AYYYY bende tatlı yiyemiorum eşim yanımda çikolata yerken benim midem bulanıo git başka yerde ye şunu diorum normalde tam bi çikolata delisiydim çok degiştirdi bu hamilelik beniiihiç yiyeceğimide sanmıyorumm tatlıyııı yaaç..görünce içim kalkıyorrr
benim de içime erkek doğuyor ama hayırlısıkızlar cinsiyet ne doğuyor içinize. benim oğlum var 28 aylık. bu da oğlan olacak içime doğuyor.
ben de tuhaflaştım merak etme, normaldirAy ne bilim bu hamilelik beni tuhaflaştırdı böyle ekşi ekşi olsun meyveler istiyorum
Kızlar ya, ben bebek kıyafetlerine hep bakıyorum ama annem sağ olsun uğursuzluk dedi o yüzden bakıp yalanıyorum sadeceBende kendimi hamile kıyafetlerine verdim. malum sıcak mevsimlerde geliyor, rahat şeyler giymek gerek. O yüzden keten bir hamile pantalonu aldım iki tane de hamile tşörtü. Tşörtlerin birinin önünde bebek resmi var.
İşteee buuuuu ama benim ki kısa kollu.
Eki Görüntüle 1057271
nasıl bi testmiş o cnm öleGit git hatta De Facto'da da varmış hamile giysileri bir de bonprix diye bir site var ben oradan çok fazla alışveriş yapıyorum. Orda da hamile kıyafetleri var, hatta keten pantolonu oradan aldım. Ben yazın ketensiz yapamıyorum da, ee malum bu yaz göbekten eskileri giyemeyeceğiz. Yalnız bonprix sitesinin tek dezavantajı siparişleri 15 gün de geliyorum, yurt dışı olduğu için. Ama 16 gün asla olmaz. Kesinlikle çok güvenilir bir site tavsiye ederim.
Valla benim teyzemin bir testi vardı, bu kan değişimi yada hücre yenilenmesi ile ilgili o testi kime yapsa tuttu, zaten pek çok kişinin de bildiği bir testmiş. o testte benim erkek çıktı, bakalım önce sağlık sıhhat mutlaka ama insan kendine engel olamıyor illa merak ediyor, ya da illa gönlünden birşey geçiyor. Eşimde hep erkek istiyor bende erkek istiyorum ama bilmiyorum ki ya, sağlıklı olsun da gerisi boş.
benim de içime erkek doğuyor ama hayırlısı
ben de tuhaflaştım merak etme, normaldir
kızlar cinsiyet ne doğuyor içinize. benim oğlum var 28 aylık. bu da oğlan olacak içime doğuyor.
güle güle canım, iyi iyi dinlen hadiDaha neler olacak acaba bize
Hadin sağlıcakla kalınnnn ben gideerrrrrrrrrr
merhaba cnm, bazılarının bünyesinden karnı çabuk çıkıyormuşKizlar mrb. Umarim keyifler iyiydir herkesin. Benim bulantilar hissedilir derecede azaldi allahima sukurler olsun.
Ya benim gobek aldi yurudu simdiden. Gaz falaan degil. Sabah bile belli. Disaridan anlasiliyo. Hamilesin diye soruyolar artik.o derec cikti. Normal pantolon giyemiyorun. Iki uc gunde pirtladi gobegim resmen.yarin 10 haftaya giriyorum.cok erken cikti benim gobek. Var mi benim gibi olan. Ha bu arada zaten birazcik gobegim vardi. Ama cidden birazcikti.
Kizlar mrb. Umarim keyifler iyiydir herkesin. Benim bulantilar hissedilir derecede azaldi allahima sukurler olsun.
Ya benim gobek aldi yurudu simdiden. Gaz falaan degil. Sabah bile belli. Disaridan anlasiliyo. Hamilesin diye soruyolar artik.o derec cikti. Normal pantolon giyemiyorun. Iki uc gunde pirtladi gobegim resmen.yarin 10 haftaya giriyorum.cok erken cikti benim gobek. Var mi benim gibi olan. Ha bu arada zaten birazcik gobegim vardi. Ama cidden birazcikti.
Kizlar mrb. Umarim keyifler iyiydir herkesin. Benim bulantilar hissedilir derecede azaldi allahima sukurler olsun.
iyiyiz şükür sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız
ben çok beğendim ya çok güzel bende alcamKızlar ya, ben bebek kıyafetlerine hep bakıyorum ama annem sağ olsun uğursuzluk dedi o yüzden bakıp yalanıyorum sadeceBende kendimi hamile kıyafetlerine verdim. malum sıcak mevsimlerde geliyor, rahat şeyler giymek gerek. O yüzden keten bir hamile pantalonu aldım iki tane de hamile tşörtü. Tşörtlerin birinin önünde bebek resmi var.
İşteee buuuuu ama benim ki kısa kollu.
Eki Görüntüle 1057271
benimde okulda çok bulanıyor. çocukların kokusu burnumdacanım inan çalışmak daha iyi , örneğin bugün benim dersim yok evdeyim ve midem bulanıyor.Okuldayken daha iyiyim sanki ,çalışmak çok güzell.
benimde ilk başta oğlan geçiyordu. rüyamda hep ikiz görüyorum.kızlar cinsiyet ne doğuyor içinize. benim oğlum var 28 aylık. bu da oğlan olacak içime doğuyor.
ikinci çocuk çabuk çıkıyormuş diyorlar. ikinci mi sizin?
Pantolonlarim olmuyo. Hamile pant. Gectim ben. Ustlerde problem yok ama altlr olmuyo. Esim ikizmi yoksa diye takiliyo ama ben bazen ciddi ciddi dusunuyorum ve odum kopuyo. Doktor tek bebek diyo ama bizim bi arkadas ikibucuk aylikken ikizlerinin olucani ogrendi.
Ayy benimde ikiz olsaydı da tek seferde iki evladım olsaydı ne güzel olurdu, şimdi yaş geçermi korkusu yaşayacağız :) :)
tatlım bende trendyolun hamileyim butiğinden 3 elbise aldım haftasonu için tiril tirilişte giyemem hafta içi zaten işe ayrı alıcam mecbur :26: onlar kurtarır beni hsonuda.bide oraya bak istersen çok güzel şeyler var fiyatlarıda dışarıya göre pek uygun
nasıl bi testmiş o cnm öle
Valla benim teyzemin bir testi vardı, bu kan değişimi yada hücre yenilenmesi ile ilgili o testi kime yapsa tuttu, zaten pek çok kişinin de bildiği bir testmiş. o testte benim erkek çıktı, bakalım önce sağlık sıhhat mutlaka ama insan kendine engel olamıyor illa merak ediyor, ya da illa gönlünden birşey geçiyor. Eşimde hep erkek istiyor bende erkek istiyorum ama bilmiyorum ki ya, sağlıklı olsun da gerisi boş.
benimde çıktı tatlım çıkıo ya artık, göbeğim hiç yoktu hatta.olan kıyafetlerim çok az maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?