Canım güzelmiş ama sayfa sayısı azmı sankihttp://www.muhtesemilkyil.com/
Arkadaslar arkadasimin tavsiyesi uzerine boyle birsey buldum bunu alicam sizde dusunuyorsaniz guzel birseye benziyor
banada atarmisin canimcnm ben oğluma yapmıştm kızıma da aynısınıyapıcam. ön yüzünde her ay çekilip koyulması gereken yuvarlaklar var. çok güzel oldu odasında şifonyerinin üzerinde duruyor herkes çok begeniyor. sana özelden göndereyim remini bi ara
Bende istyrm lütfencnm ben oğluma yapmıştm kızıma da aynısınıyapıcam. ön yüzünde her ay çekilip koyulması gereken yuvarlaklar var. çok güzel oldu odasında şifonyerinin üzerinde duruyor herkes çok begeniyor. sana özelden göndereyim remini bi ara
Arkadaslar bisey sorucam ben kizima ilk 1yil albumu yapicam nerdeyse 6ayi devirdik ama istedigim albumu bulamadim sizler aldiniz mi hatira icin album?
Gecmiş olsun yaşadıklarına üzüldüm inş bundan sonra güzel günler sizi beklerMerhaba arkadaslar,
Cok uzun bir ara oldu benim icin, hem foruma hem de normal hayata.
En son Ocak ayi ortasinda bebegimle ilgili sicrama, kilo almama ve bingildak kapanmasi gibi korkutucu bazi problemlerin ust uste geldigi bir donemde uzuntuyle yazmistim. Sonrasinda gunler benim icin cok kotu gecti, bebegimin sagligiyla ilgili endiseler beni bitirdi, cok agir bir depresif krize girdim, bebegimi kucagima alamadim, kipirdayamadim, kollarim, bacaklarim uyustu, aglamaktan dunyadan koptum, epilepsiden otizme hastalik arastirmalari icinde izdirapli cehennemden gunler gecirdim, sutum kesildi. Doktorlar da uzuntume uzuntu katti bi dunya testle tahlille yavrumu hirpalayip. Cok uzatip basinizi sisirmeyeyim, megerse acemi doktor sacmaliklarina benim kaygi bozuklugu ve depresyon problemlerim eklenmis, ve bebegimin hic bir seyi yokmus cok sukur. Cok cok iyi bir doktor bulduk ve bizi kendimize getirdi, binlerce kez Allah razi olsun.
Bebegimin sicramalari gayet saglikli moro refleksiymis, cok azaldi, bitti gibi, bingildagi normal, hala acik, diger suursuz doktor yanlis olcup bana beyin ameliyati vs diye sacmalamisti. Kilo konusu ise evet cok iri degil (6350 gr 5. ay dun bitti) , ama doktorumuz cok memnun, ek gidaya gecmedik, 6. ayin bitmesini bekliyoruz. Zaten kilo filan da artik umrumda degil, her nefesimde yavrum saglikli diye sukrediyorum. Bebegimin tadina varmaya cok yeni basladim iki uc hafta ancak oldu, kabus gibi bir donem gecti hayatimdan. Doktorum netten ya da baska herhangi baska yerden bebeklere iliskin bir sey okumami yasakladi -klinik anlamda kaygi ve depresyonum var cunku, okuduklarim direk karsilastirma ve kaygi yaratiyor kontrolsuzce-, o yuzden buraya da girmiyorum.
Ama hem hamilelikte hem de sonrasinda burda sizlerle cok sey paylastim, cok sey ogrendim ve zor gunlerin baslangicinda bana cok destek oldu burda arkadaslar. Oyle yarim yamalak birakip forumu saygisizlik etmek istemedim, en azindan herkese tesekkurlerimi sunmak isterim.
Zaman gectikce ara ara yine bakarim cok aktif olamasamda.
Allah herkesin evladini bagislasin, hastalik, uzuntu, sikinti vermesin, saglikla, huzurla buyutelim insallah.
Selam ve sevgilerimle.
oo bu saate kadar durmuş çıcuk daha ne..
bizimki saah 7 de kalkıp annesini uğurluyor pamuğumm benimm
Buraya yazdıktan sonra 20 dklık bi sekerleme yaptı beyefendi daha simdi uyudu oyun oyun oyun...artık sapsallastı uykusuzluktan öyle uyudu bitirdi beni sıpaSağol canım o benim çirkin ördeğim yaaa
Ayy yatakkeyfi hiiç sorma onu bizimki uyanyr be n uyuyo olyrm tabi bu arada elini uzatıp şap şup vuruyo nereme denk gelirse kalk ben uyandım ne yatıyon der gibiÇok tatlı bu sıpalar, günaydın bu arada
Canım gittgn hastanede yapmıyolarmı orda vardır aşı onların jeneratörüde vardr
awekacanın gösterdiğini görmüsmüydün canım güzel duruyordu.Benimde aklımda albüm işi. Şöyle güzel Süslü püslü bir Albüm bulsak ne iyi olur. Üstelik çıkartılmayı bekleyen bir Sürü fotoğraf var
Ben de yazmıstım canım kesintinin ertesi günü burda bir arkadasta endiselenmisti konuyla alakalı carputi çok doğru yazmıs zaten isin içinde o da iyibilir bu konularda bakanlık çok hassas bir iki değil en az 20 bin tl lik ası var her asm de uydudan takip ediyorlarmıs bende kesintinin olduğu gün 6. ay asımızı yaptırmak için gittiğimde bizden önce asılar çıktı yola ası dağıtım merkezlerinin dolabına konmak için.İçin rahat olsun seker.Büyük elektrik kesintisi olduğunda haberlerden duyduğumu söylüyorum carputi,amkara merkezi aramış tüm asmler tabikide dingonun ahırı değildir aşımızı elektrik kesildi diye hastanede yaptırmıyorum hep orda yaptırdık diye gidiyoruz ama senin gibi detaylı bilemediğmiz içinde her anne düşünmüştür bu kesintiyi
Ağzın bal yesin.Sağlık bakanlığının her asi dolabında uzaktan isi takip eden sistemler var o isi düştüğünde mail ggidiyor soğuk zincir takip eden ebe hemşire veya doktora eğer kritik değerin altinda uzun sure kalmışsa asilar tutanakla imha ediliyor ay simdi kaba bi tabir olacak ama sağlık ocaklarida dingonun ahırı değil orada da eğitimli personel cçalışıyor aşılar devamlı halk sağlığı tarafından denetleniyor
Telefonun hatırlatmasına kaydet canım saate göre ver unutmazsın.kızlar nasılsınız. eğzersizyapanlar var mı özellikle karın için neler konuştunuz ben takip edemiyorum. ya birde ben bu damlaları vermeyi sık sık unutuyorum neyapcam yaa
Merhaba arkadaslar,
Cok uzun bir ara oldu benim icin, hem foruma hem de normal hayata.
