2014 Kasım Anneleri

Nereleri düşünüyorsun kıyafet için

Bende mide bulantısı hiç yok, sadece ağız acılığı var o da işte sürekli atıştırmama sebep oluyor. Ben aldım lcw 'den bir tane tişört, internetten de keten pantalon ve bir tişört sipariş ettim. yaz aylarını ketensiz geçiremem sanırım

günaydınnnn tatlımmm
reflünmü var seninde ben bunun yüzünden kızımın hamileliğinde son 15 gün hiç yatamadım hep oturarak uyudum ya

Merhaba canım
yok reflüm ama dediğim gibi galiba rahimin kendine yer açmasından dolayı bazı gebelerde kısa süreli bazılarında da uzun süreli olabiliyormuş
şimdilik sade maden suyuyla idare edebiliyorum inş. ilaç falan kullanmak zorunda kalmadan geçecek
benim hala umudum var şu 3. ay bitince herşey bitecek diye
şimdi nasıl geçiyor senin peki ???

korkma cnaım içini ferah tut. 5+2 de dr gittiğinde keseyi gördünüzmü?

gördük canım. 6 mm idi. senin kaçtı?

mm hatırlamıyorum. 5+4 de gittim ben bu ptesi. 15 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi. bazı testler istiycem dedi. kan ve idrar sanırım. midem çok kötü yaaa eve gidip uyumak istiyorum

Nereleri düşünüyorsun kıyafet için

Valla açıkçası uygun fiyatlı oldukları için ve daha fazla çeşit giyebilmek adına lcw ve defacto diye düşünüyorum

Evet ağız tadının bozulmasına çok kötü onuda yaşadım :))
Dün galiba tişört paylaşan sendin çok güzel ve şirin gerçekten ben almadım kendime ama annişimde bana o tarz bir tane yeşilini almış
keten konusunda haklısın kocaman göbüşlerimizle o yaz sıcağında yardımcımız olacak gibi görünüyor

Hımmm evet o bendim işte :) Yani sıcak günlerde olabildiğince rahat giyinmek gerek ki, stres olmayalım bebişlerde etkilenmesin. Yani yaz ayında çokta koca göbiş olacağımı sanmıyorum aslında, yani en sıcan temmuz-ağustos aylarında 5-6 aylık olacağız, asıl büyüme 6 aydan sonra :)

merhaba canım sanırım benim bilgilerde de eksiklik var tamamlayalım ki bende esas listede yerimi alayım:) yaşım 28 aydın ilk hamileliğim:)

şimdilik başladı yangılarım az az
yraım çay bardağı soğuk sütle kesebiliyorum
henüz gaviscona geçmedim çünkü son aylarda şişeyi kafama dikerek kullandığımdan bari şimdi kullanmıym dedim
onun haricinde iyiym tatlım ya çok şükür Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhhh
varmı sende sıkıntılar falanlar yoktur umarımmm:26::26:

Bakalım canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçleri kolayca atlatıp bebişlerimize kavuşalım

Evet canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
inş. seninde bu hamileliğin daha kolay geçer
işte bu güne kadar bulantı,kusma,halsizlik,uykusuzluk şimdi mide yanması bir sürü şey yaşadım ama gayret ediyorum bebeğim iyi olsun yeter ki bunlar bitecek elbet
Ama en büyük sıkıntım yani kendime kızdığım nokta sürekli kaybetme duygusuyla yaşamak

kızlar bende 9 hafta 5 günlük hamileyim benim de 6.haftadan itibaren akşam bulantılarım çok oluyordu . 5 6 gündür baya azaldı hatta hiç kalmadı . ama beni bi korku saldı şimdi niye erken bitti diye genelde 12.haftaya kadar sürüyor diyorlar sizin içinizden de 9.hafta da bulantısı kesilen var mı

merhaba canım sanırım benim bilgilerde de eksiklik var tamamlayalım ki bende esas listede yerimi alayım:) yaşım 28 aydın ilk hamileliğim:)

Merhaba tatlım
aldım bilgilerini düzelteceğim gün içinde

Hiç üzülme canım her bünye farklı tepkiler gösteriyormuş
gerçi sana söylüyorum bende de sürekli bi telaş ama annelik duygusu heralde böyle birşey olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…