Doğumda Fotoğraf hizmeti vardı imza attığımız dosyada ancak biz istemediğimizi beyan ettik , onu kesin anlaşma böyle diye kaleme eklerler …Ben de şöyle biliyorum. Oda süsleme , işte kuaför hizmeti, lohusa serbeti gibi seyleri bilerek ekliyorlar. Onlara okay diyince zaten paranı geri alamıyorsun. Ama bunları istemiyorum diyip gerekli sağlık seylerini doğum paketine ekletirsen paranı geri alabiliyorsun
Ben yedim bi ara ve baya kilo aldı ve çok haraketlendisakın muzla tahin pekmez aynı anda yemeyin bebek dışarı çıkıcak o kadar itiyo![]()
Canım sadece sorunları zayıf dogmaksa 2 kilo olmadan emmeyi tam olarak öğrenmeden çıkartmıyorlar . bizimkiler 1700 1800du ama kilo harici bir kaç sorunumuz vardı .Canım kaç kg lardı doğduklarında. Kaç kg olunca çıkardılar..belki benim bebeğimde girecek.
Kızlar çok yoğun bir şekilde suyum geldi. Hastanedeyiz şu an. Adım Hülya. Lütfen bana ve bebeğime dua eder misiniz?
Kan değerim 9 ferrittin 4tu. Kan grubumda zor bulunan olunca riske girmeye gerek yok dedi dr.Kan değerin kaçtı canm kaçken takıldı serum
Evdeyim şimdi dinlen sabah haberlesiriz dedi. Uyuyabilsem dinlenicem heyecan stresten dönüp duruyorumAa şimdi nasılsın canım her şey yolunda mı ne dedi doktor