2014 Kasım Anneleri

Duanız için çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İnşallah biz de sizin gibi o günleri görürüz
Peki şimdi nasıl hissediyorsunuz?
Ben sağlıksız bir hamilelik geçirdiğim için bir daha hiç düzelmeyecek gibi hissediyorum.

Merhaba kızlar kızımın karnında 1 haftadır hafif kendi ten renginden bir ton açık ufak bir yer fark ettim hemen moralim bozuldu ya vitiligodur diye şimdi bir cildiyeye goturmeyi düşünüyorum ne olur kızım için dua edin inşallah öyle bir şey değildir inanın ağlıyorum çok küçük daha yüce rabbim bebeklerimizi bütün hastalıklardan korusun

kucağına alip kokusunu icine cektigin zaman bitecekk sıkıntılar İnşallah simdide zor ama bir okadardaguzel uyutmak icin saatlerce ugrasirsin biraz fazla uyudumu endiselenirsin ne oldu diye uyuturken perisan olursun ama 5dak sonra kendini fotograglarina bakarken bulursun kendinden cok onu düşünürsün kisaca cok guzell olmayan ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Birincisi mutlu hamişlik dığum sonrası mutlu bebek demektir.ben bunu birebir gördüm ve yaşadım.benim ilk çocuğum ve bayağı uğraştıktan sonra 11 yıl gibi hamile kaldım ve çok şükürkü yavruma kavuştum.hamilelikte sınrasıda benim için mutluluktu.kimi zaman dr düşük tehliken var dedi kimi zaman içim yandı ama olsun her anını tekrar yaşamak isterim.tabi kocamında desteğiyle.yanlız veya halden anlamayan birisiyle hamilelik çok zor olur

11 yıl sonramı oldu bebişin senin cnm.
bende dış gebelik yaşadıktan sonra umudumu kesmiştim
biraz deneyip olmayınca eşim falan dedik bizim kolay kolay olmaz
olmıcak galiba falan die çok şükür ki rabbime verdi kısa zamanda çok bekletmedi
rabbim kimseyi bebekle sınamasın isteyen herkese nasip etsin.

telsizlerin çok fazla radyasyonu olduğunu duymuştum

her gün yıkıyor musun bebeği canım

normal banyo mu yaptırıyorsun zor olmuyor mu günde iki kere

normal banyo derken cnm zaten gündüz babannesi bakıo ya onlar yıkıo
akşamda eve gittiğimde ben zor tabiki ama mecbur napım rahat etmesi
için yoksa uyumuı sıcaktan ev çok sıcak cam açılmıo yatılan yerde falan.
eve git yıka besle saat de geç oluo sonra aynı şekilde kendin duş al evi şöle bi topla falan
bide iş yorgunluğu ama napıcan.

bende sabah akşam yıkıyorum bizim evde çok sıcakk.
yıkayıp üstünü giydirip mama veriyorum kafası kollar üstü başı sırılsıklam oluyorr hadi bi dahaa üst ddeğiştirr.
Üstünü günde abartısız en az 7-8 kere değiştiriyırumm

anadım canım
peki bir şey daha sorayım
ben de çalışmaya başlayacağım ama içim rahat değil, bebeği bırakıp gidince süt azalıyor mu
6 saat evde olmayacağım çünkü

ben iki günde bir yıkıyorum
üşütür falan diye korkuyorum
ben de yıkayayım her gün
bir de banyodan sonra başını ince bezle 15 dk sarıyorum

Canım ben bugün götürdüm doktora bunun için bir şurup bir krem verdi sıcaktan dedi ben alerji falan sanmıştım ama değilmiş

ben de yıkayayım her gün
Ben günde 3-4 sefer yıkıyorum sadece suyla vudunu ovuyorum başından su dokuyorum çıkarıyorum çok rahatlıyor bugün doktorda sık sık yıka zaten dedi

anadım canım
peki bir şey daha sorayım
ben de çalışmaya başlayacağım ama içim rahat değil, bebeği bırakıp gidince süt azalıyor mu
6 saat evde olmayacağım çünkü

6 saat nedir ki cnm emzirir gidersin
sağmana gerek bile yok yani işyerinde
zaten bebişlerimiz büyüdü artık eskiye göre normalde
azalıo evde olsakda azalıyo yani.
sabah çıkarsın emer seni kahvaltısını yapar
sonra sen gelirsin zaten emer.

o kadar saat bir kahvaltı ile durur mu ki canım
benim kızım 2 dk içiyor sadece

ben de yıkayayım her gün

cnm sıcakta daralır ya bence gerek yok
bu havada da üşütmezler ki zaten çok sıcak gerçi
ben istanbula göre konuşuorum ama.

Canım ben bugün götürdüm doktora bunun için bir şurup bir krem verdi sıcaktan dedi ben alerji falan sanmıştım ama değilmiş

alerjik bişeyi yoksa şurup ve krem niye verdi.

Ben günde 3-4 sefer yıkıyorum sadece suyla vudunu ovuyorum başından su dokuyorum çıkarıyorum çok rahatlıyor bugün doktorda sık sık yıka zaten dedi

akşam hariç diğerlerinde bizde sadece suya sokuoz rahatlasın die
akşam şampuanlıyorum sadece tabiki sıcaklarda bencede sık yıkanmları lazım.
3 4 çok değilmi ya.sabah akşam yapsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…