KıyamamEşim zorla içiriyo canım beni o halde görünce doktor vermiş bulantı için içmen lazım diyo bi işe yaradığı yok diyorum anlamıyo ama bugünden sonra içmem artık iyice fena etti beni böyle giderse zaten doktora gidicem büyük ihtimal yatırıp serum taktırır:18:
merhaba, hayırlı olsun, Allah kucağına almayı da nasip etisin inşallahMerhaba hanımlar
Allah kısmet ederse bende kasım annesi olacağım
ilk bebeğim heyecanlıyım çook da mutluyum
ama 2 gündür koyu sarı lekelenmelerim var
doktor mantar enfeksiyonu olabilir dedi fitil verdi
bebeğimin kalp atışları normalmiş çok şükür ama yinede tedirginim
bu arada ben sadece folbiol kullanıyorum
evet biz yakında kaynayacağız perim buradaSizin ısınmanız yanında bizim ki ne ki balım :))
Bahar temizliğimi ben onları düşünemiyorum bile şu an da ayyy ev deyince midem kalkıyor... Sanırım birini çağırırım :44:
Merhaba hanımlar
17 kasımda doğum olacak inşallah
8 hafta 6 günlük olduk
Allah herkese nasip etsin inşallah
ben konyada yaşıyorum burada hangi doktora gideceğimi bilemiyorum
Ayyy bakma bende yapmazdımda kayınvalidem gelicek bi süre bana bakmaya o yüzden el atmam gerekti mecburen
evet biz yakında kaynayacağız perim buradadoğru düzgün yağış ta yok, valla yazın kuruyacağız diye çok üzülüyorum
Bu arada ben bahar temizliğimi anneme yaptırdım dün
canım benim yaa, elleri dert görmesin annemin de babamın da
bende inatlaştımm 1 saat durdurdummm...ağzıma havlu dayadım yattım ayaklarımı diktimm tepeye 1 saat durabildimm...sonrrasıı aynennn hobaaaaa
kimse yok burada yaaa...
kızlar hiç bebek kıyafetleri falan bakıyormusunuzz öleeee :44::44:
Selam kizlar uzuuuuunnn bi zamandir yoktum internetle ilgili sikintilar vardi haftalar sonra anca girebildim. Gerci geldim ama millet kacmis gitmis baska mecralara. Kismet artik. Az olsun oz olsun diyip kalan saglarla yola devam ederiz insallah.
Soyle bi okudumda bulantilari devam eden arkadaslar var Allah yardimcimiz olsun kizlar. Benim neredeyse yok denecek kadar az bulantim oldu simdiye kadar. Ama feci uykum var utanmasam buldugum her yerde uyucamBu aralar bende cilege fena sardim habire cilek yiyip duruyorum
Kizlar ikili test icin ne dusunuyosunuz ayin 20 sinden sonra gidicem doktora ama anlamsiz vesveseler yaratmaktan kendimi alamiyorum. Sanirim kotu bisey cikicak diye odum patliyor
Günaydın canım takma sen o amiri. Benim geçen yılki mudurum hamile bir arkadaşın canına okumustu. Devlette de oluyor böyle şeyler inan ki. Benimde annem geldide mutfağa girmiyorum. Bulantilarim azaldı.
Benim öyle bi şansım da yok gurbette tek başımızayız eşimleee..
Ne kadar şanslısın canım.. Benim annem öyle uzakta ki... Kimse de yok yanımızda.. Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini
Canım biz annemlerle aynı şehirdeyiz istanbulda ama aramızda 2,5 saat var 20 günde bir anca görüşüyoruz benimde bulunduğum yerde de kimsem yok eşimin ailesi zaten kendi memleketinde şimdi ziyarete geliyo bizi görmeye bu durumlarda insan ailesini çok arıyo ama yapıcak bişey yok rabbim yokluklarını göstermesin
Kıyamam yaa yarana tuz bastım, özür dilerimBenim öyle bi şansım da yok gurbette tek başımızayız eşimleee..