En son Ocak ayi ortasinda bebegimle ilgili sicrama, kilo almama ve bingildak kapanmasi gibi korkutucu bazi problemlerin ust uste geldigi bir donemde uzuntuyle yazmistim. Sonrasinda gunler benim icin cok kotu gecti, bebegimin sagligiyla ilgili endiseler beni bitirdi, cok agir bir depresif krize girdim, bebegimi kucagima alamadim, kipirdayamadim, kollarim, bacaklarim uyustu, aglamaktan dunyadan koptum, epilepsiden otizme hastalik arastirmalari icinde izdirapli cehennemden gunler gecirdim, sutum kesildi. Doktorlar da uzuntume uzuntu katti bi dunya testle tahlille yavrumu hirpalayip. Cok uzatip basinizi sisirmeyeyim, megerse acemi doktor sacmaliklarina benim kaygi bozuklugu ve depresyon problemlerim eklenmis, ve bebegimin hic bir seyi yokmus cok sukur. Cok cok iyi bir doktor bulduk ve bizi kendimize getirdi, binlerce kez Allah razi olsun.
Bebegimin sicramalari gayet saglikli moro refleksiymis, cok azaldi, bitti gibi, bingildagi normal, hala acik, diger suursuz doktor yanlis olcup bana beyin ameliyati vs diye sacmalamisti. Kilo konusu ise evet cok iri degil (6350 gr 5. ay dun bitti) , ama doktorumuz cok memnun, ek gidaya gecmedik, 6. ayin bitmesini bekliyoruz. Zaten kilo filan da artik umrumda degil, her nefesimde yavrum saglikli diye sukrediyorum. Bebegimin tadina varmaya cok yeni basladim iki uc hafta ancak oldu, kabus gibi bir donem gecti hayatimdan. Doktorum netten ya da baska herhangi baska yerden bebeklere iliskin bir sey okumami yasakladi -klinik anlamda kaygi ve depresyonum var cunku, okuduklarim direk karsilastirma ve kaygi yaratiyor kontrolsuzce-, o yuzden buraya da girmiyorum.
Ama hem hamilelikte hem de sonrasinda burda sizlerle cok sey paylastim, cok sey ogrendim ve zor gunlerin baslangicinda bana cok destek oldu burda arkadaslar. Oyle yarim yamalak birakip forumu saygisizlik etmek istemedim, en azindan herkese tesekkurlerimi sunmak isterim.
Zaman gectikce ara ara yine bakarim cok aktif olamasamda.
Allah herkesin evladini bagislasin, hastalik, uzuntu, sikinti vermesin, saglikla, huzurla buyutelim insallah.
Selam ve sevgilerimle.
awekacanın gösterdiğini görmüsmüydün canım güzel duruyordu.
o nasıl birsey görmedim biz duvara hayat ağacı gibi birsey astık 12 tane resim yok ama dediğin güzel olur hani 1 yasına kadar ki resimleri.Evet canım görmüştüm o aklımda gayet güzeldi, bir de duvara asılan 12 ay çerçeveleri var, onlar da çok güzel.
biz de görelim dogumdasimmmcnm ben oğluma yapmıştm kızıma da aynısınıyapıcam. ön yüzünde her ay çekilip koyulması gereken yuvarlaklar var. çok güzel oldu odasında şifonyerinin üzerinde duruyor herkes çok begeniyor. sana özelden göndereyim remini bi ara
Merhabalar 20 günde 200gr ayda 300gr fena değil.Hadi ya cok sgl cnmmm mutlu oldum
Okadar bekleyecez yani
Hani taniyordu annelerini
Benim herhangi birinden hic farkim yok ya
Komsu gelse ziyarete ayni tepkiyi verir zaten :)
Sinir oluyrm sorma
Benim oglan cok fena yorgani tutu p oturur pozisyona gelecek sekilde kalkiyor havaya
Sabah emmiyor yine
80 cc sut icyorbu saatte
Sonra 11 de 130
Ben geliyrm beni emiyor
Saat 16 da yine 130 iciyor
19dq beni emiyor
Yine kilo almamis gibi
Tartiyrm kendimle beraber busabah 8300 cikti
20 gunde 200 gr almis gibi
Ona cnm sikiliyor
Sennin horoz napioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?