2014 Kasım Anneleri

Kıyamam iyi edersin cnm

merhaba, hayırlı olsun, Allah kucağına almayı da nasip etisin inşallah
Fitilini ihmal etme canım, bir de sirkeli su ile taharetlenmeni, iç çamaşırlarının ağlarını ütülemeni tavsiye ederim, mantarı geçirmekte ve tekrar etmesini önlemekte epey katkıları olur

Sizin ısınmanız yanında bizim ki ne ki balım :))

Bahar temizliğimi ben onları düşünemiyorum bile şu an da ayyy ev deyince midem kalkıyor... Sanırım birini çağırırım :44:
evet biz yakında kaynayacağız perim burada doğru düzgün yağış ta yok, valla yazın kuruyacağız diye çok üzülüyorum
Bu arada ben bahar temizliğimi anneme yaptırdım dün
canım benim yaa, elleri dert görmesin annemin de babamın da

Hoşgeldin...
Ben de progeston fitil kullanıyorum. Buna bağlıyorum sarı su gibi şeyler geliyor..ama kötü kokmuyor..
Islak kaldıkça değiştiriyorum...zaten kullandığım fitil mantar yapabilirmiş..ben krem kullanıyorum..geçiyor..mantar olsa kaşınır çünkü..

17 kasımda doğum olacak inşallah
8 hafta 6 günlük olduk
Allah herkese nasip etsin inşallah
ben konyada yaşıyorum burada hangi doktora gideceğimi bilemiyorum

Allah sağlıkla yüzünü göstersin inşallah, benimde tahmini doğum tarihi 16 Kasım ben de şuan 8+2 haftalığım. Günleri sayıyoruz işte

Ayyy bakma bende yapmazdımda kayınvalidem gelicek bi süre bana bakmaya o yüzden el atmam gerekti mecburen

Benim öyle bi şansım da yok gurbette tek başımızayız eşimleee..

Ne kadar şanslısın canım.. Benim annem öyle uzakta ki... Kimse de yok yanımızda.. Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini

Günaydın şekerler, bi uyumuşum bi uyumuşum halen bi gözüm yatakta

Canım ben bakıyorum ama almamak için kendimi zor tutuyorum :) İlki hüsran olunca ister istemez tedbili davranıyor insan.
elim cicili bicili olduğu için kız kıyafetlerine gidiyor ama ben en başından beri erkek hissediyorum :)
Hayırlısıyla su cinsiyeti bi öğreneyim de, almaya o gün başlarım :)

Hoşgeldin canım o zaman tekrar, herşeyn yolunda olmasına sevindim. Benimde nerdeyse yok denecek kadar az bulantım oldu, o yüzden şanslıyız galiba :)
Ama 9.haftada baslayanlar bile okudum burda, o yüzden her an herşey olabilir yani :)
Uyku meselesi bende de aynı, az önce uyandım maşallah :)
Bu aralar fazla yeme çilek falan, hormonlu malum, ben 1 ay daha sabretmeye calışıyorum mevsim meyveleri için, ama çok canım isterse atıyorum ağzıma 1-2 tane :)

İkili test içinde kararsızız biz kocişle, Allah korusun bişey çıksa bile zaten aldırmayız, ben onun için hergün iğne vurunuyorum sonuçta, emek veriyorum bunu düşünemem bile Doktorun konuşmasına bağlı yani, daha söz konusu olmadı henüz...

Günaydın canım takma sen o amiri. Benim geçen yılki mudurum hamile bir arkadaşın canına okumustu. Devlette de oluyor böyle şeyler inan ki. Benimde annem geldide mutfağa girmiyorum. Bulantilarim azaldı.

Devletteyim ben de :// naparsın ben yıllarca anne olmak için tedavi gördüm beni anlamasını beklemiyırum..Allah büyükk

Ne kadar şanslısın canım.. Benim annem öyle uzakta ki... Kimse de yok yanımızda.. Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini

Canım biz annemlerle aynı şehirdeyiz istanbulda ama aramızda 2,5 saat var 20 günde bir anca görüşüyoruz benimde bulunduğum yerde de kimsem yok eşimin ailesi zaten kendi memleketinde şimdi ziyarete geliyo bizi görmeye bu durumlarda insan ailesini çok arıyo ama yapıcak bişey yok rabbim yokluklarını göstermesin

Evet canım sanları içinde olsun da uzak olsunlar... Elbet Rabbim bir araya getirir bir gün..

Kıyamam yaa yarana tuz bastım, özür dilerim
Benimkiler de aslında aynı şehirdeyiz ama mesafe olarak biraz uzak, daha doğrusu biz ters biryerdeyiz biraz. Annemler gelince kalıyorlar birkaç gün, öyle idare ediyoruz işte. Tabi yine de seninkilerin uzaklığı gibi değil

Günaydın Al benden bir tane daha walla benim yerime de uyu, ben işten fırsat bulamıyorum gündüz Ama akşam eve gidince fena uyuyorum

Ben de çok uyuyorummm :/
ben de ben de

selam kızlar nasılsınız
selam iyilik sen nasılsın cnm?

Canım deli misin ne özrü.. Allah'ın bir lütfu bence Rabbim hiç uzak etmesin sizleri.. Canları içinde olsun da napayım daha seyrek görürüm bende bebeğim vesile olur hepsi gelir ne güzel

Kızlar ya, ben bebek kıyafetlerine hep bakıyorum ama annem sağ olsun uğursuzluk dedi o yüzden bakıp yalanıyorum sadece Bende kendimi hamile kıyafetlerine verdim. malum sıcak mevsimlerde geliyor, rahat şeyler giymek gerek. O yüzden keten bir hamile pantalonu aldım iki tane de hamile tşörtü. Tşörtlerin birinin önünde bebek resmi var.
İşteee buuuuu ama benim ki kısa kollu.

Son düzenleme:
ben bakıyorummmmm
kıza da erkeğe de

Ben de baktım birkaç tane zaten mavi ve pembeyi sevmiyorum o yüzden cinsiyette sorun olmaz, krem rengı yeşil turuncu gibi renklerden baktım çok şirinler.Kendim için bakmıyorum çünkü pek kilo almıyorum ilerleyen zamanlarda onlara da bakarız artık.

Ayyy çok şekermiş bayıldım güle güle giy biraz göbiş çıksada giysek hamiş kıyafetlerini nerden aldın canım netten falanmı....

bu ayın sonunda ben de ikili test için gideceğim. İnsan korkuyor ama merak da ediyor. Sanırım içimizi ferah tutmamız lazım. Riskli denilen bebeklerin bile en az %50'si sağlıklı doğuyormuş. Sürekli güzel şeyler düşünelim ve güzel olsun inşallah.

hayırlı olsun ,benim doktorum folbıol ile ecoprin verdi ,her ikisinden de günde bir tane içiyorum.

Ben de almıştım tsört..eşimden gizli evde tek başıma giyiyordum, sonrasında ağlayarak çıkartıyordum:/
Çok şükür kiii artık giyiyorum onu, hihihi ) doldurmuyorum ama olsun mutlu oluyorum ben )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…