Ne kadar şanslısın canım.. Benim annem öyle uzakta ki... Kimse de yok yanımızda.. Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini
GünaydınGünaydın şekerler, bi uyumuşum bi uyumuşum halen bi gözüm yatakta
Canım ben bakıyorum ama almamak için kendimi zor tutuyorum :) İlki hüsran olunca ister istemez tedbili davranıyor insan.
elim cicili bicili olduğu için kız kıyafetlerine gidiyor ama ben en başından beri erkek hissediyorum :)
Hayırlısıyla su cinsiyeti bi öğreneyim de, almaya o gün başlarım :)
Hoşgeldin canım o zaman tekrar, herşeyn yolunda olmasına sevindim. Benimde nerdeyse yok denecek kadar az bulantım oldu, o yüzden şanslıyız galiba :)
Ama 9.haftada baslayanlar bile okudum burda, o yüzden her an herşey olabilir yani :)
Uyku meselesi bende de aynı, az önce uyandım maşallah :)
Bu aralar fazla yeme çilek falan, hormonlu malum, ben 1 ay daha sabretmeye calışıyorum mevsim meyveleri için, ama çok canım isterse atıyorum ağzıma 1-2 tane :)
İkili test içinde kararsızız biz kocişle, Allah korusun bişey çıksa bile zaten aldırmayız, ben onun için hergün iğne vurunuyorum sonuçta, emek veriyorum bunu düşünemem bileDoktorun konuşmasına bağlı yani, daha söz konusu olmadı henüz...
ben de ben deBen de çok uyuyorummm :/
selam iyilik sen nasılsın cnm?selam kızlar nasılsınız
Kıyamam yaa yarana tuz bastım, özür dilerim
Benimkiler de aslında aynı şehirdeyiz ama mesafe olarak biraz uzak, daha doğrusu biz ters biryerdeyiz biraz. Annemler gelince kalıyorlar birkaç gün, öyle idare ediyoruz işte. Tabi yine de seninkilerin uzaklığı gibi değil
GünaydınAl benden bir tane daha walla benim yerime de uyu, ben işten fırsat bulamıyorum gündüz Ama akşam eve gidince fena uyuyorum
ben de ben de
selam iyilik sen nasılsın cnm?
Aynen, sağ ve sağlıklı olsunlar da, gerisi önemli değilCanım deli misin ne özrü.. Allah'ın bir lütfu bence Rabbim hiç uzak etmesin sizleri.. Canları içinde olsun da napayım daha seyrek görürüm bende bebeğim vesile olur hepsi gelir ne güzel
ben bakıyorummmmm
kıza da erkeğe de
Kızlar ya, ben bebek kıyafetlerine hep bakıyorum ama annem sağ olsun uğursuzluk dedi o yüzden bakıp yalanıyorum sadeceBende kendimi hamile kıyafetlerine verdim. malum sıcak mevsimlerde geliyor, rahat şeyler giymek gerek. O yüzden keten bir hamile pantalonu aldım iki tane de hamile tşörtü. Tşörtlerin birinin önünde bebek resmi var.
İşteee buuuuu ama benim ki kısa kollu.
Eki Görüntüle 1057271
Selam kizlar uzuuuuunnn bi zamandir yoktum internetle ilgili sikintilar vardi haftalar sonra anca girebildim. Gerci geldim ama millet kacmis gitmis baska mecralara. Kismet artik. Az olsun oz olsun diyip kalan saglarla yola devam ederiz insallah.
Soyle bi okudumda bulantilari devam eden arkadaslar var Allah yardimcimiz olsun kizlar. Benim neredeyse yok denecek kadar az bulantim oldu simdiye kadar. Ama feci uykum var utanmasam buldugum her yerde uyucamBu aralar bende cilege fena sardim habire cilek yiyip duruyorum
Kizlar ikili test icin ne dusunuyosunuz ayin 20 sinden sonra gidicem doktora ama anlamsiz vesveseler yaratmaktan kendimi alamiyorum. Sanirim kotu bisey cikicak diye odum patliyor
Merhaba hanımlar
Ben çilek , can erik felan çok fazla yiyorum hormonlu bu aralar sanırım ama bi tek meyve yiyebiliyorum çok mu zararlı olur ya :S[/QUO
Demek ki ekşi şeyler yiyebiliyorsun bu güzel bişey ben ekşiden nefret ediyorum, aklıma gelince midem bulanıyor.Bence fazla zararı yoktur yine de abartma daha çok mevsim meyvelerinden yemeye çalışportakal , havuç gibi meyveler de çok faydalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?