2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar
benım bebışın ayakları cok terliyor her alt açtığımda corap nemlı ıslak gıbı nete baktım kansızlık dıyor bende anlamadım elleride terlıyordu ama yumruk yapınca önemsememıştım sizinkiler nasıl?

Bilmiyorum ben canim ama sut urunleri yemeyecek arkadas sen miydin belki alerjiden olmustur yediysen birsey..
canım senın kanlı kaka resmın var sanırım dr gösterdığını okudum bbır tanesını buraya koyarsan coook sevınırım

canım aleriı ıcın kan mı aldılar na kadar kan aldılar bebeklerde sonuc net olmuyormuş sen ne düşünüyorsun pekı
Cnm ben docente götürdüm Bebeğimi. Çocuk gastrolojisine... o doktorda alerji testi yapalim diyince götürdüm bende.. evet sonuc negatif ciksada bazı yiyeceklere alerji oluyormuş. Takip lazim bu konuda. Ben Şuan bazi besinleri kestim test sonucuna göre hareket edicem ve kendimde takip edecegim.

Kan aldilar evet bebisten. Dun verdim. Sali alicaz sonuçları.

Tatlım bence al hem öğrenmeside ilerler benim kızım halıdaki hışırtı çıkaran nesneleri yakalayacağım diye tam dönmesede dönmeyi öğrendi kendini oyalamayı öğtendi en kötüsü halıya bırak koltuğa uzan keyif yap uzun zaman sonra bunu yapmak garip geliyor:KK73:
Tamam canim bende alayim o zaman tiny love mi almistin sen hatta hemen sipariş mi versem:)

arkadaşlar
benım bebışın ayakları cok terliyor her alt açtığımda corap nemlı ıslak gıbı nete baktım kansızlık dıyor bende anlamadım elleride terlıyordu ama yumruk yapınca önemsememıştım sizinkiler nasıl?
canım benim oğlumun da aynı anlattigin gibi doktora sordum ailede var mı terleme dedi babası cok terler büyük ihtimal genetik oluyor dedi var mı sizde de terleyen ailede

Cnm bende nezle olmuştum ve sabah kalkınca hemen elma kabuğu, yarım limon , karanfil ve bir çubuk tarcını demleyip bir kaşık balla tadlandırıp içtim içtim bana çok iyi geldi ve bebeğime de geçmedi dene istersen sende
  1. CANIM BENIM GECMIŞ OLSUN NIHAL SENDE KIZININ RESMINI KOYARMISIN BIRDE SERDEDE EME SORUNU OLUYORMU?o_O

canım benim oğlumun da aynı anlattigin gibi doktora sordum ailede var mı terleme dedi babası cok terler büyük ihtimal genetik oluyor dedi var mı sizde de terleyen ailede
PEK YOK CANIM BENDE CTESI DR SORACAM KANSIZLIK DIYE COOOK KORKUYORUM

Halı konusu konuşulmuş. Bebeklerimizi oyalayan aktivite yapmasını sağlayan bir araç bence faydalı. Yalnız benim oğlum halida pek oynamıyor bazen gülüyor falan ama genelde etrafı izliyor. Anlamadm gitti. Babası da oğlum boşuna aldık sana bunu Afrikadakiler 10 kişi beraber oynar bunda diyor. Sanki garibim Afrikalilar yemek buldu da oyun halısı kaldı. Ne adam yaw;)))

Kizlar bebisleriniz derin uykuya kacta daliyo kac saat aralikla uyaniyo ? Bide yatiris sekliniz nasil.? Ben salliyorum.pispisliyorum ole yatiyo ? Bi.ikinciside mama veren arkadaslar kac olcek atip.laca kadar su koyuyosunuz ?

Kizlar bebisleriniz derin uykuya kacta daliyo kac saat aralikla uyaniyo ? Bide yatiris sekliniz nasil.? Ben salliyorum.pispisliyorum ole yatiyo ? Bi.ikinciside mama veren arkadaslar kac olcek atip.laca kadar su koyuyosunuz ?
Canım benımkı maleaef 12 de uyyo genelde emerek uyya kalıyo. Evın içinde kucagımda pişpişleyerk emzırıp uyutuyorum. Ama bugun ilk defa 7 de uyudu. Hala uyyo şükür. Genelde gece uyanmıyo ben saat kuruyorum üç aaatte bir uyandrmadan emzırıyorum bazen gece ıkı bazen bır kere emıyo 15 yada 10 dk. Sabahta 7. 8 gbı uyanıyo dokuza kadr oynaşma emme derken uyyo tekrar memede tabiki sonra 11 gbı kalkıyo. Gun içinde yarım saat 45 dk uykuları oluyo

Canım bildiğin üzere derin uykuya sabaha karşı 6 da dalıyor :KK53: Mamaya gelince 60 ml 2 kaşık mama eğer dışarı çıkacaksak o zaman 90 ml 3 kaşık mama bu doktorumuzun önerdiği teyzesi zaten her ml bir kaşık olarak hesaplanıyor

Guanydin arkadaslarm
Suan ise gidiyrm, eski takim elbiseme girdim o yuzden mutluyum
Oglumdan ayrildigim icin ise oldukca uzgun
130 cclik iki tane sut biraktm
Biberon almayi beceremiyr bakalim ne yapaca ::((
Annemle beraberler
Annemle oldugu icin icim cok rahat

Back
X