2014 Kasım Anneleri

kızlar Nasılsıniz uzun zamandır giremiyorum ise başladım malum yorucu oluyor is ev bebek koca....
uyku egitimi ne geçtiniz mi nasıl olacak bu..
benim kiz emzik ile uyuyor veriyorum ağzına emzik yan yatırıyorum üzerine yorgan çekince direk uyuyor ama emzik siz uyusun istiyorum emzik olmazsa illa kucakta pispislanacak ne yapmalıyım

kızlar ciddi söylüyorum mesleğim yani yaptığım iş bu. o yuzden her bir haltı araştırıyorum beynim döndü artık :KK45:

işinize yarıyorsam ne mutlu bana. bazen diyorum hatta kızlar küfür edecek şimdi die :rolleyes:
Ne is yapiyosun ilac firmasindami calisiyodun ?

İste o kismi cozemedik hehehe:)
45 dk ile 2 saat arasi deisen surelrde uyaniyor
Bu gece cok uyandi oluyrm yorgunluktan
Dort bucutan beri uuuyumuyor
Midem agridi valla
Daha bugun temizik yapcam ingilizcecaliscam cok isim var ama pilim coktaan bittiii
P tesi isebaslayacam annem bakacak ogluma
Temizlik yapmazsam annem rahat durmaz yapar, ona yuk olmak istrmiytm zaten herseyimi o yapiyo
Benim.oglumda sekiz bucukta bi.kalkiyo iki saatayakta sonra tekrar mizmizlaniyo.uyku icin uatiriyorum sen ingilizce neden calisiyosun ? Benimde kv yardim ediyo arada gelip.dun geldi bakti oglusa bende uc saat kadar anca gezebildim aklim hep.oglumda kaldi senin bebisin.ismi.nedir ? :-)

kızlar Nasılsıniz uzun zamandır giremiyorum ise başladım malum yorucu oluyor is ev bebek koca....
uyku egitimi ne geçtiniz mi nasıl olacak bu..
benim kiz emzik ile uyuyor veriyorum ağzına emzik yan yatırıyorum üzerine yorgan çekince direk uyuyor ama emzik siz uyusun istiyorum emzik olmazsa illa kucakta pispislanacak ne yapmalıyım
ayyne guzel bırakuyusuun öyle :)

isisya senin de bir rutinin var aslında, kundak senin bebek için "artık uyku zamanı" komutu anladığım kadarıyla. önce bunu biraz daha ayrıntılandır. yani atıyorum aynı satte başla rutinine; pijamasını giysin, kundağını olsun, emsin, ninni söyle vs. sıralamanı ve yapacaklarını sen belirle. ama mutlaka kundak sonrası ışık kapa. bu saatini önce bi oturt ondan sonra yarım saat yarım saat öne al bence.
Anladım cnm... ewet biraz detaylandirsam iyi olacak..

ya bende bu uyku işine bi el atmam lazım ben iki hafta öncesine kadar yatırıyordum uyuyordu sonra memlekete gittik önüne gelen salladı çocuk artık mızmızlanmadan uyumuyo ne yapıcam yaa

Uyku eğitimi konuşulmuş yine dertli konum:KK22: Benim prensesim ışıklar kapanınca memeyle uyuyor ama gündüz öyle zorlanıyorki uyumak için ama çoooook yorulursa biraz huysuzlanıyor uykusuzluktan bayılıyor olduğu yere:KK48:O hali çok komik oluyor top patlasa duymaz:KK53:Keşke hep öyle uyusa ama gündüz benim miniğin gözüne pek uyku uğramıyor anlayacağınız:KK23:

Eki Görüntüle 1434959 Uyku eğitimi gerçekten zor bizde buna benzer bi ayıcığımız var ona alıştık onla uyuyoruz yanlız 4 ay geç olabilir bizimki 2,5 aylıkta alıştı ..gerçekten uğraşmak Lazım ..bi arkadaş Yazmış saatlerce başında bekledim die haklı çünkü aynısını bende Yaptım emziği defalarca düşürdü geri tıktım sürekli saatlerce Sırtını pışpışladım şimdi çok şükür kendiliğinden dalıyo emziğide düşürmüyor sıkı sıkı emiyor hafifte yan çevirip sırtına yorganla destek yaptımmı yatıyor
canım ben baktım ama birkaç krem var tam adını yazar mısın
Cnm resmini ekledim kremin. Ben memnunum umarım işini görür bebeinin yüzü iyileşir.

