- 10 Temmuz 2013
- 3.628
- 5.604
- 248
Allahım zamanında sağsalim kolay yoldan kucağına bebeğini almayı nasip etsin inşallah.ev hanımıyım doğum iznini bilmek bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır illaki.yazının altında ki doğum takvimini gördümde birden bir tuaf oldum 9-10 ay önce burdaki herkesin o takvimden vardışimdi ise dişle sürünmeyle uğraşıyoruz
kucağına alip kokusunu icine cektigin zaman bitecekk sıkıntılar İnşallah simdide zor ama bir okadardaguzel uyutmak icin saatlerce ugrasirsin biraz fazla uyudumu endiselenirsin ne oldu diye uyuturken perisan olursun ama 5dak sonra kendini fotograglarina bakarken bulursun kendinden cok onu düşünürsün kisaca cok guzell olmayan ve isteyen herkese nasip etsin RabbimDuanız için çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İnşallah biz de sizin gibi o günleri görürüz
Peki şimdi nasıl hissediyorsunuz?
Ben sağlıksız bir hamilelik geçirdiğim için bir daha hiç düzelmeyecek gibi hissediyorum.
Birincisi mutlu hamişlik dığum sonrası mutlu bebek demektir.ben bunu birebir gördüm ve yaşadım.benim ilk çocuğum ve bayağı uğraştıktan sonra 11 yıl gibi hamile kaldım ve çok şükürkü yavruma kavuştum.hamilelikte sınrasıda benim için mutluluktu.kimi zaman dr düşük tehliken var dedi kimi zaman içim yandı ama olsun her anını tekrar yaşamak isterim.tabi kocamında desteğiyle.yanlız veya halden anlamayan birisiyle hamilelik çok zor olurDuanız için çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İnşallah biz de sizin gibi o günleri görürüz
Peki şimdi nasıl hissediyorsunuz?
Ben sağlıksız bir hamilelik geçirdiğim için bir daha hiç düzelmeyecek gibi hissediyorum.
Birincisi mutlu hamişlik dığum sonrası mutlu bebek demektir.ben bunu birebir gördüm ve yaşadım.benim ilk çocuğum ve bayağı uğraştıktan sonra 11 yıl gibi hamile kaldım ve çok şükürkü yavruma kavuştum.hamilelikte sınrasıda benim için mutluluktu.kimi zaman dr düşük tehliken var dedi kimi zaman içim yandı ama olsun her anını tekrar yaşamak isterim.tabi kocamında desteğiyle.yanlız veya halden anlamayan birisiyle hamilelik çok zor olur
telsizlerin çok fazla radyasyonu olduğunu duymuştumsevgili kasım anneleri merhaba. sizlerle bir tecrübemi paylaşacağım."BEBEK TELSİZİ" bebeğimin doğduğu ilk günden beri kullanıyorum (9 ay) o kadar faydasını gördüm ki.misafirim var uyku saatinde park yatağına götürüp yatırıyorum uyuduktan sonra telsizi alıp misafirlerimin yanına gidiyorum ve muhabbete kaldığım yerden devam ediyorum.böylelikle çocuk sesinden vb nedenlerden uykusu bölünmüyor.hatta evim 4. kat akşam komşularım bahçede çaya çağırdı telsizi açıp aşağı indim oradan da çekiyormuş.rahat rahat oturdum çayımı içtim.
telsiz ya çekmez ise ya bozuk olursa dediğinizi duyar gibiyim;
o konuda da hemen aydınlatayım sizleri.
yanıma aldığım telsiz bebeğin odasında ki telsiz ile bağlantısı kesildiğinde sesli ve ışıklı sinyal veriyor.odada ki her sesi nefes dahil dinliye biliyorsun.200 m ye kadar çekiyor.düğmeye basıp bebeğim geldim ağlama diye biliyorsun hatta yanındaki telsizden ninni bile aça biliyorsun.ben çok faydasını gördüm.tavsiye ederim.sizde almak isterseniz hem odada ki sesi dinleye bileceğiniz hem de bebeğin ağlama derecesine göre ışık seviyesi yanan modellerden alın derim.bazı gürültülü ortamlarda ve karanlıkta ışığı takip ederek uyanıp uyanmadığını takip ediyorum.odanın sıcaklığını bile gösteriyor.ben ikinci el aldım ve 70 tl verdim.ANNE OLARAK BİZİMDE AZCIK KAFA DİNLEMEYE SOSYALLEŞMEYE HAKKIMIZ VAR
bizde de var belki sizinkinden fazladırEki Görüntüle 1599494 Günaydın arkadaşlar. Kızımın kollarnda yine cıktı bunlar. Bikaç arkadaşın bebişindede vardı dra göturdunuzmu götürsemmı acaba. Yeni drumuza resmini attım bakalm ne dıcek.
