2014 Kasım Anneleri

hiç yiyeceğimide sanmıyorumm tatlıyııı yaaç..görünce içim kalkıyorrr
AYYYY bende tatlı yiyemiorum eşim yanımda çikolata yerken benim midem bulanıo git başka yerde ye şunu diorum normalde tam bi çikolata delisiydim çok degiştirdi bu hamilelik beniii

tatlım bende trendyolun hamileyim butiğinden 3 elbise aldım haftasonu için tiril tiril işte giyemem hafta içi zaten işe ayrı alıcam mecbur :26: onlar kurtarır beni hsonuda.bide oraya bak istersen çok güzel şeyler var fiyatlarıda dışarıya göre pek uygun

nasıl bi testmiş o cnm öle

Valla benim teyzemin bir testi vardı, bu kan değişimi yada hücre yenilenmesi ile ilgili o testi kime yapsa tuttu, zaten pek çok kişinin de bildiği bir testmiş. o testte benim erkek çıktı, bakalım önce sağlık sıhhat mutlaka ama insan kendine engel olamıyor illa merak ediyor, ya da illa gönlünden birşey geçiyor. Eşimde hep erkek istiyor bende erkek istiyorum ama bilmiyorum ki ya, sağlıklı olsun da gerisi boş.
[/QUOTE]

canım o test oğluma kız demişti. buna da kız diyor. çin takvimi de oğluma kız demişti. buna da kız diyor. onlara pek inanasım yok. ama yumurtlama günü ilişkide oğlan olur iddiası genelde tutuyor. birde ilk 6-7 haftalarda usg resminde bebek kesenin solundaysa erkek olur diye bir söylenti var. oğlumda kesenin solundaydı bebek, bunda da solda. hayırlısı:)

Kizlar mrb. Umarim keyifler iyiydir herkesin. Benim bulantilar hissedilir derecede azaldi allahima sukurler olsun.
Ya benim gobek aldi yurudu simdiden. Gaz falaan degil. Sabah bile belli. Disaridan anlasiliyo. Hamilesin diye soruyolar artik.o derec cikti. Normal pantolon giyemiyorun. Iki uc gunde pirtladi gobegim resmen.yarin 10 haftaya giriyorum.cok erken cikti benim gobek. Var mi benim gibi olan. Ha bu arada zaten birazcik gobegim vardi. Ama cidden birazcikti.

Daha neler olacak acaba bize

Hadin sağlıcakla kalınnnn ben gideerrrrrrrrrr
güle güle canım, iyi iyi dinlen hadi

merhaba cnm, bazılarının bünyesinden karnı çabuk çıkıyormuş

ikinci çocuk çabuk çıkıyormuş diyorlar. ikinci mi sizin?

benimde çıktı tatlım çıkıo ya artık, göbeğim hiç yoktu hatta.olan kıyafetlerim çok az maalesef

bende göbekliydim şimdi maşallahım var, ama sabahları inik biraz, sanırım 2-3 kilo aldım, akşamları gazdan 6 aylık hamile gibiyim.

Canım benimde çıkıyor, hamile olduğum anlaşılıyor yani :)
Erken mi falan diye düşünmeye gerek yok, bünyeye göre farkediyor, çok yakın arkadasım 6.ayına girdi ama neredeyse benimle aynı göbeği var

selam kızlar nasılsınız
iyiyiz şükür sen nasılsın?

ben çok beğendim ya çok güzel bende alcam
canım inan çalışmak daha iyi , örneğin bugün benim dersim yok evdeyim ve midem bulanıyor.Okuldayken daha iyiyim sanki ,çalışmak çok güzell.
benimde okulda çok bulanıyor. çocukların kokusu burnumda
kızlar cinsiyet ne doğuyor içinize. benim oğlum var 28 aylık. bu da oğlan olacak içime doğuyor.
benimde ilk başta oğlan geçiyordu. rüyamda hep ikiz görüyorum.

bende baya bir göbek vardı kilomda değişiklik yok ama şimdi fırladı iyice ya azıcık dar giysem sipsivri çıkıyor

evet kızlar benimde fazlasıyla çıktı göbeğim... öncesinde çok zayıftım o yüzden diyordum ama sanırım pek fark etmiyor :) kıyafetlerimin bir çoğu olmuyor. Özellikle de öğleden sonra ve akşam çok belirgin bir büyüklük oluyor...

Pantolonlarim olmuyo. Hamile pant. Gectim ben. Ustlerde problem yok ama altlr olmuyo. Esim ikizmi yoksa diye takiliyo ama ben bazen ciddi ciddi dusunuyorum ve odum kopuyo. Doktor tek bebek diyo ama bizim bi arkadas ikibucuk aylikken ikizlerinin olucani ogrendi.

Ayy benimde ikiz olsaydı da tek seferde iki evladım olsaydı ne güzel olurdu, şimdi yaş geçermi korkusu yaşayacağız :) :)

Ayy benimde ikiz olsaydı da tek seferde iki evladım olsaydı ne güzel olurdu, şimdi yaş geçermi korkusu yaşayacağız :) :)

Dogru diyosun ama benim zaten bi tane evladim var. Ikiz olursa 3 cocugum birden olucak.kimse bana kizmasin ama kabus gibi geliyo su an bu fikir.kizim 3yasinda daha. 1olsun temiz olsun. aallah isteyenlere versin insallah...

dur bende bakayım oraya, 3,5 aylık evliyim 3 ay önce çeyiz sitelerini geziyordum şimdi bebek ve hamilelik sitelerini
nasıl bi testmiş o cnm öle

Valla doğum tarihlerine göre yapıyorlar. Ben de tam bilmiyorum, ama hücre yenilenmesine göre cinsiyet tespiti falan yazarsan google'a çıkacaktır.

canım o test oğluma kız demişti. buna da kız diyor. çin takvimi de oğluma kız demişti. buna da kız diyor. onlara pek inanasım yok. ama yumurtlama günü ilişkide oğlan olur iddiası genelde tutuyor. birde ilk 6-7 haftalarda usg resminde bebek kesenin solundaysa erkek olur diye bir söylenti var. oğlumda kesenin solundaydı bebek, bunda da solda. hayırlısı:)[/QUOTE]

Bende pek inanmıyorum zaten bu tarz şeyleri, hoş o kimse yaptıysa tuttu ama bakalım kısmet. Aman kız yada erkek her ne olursa seveceğim ben onu
benimde çıktı tatlım çıkıo ya artık, göbeğim hiç yoktu hatta.olan kıyafetlerim çok az maalesef

bende kıyafetleri olmayan tek ben varım sanıyordum Özellikle kotlarım sıkıntı yaratmaya başladı, bir de üstüne gaz olunca hepten çekilmez oluyor o kotlar. Neyse ki yalnız değilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…