- 17 Temmuz 2014
- 2.223
- 3.522
- 248
Yok canım sen yine çıkmadan verme ama huysuzlanırsa direk ver benmki baya huysuzlandı belli etti aslında ama işte ben hata ettim gün içinde 37 ye çıkıp indi sonra akşam bi anda bi fırladı eşimle öylece kaldık çok kötydü Rabbim bidaha yaşatmasın hepimizin yavrularını korusun oyuzden birilerine fikir verirken yada akıl verrkeb lütfen herkes bilinçli bildiği şeyler üzernden yorum yapsın başkalarnın yaşadıklaryla değil o yaşamadı diye sana olmycagı ne malum biraz kuzgınım sanırım bu konuda çünkü burda bir sürü anne var ve hepsi az çok etkilenyr bu yorumlrdan bebişleri riske atmaya değmezzçok çokk geçmiş olsun canmm..allah bi daha yaşatmasın..yazdıklarını kalbim ağzımda okudum resmen..sana katılıyorum,kesinlikle her bebek bir değildir..seninde tabirinle o çok bilmişlere kulak asmamak gerekiyo..çünkü yaptığımız en ufak bi hata büyük sonuçlar doğurabiliyo..hepimizin kıymetlileri onlar,allah hiç birine kötü bişey yaşatmasın
4.ay aşısından korktum şimdi ne yalan söliyim..ateşi çıkmadanmı vermemiz gerekiyo acaba ilacı,riske atmamak için