her gün yıkıyor musun bebeği canımaman cnm boşver onları ya onlar ne anlıolarki
boşver takılma.ayrıca ailesi geldiği zaman yada gelmek istediklerinde
farklı şeyler sölüon mu yanlış anlama uyumuosa bile uyuyo gibi hani gelmesinler
diye seninle aranda sorun olabilir ama bebeği kısıtlama canm bende yeni doğum yaptığım
zamanlarda kv hep geldi erken de geldi uyudun mu uyumadın mı die sormadı benle kavgalı olduğu
zamanlarda bile ölede bi kuruluodu ki bişey demiodum diyemezdim de yanlış anlama lütfen eşinle aran açılmasın die çoğu şeye katlanıoz cnm ne olursa olsun onların ailesi hep kıymetli bizmde öle tabi azda olsa insan bazı şeyleri görebilmeli.
evet bizimde böle cnm losyon sürüorum her akşam banyodan sonra
birde denzi suyu getirttik onla yıkıoz gündüz tuzlu iyi gelir die biraz azaldı sanki
doktora götürmedim sıcaktan die düşünüorum birde terleyen bebeklerde çok olurmuş.
her gün yıkıyor musun bebeği canım
normal banyo mu yaptırıyorsun zor olmuyor mu günde iki kereevet cnm hem gündüz hem akşam.
çok terlio çünkü akşamda rahat uyusun diye yıkıyorum bizim ev çok sıcak çünkü.
emerken falan varya şapır şapır akıo teri.
normal banyo mu yaptırıyorsun zor olmuyor mu günde iki kere
anadım canımnormal banyo derken cnm zaten gündüz babannesi bakıo ya onlar yıkıo
akşamda eve gittiğimde ben zor tabiki ama mecbur napım rahat etmesi
için yoksa uyumuı sıcaktan ev çok sıcak cam açılmıo yatılan yerde falan.
eve git yıka besle saat de geç oluo sonra aynı şekilde kendin duş al evi şöle bi topla falan
bide iş yorgunluğu ama napıcan.
ben iki günde bir yıkıyorumbende sabah akşam yıkıyorum bizim evde çok sıcakk.
yıkayıp üstünü giydirip mama veriyorum kafası kollar üstü başı sırılsıklam oluyorr hadi bi dahaa üst ddeğiştirr.
Üstünü günde abartısız en az 7-8 kere değiştiriyırumm
Canım ben bugün götürdüm doktora bunun için bir şurup bir krem verdi sıcaktan dedi ben alerji falan sanmıştım ama değilmişEki Görüntüle 1599494 Günaydın arkadaşlar. Kızımın kollarnda yine cıktı bunlar. Bikaç arkadaşın bebişindede vardı dra göturdunuzmu götürsemmı acaba. Yeni drumuza resmini attım bakalm ne dıcek.
Ben günde 3-4 sefer yıkıyorum sadece suyla vudunu ovuyorum başından su dokuyorum çıkarıyorum çok rahatlıyor bugün doktorda sık sık yıka zaten dediben iki günde bir yıkıyorum
üşütür falan diye korkuyorum
ben de yıkayayım her gün
bir de banyodan sonra başını ince bezle 15 dk sarıyorum
anadım canım
peki bir şey daha sorayım
ben de çalışmaya başlayacağım ama içim rahat değil, bebeği bırakıp gidince süt azalıyor mu
6 saat evde olmayacağım çünkü
doktora gittin demekBen günde 3-4 sefer yıkıyorum sadece suyla vudunu ovuyorum başından su dokuyorum çıkarıyorum çok rahatlıyor bugün doktorda sık sık yıka zaten dedi
o kadar saat bir kahvaltı ile durur mu ki canım6 saat nedir ki cnm emzirir gidersin
sağmana gerek bile yok yani işyerinde
zaten bebişlerimiz büyüdü artık eskiye göre normalde
azalıo evde olsakda azalıyo yani.
sabah çıkarsın emer seni kahvaltısını yapar
sonra sen gelirsin zaten emer.
ben iki günde bir yıkıyorum
üşütür falan diye korkuyorum
ben de yıkayayım her gün
bir de banyodan sonra başını ince bezle 15 dk sarıyorum
Canım ben bugün götürdüm doktora bunun için bir şurup bir krem verdi sıcaktan dedi ben alerji falan sanmıştım ama değilmiş
Ben günde 3-4 sefer yıkıyorum sadece suyla vudunu ovuyorum başından su dokuyorum çıkarıyorum çok rahatlıyor bugün doktorda sık sık yıka zaten dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?