Eklentiler

• 20150228_110943-1.webp
    20150228_110943-1.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 70
Valla tam uc ay hali zamani bence
Onda oynarken rahat is yapabiliosun
Bana hdiye geldi ben kararsizdim iyiki almislar diyrm simdi :)
Ben dün aldım e bebekte indirimdeydi tüm halılar tiny love ın tekmele gym ini beğendik tam 40 dk onunla oynadı emdi şekerleme yaptı tekrar koydum tekrar oyalamdı nasıl sevindim anlatamam:KK68: Yalnız tekmeleme kısmında vurduğunda bazen hayvan seslerine ürküyor ağlamaya başlıyor şimdilik kapattım onu yavaş yavaş alıştırıcam o sese:KK37:

Ben hiç almadm canım.dogumdan sonra. Sen ne yıyosunda bukadar alıyosun şekerimya.eejim yapmıyorum normal sekılde bslenıyorum tabi abartmadan. En son yemegımı eşim gec geldıgı için 10 da yıyorum birde onuda erkene cekebılsem daha ıyı olucak
Ilk gunler hic sutum yoktu onu ye bunu ye hic ac kalmamaya calisiyorum aciknadan yiyorun hakkten sütüm de artti azcik az yesem ogun atlasam hemen azaliyor:( oyle yani tatlim 6.aydan sonra sıkı diyet yapcam gobegim hala benimle:anneadayı: tabi bu kadar olmasada:-)
bendr biara emzryorum.diye acayip tatliya yoneldmki hic alakasi yok sutle ipinucunu kacairacak gibi olunca biraktm suan tatli isteyince bi elma yiyorum.yada 5. 6tane kuru uzum falan yiyorum kesmiyo.ama.mecbr:)
benimkinin alakasi var sanırım canim yedikce süt oluyo bende:KK25: deniyorum elma kuru uzum kayisi ama beni kesmiyor simdilik kuzum icin. Kilolar gitsin istiyorum tabi ama yavrum doysun da cok da takmiyorum

yok canim dis degilmis yandan da cikar da bu yanda disin cikacagi yerden degil baska biryerden cikmisti doktora gosterdik olur oyle seyler gecer kendiliginden dedi..
Hepimizi heyecanlandirdin bende bakiyodum hep acaba bizimki de cokarr mi die. Bebegine de cok gecmis olsun canim kolayca atlatrsiniz insallah kuzunun cani çok yanmadan. . poposu cok mu kotu:( ben bizimkinde de goruyorum ama catlak mi bilemedim acaba bende mi gostersem bi kez bakmisti dr catlak yok demisti ama bir ay gecti olmus olabilir mi kaka yaparken de cok zorlanıyor

Ilk gunler hic sutum yoktu onu ye bunu ye hic ac kalmamaya calisiyorum aciknadan yiyorun hakkten sütüm de artti azcik az yesem ogun atlasam hemen azaliyor:KK43: oyle yani tatlim 6.aydan sonra sıkı diyet yapcam gobegim hala benimle:anneadayı: tabi bu kadar olmasada:-)

benimkinin alakasi var sanırım canim yedikce süt oluyo bende:KK25: deniyorum elma kuru uzum kayisi ama beni kesmiyor simdilik kuzum icin. Kilolar gitsin istiyorum tabi ama yavrum doysun da cok da takmiyorum
salla ozamn bosverr öncelik canlarimizinn ;)

ya bu saati nasıl böyle öne çektiniz,kendikendine mi geçti siz mi ayarladınız?benim oğlan 10.30dan önce uyumuyor..uyursa yarım saat sonra faltaşı gibi gözler

Aynı durum bizde de var. 11-12 arası uyuyor oğlum, daha erken uyursa yarım saat uyuyup geri Uyanıyor, aynen gözler faltaşı gibi. Biraz erken uyudu mu korkuyorum artık, çünkü geri Uyanıyor ve bu defa 1 den önce uyumuyor.

ayyne guzel bırakuyusuun öyle :)

ya bende bu uyku işine bi el atmam lazım ben iki hafta öncesine kadar yatırıyordum uyuyordu sonra memlekete gittik önüne gelen salladı çocuk artık mızmızlanmadan uyumuyo ne yapıcam yaa

Uyku eğitimi konuşulmuş yine dertli konum:KK22: Benim prensesim ışıklar kapanınca memeyle uyuyor ama gündüz öyle zorlanıyorki uyumak için ama çoooook yorulursa biraz huysuzlanıyor uykusuzluktan bayılıyor olduğu yere:KK48:O hali çok komik oluyor top patlasa duymaz:KK53:Keşke hep öyle uyusa ama gündüz benim miniğin gözüne pek uyku uğramıyor anlayacağınız:KK23:
uyku konusunda baştan beri problem yok gündüzleri 1 2 saat uyuyor uyanıyor beslenme oyun geri yat uyu şeklinde akşam da 10 da uyuyor sabaha kadar ama bu aralar bir iki defa uyanıyor doymuyor sanırım acikiyor emzik veriyorum uyuturuken uykuya dalında bırakıyor ama işte böyle kendi kendine uyusun istiyorum erken mi acaba daha

Back
X