Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Her yerim kaşiniyor ama öyle kızarıklık filan yok ama kaşinti hiç geçmedi özellikle ellerim ayaklarım kaşiniyor anlamadım niye öyle oldu sabaha kadar uyumadım kaşinmaktan.
Nasıl oldun canım? Benim de kaşıntım olmuştu çok kabarmıştım hatırlıyorsan. Gebelik kolestazından şüphelenmişlerdi çıkmamıştı daha sonra ultrasonda karaciğerde büyüme ve yağlanma var demişlerdi. Git doktora bi kan baksınlar kolestaz olup olmadığı çıkar en azından.

Bende de mide yanması çok çok kötü başladı resmen ağlıyorum bazen ki bebeklikten beri çekerim ona rağmen dayanılmaz oluyor bazen. Gaviskon içemiyorum artık bir iki yıldır etki etmiyor diğer ilaçlara da alerjim var kullanamıyorum. Az kaldı çok şükür geçiyor günler
Tahin süt falan etkı ediyodu bana ama artık öyle bir boyuttakı yanma hıcbısey etkı etmiyo gecmıs olsun sanada canım

Hamile olmayan insanda bu dediği geçerli olabilir ama hamilelik için 3.89 yüksek bir değer bence .Dahiliyeye randevu alarak iyi yapmışsın.

Aynı şeyi farklı şekilde düşündüm bende.Hamileligin 9 ay olması anneliğe hazırlık açısında çok iyi bir süre.Bende 10 yıl önce doğum yaptım aslında tek çocukta kalmak niyetindeyken bu minnoş geldi.İnsallah kolaylıkla gelir süreçlerimiz çok iyi ilerler ...
Mide yanması bende de başladı malesef.Benim kız baya yukarıda sanki ,oğlan asagidaydi.Rennie tableti yarıya bölüp içiyorum artık,yastığı yukseltiyorum. Cetin geçecek bu hamileliğim onu anladim
Bız hamılelıgıde unutup rahata ermıs anneler olarak ekstra cetın gecıyor😀 derdimiz neydi bilmem 10yıl sonra. Neyse saglıkla gelsınlerde bebıslerımız katlanırız napalım.

Doktor mesjlara çok geç dönüyor Acile gitsem bişey yaparlarmi bilmiyorum acaba stres yaptım doğum yaklaşıyor diye ondanmi
Yukarda da yazmışlar canım kolestaz olabilir bir karaciğer testlerine bakarlar. Sarılık da var mı ciltte ya da gözlerde falan sarılık gibi oluyor sanırım bu durum bir de en çok el ve ayakta kaşınma oluyor diye biliyorum

Hastaneler o kadar uzakki Gitmek istemedim şimdi tekrar bi duş alcam belki geçer umuduyla gece hiç uyumadım kaşintidan🥺
Aşkım gebelikte kaşıntı çok ciddiye alınacak birşey uzaktır doğru ama eşinle şimdi git devam ediyorsa sakın bekleme 🌸 gebelik kolestazı olabilir . Karaciğer enzimlerine bakmaları lazım hem sen hem bebek için tehlikeli olabilir . Korkutmak istemiyorum ama

Merhaba kızlar günaydın bel ağrısı çeken var mııııı ? Ben Belimin sağ tarafının ağrısından 3-4 gündür zor yürüyorum nasıl geçeceeeek 😢😢

ay canımm cok uzuldum senın adına kacıncı haftadasın. Gebelık kolestazı dıye bıse var malesef umarım olmamıssındır. mutlaka karacıger enzımlerıne baktır o gebelıkte yukseldıgı ıcın kasıntı oluyo ve kremlerle vs hafıflıyo ama tamamen gecmıyo. Doktorun zaten kasınıyorum deyınce o testı ıstıcektır. yada cok terlıyosan hava cok sıcak malum oda kasıntı yapar
Tekrar soğuk duşa girdim kese yaptım heryerime geçti biraz çok şukür bu gece yine kaşinirsam mutlaka gidicem şimdilik biraz geçti çok şükür . Ara ara kaşiniyor bu testi sağlık ocağı yapiyormu acaba canim bilgin varmi

Nasıl oldun canım? Benim de kaşıntım olmuştu çok kabarmıştım hatırlıyorsan. Gebelik kolestazından şüphelenmişlerdi çıkmamıştı daha sonra ultrasonda karaciğerde büyüme ve yağlanma var demişlerdi. Git doktora bi kan baksınlar kolestaz olup olmadığı çıkar en azından.
Ya bende kabartı yok ama Tatlı tatlı kaşiniyor özellikle elimde ayağimda var duş bı tik iyi geldi geceye göre şu an iyiyim salı günü kan verecektim sağlık ocağında orda bu değere bakarlar mi acaba

Merhaba kızlar günaydın bel ağrısı çeken var mııııı ? Ben Belimin sağ tarafının ağrısından 3-4 gündür zor yürüyorum nasıl geçeceeeek 😢😢
Arada çok iş yaptımmı ağrı oluyor tabiki belimde dinleniyorum canm
Benim 3-4 gündür sürekli birde bacağıma doğruda iniyor 😢
O biraz sıkıntı ama doktor bişey yapamaz yük ağırlaştıkça öyle oluyor bel fıtığın falan varmıydı

Yukarda da yazmışlar canım kolestaz olabilir bir karaciğer testlerine bakarlar. Sarılık da var mı ciltte ya da gözlerde falan sarılık gibi oluyor sanırım bu durum bir de en çok el ve ayakta kaşınma oluyor diye biliyorum
Satılık yok kuzum ama özellikle ellerim ve ayaklarım kaşiniyor dediğin gibi.

Aşkım gebelikte kaşıntı çok ciddiye alınacak birşey uzaktır doğru ama eşinle şimdi git devam ediyorsa sakın bekleme 🌸 gebelik kolestazı olabilir . Karaciğer enzimlerine bakmaları lazım hem sen hem bebek için tehlikeli olabilir . Korkutmak istemiyorum ama
geceye göre bu tik azaldı kaşinti ama mutlaka baktircam karaciger emzimlerine öyle kabartı filanda yok kuru kaşinti🥺

Her yerim kaşiniyor ama öyle kızarıklık filan yok ama kaşinti hiç geçmedi özellikle ellerim ayaklarım kaşiniyor anlamadım niye öyle oldu sabaha kadar uyumadım kaşinmaktan.
Ben ilk hamileliğümde uyuz olmuştum geçene kadar perişan oldum bence hemen gidin hastaneye geçmiş olsun

Ya bende kabartı yok ama Tatlı tatlı kaşiniyor özellikle elimde ayağimda var duş bı tik iyi geldi geceye göre şu an iyiyim salı günü kan verecektim sağlık ocağında orda bu değere bakarlar mi acaba
Valla ben sabahtan akşama kadar dahi beklemezdim giderdim. Bu tür kaşıntılar ki özellikle bu zamanda çok çok önemli. İlla bir kabartının olması da şart değil bilgin olsun canım.

geceye göre bu tik azaldı kaşinti ama mutlaka baktircam karaciger emzimlerine öyle kabartı filanda yok kuru kaşinti🥺
Kabartı olmasına veya sarılık olmasına gerek yokki canım . Bak bende karaciğer enzimleri yükselmiş hiç fark etmedim sonra safra kesesi taşı düşürdüm. Kan vermiştim hematolojide Salı günü not düşmüşler karaciğer değerleri yüksek gözetim altında tutulsın diye perşembe hastanelik oldum sancıdan .

Back
X