2014 Kasım Anneleri

bence lansioh al kullanan birinde gördüm çok memnundu ben avent manuel aldım hiç memnun kalmadım
34ist arkadaşın cevabı imkanın varsa en mantıklısı en iyileri hastane tipi olanlar çünkü
Aventide elektrikli.dusunuyordum zaten kiralamak hic aklima gelmemisti

benim kızım hiç su içmiyo ya inşallah sorun çıkmaz

ne kadar çıkarsa cnm zaten baya büyüdüler akşam emer gece emer
bende şimdiye hep sağdım bıraktım ama bu aydan sonra bitio makinemin kirası dahada uzatmıcam.
üzülme canm bende başlarda öyleydim kaç gün ağladım zoruma gitti sonra alıştım
sen ne şanslısın ki annen bakıcakmış bişey olsa rahatlıkla sölersin mesela benm kv bakıo he bakmadan
yana sıkıntım yok ama şunu şöle yap dediğimde kırılıo çok bişey söleyemiorum mesela bunları düşün rahatla
heme bebğinde baya büyüdü ben 4 aylık bıraktım.

Aventide elektrikli.dusunuyordum zaten kiralamak hic aklima gelmemisti

almak belki daha uygun oluo bilmiorum ama
kiralanan çok iyi çıkartıo süt durumuna da bağlı tabi ama
diğerlerinden daha iyi olduğu kesin.

tabikide öle depolamak güzel sütün varsa hem sağıp hem bebişe verebilirsen
çok iyi olur çok işine yarar sonradan ben işe başlamadan 1 hafta önce kiraladım
2sine yapamadım mesela ancak emerek yetiodu ek gıdada yok ozaman tabi bide başlarda
hemen süt gelmio herkesde aynı değil tabi inş.senn olurda depolarsın.ozaman erkenden bak tabi 3 ay
boyunca az az da çıksa baya depolarsın.

anneme soyliyimde versin kasıkla bari çok az içiyo ya

az az da olsa cnm baya içmiş olur öle.hiç içmemekten iyidir.

Selam kızlar oğlum 3-4 gündür acayp huzursuz heran ağlayacak gbi ne yapsam hoşlanmıyo yemekte yemiyo uykusu oldgu halde beşiğe koyunca ağlıyo arada sesimi yükseltiyorum çok pişman oluyorum sonrada,sinirlerim bozuluyo.kuzumun üst dişleri de kaşınıyo diş çıkartıcak heralde yada geçiş mi acaba evde herseye saldırıyo zararlı zararsız dinlemiyo sabırla uygun hale getirp kurcalattrıyorum ama olmucak şeylerde çekiyorum engellemek de istemiyorm ama zaptetmek çok zor canım sıkılıyo bu duruma anlıyo o da,babası çok rahat uyumazsa uyumasın bırak yemesin modunda tabi öyle olunca babasına sardı böyle katı anne pozisyonuna düştüm resmen

Ya eşim beni çıldırtıcak. Cocugun uyuma saatıne takmış. Erken uyutuyosun gece uyumuyo dıyo. Dun 10 da yatrdm yıne aynı saatte uyandı. Sankı bayıltıp uyutuyorum ben. Uykusu gelnce uyuyo. Neymiş kımse goremıyomuş kızımı erken uyudugu için. O kımsede ailesı. Cok düşkünler sankı torunlarına. Gecenin 11 12 sinde gelırler cocuk uyuyomu dıye sorarlar.bende kızdm eşime kızımı uyutmama vs karışma kımse için helekı ailen için asla kızımın düzenını bozmam. Uyanrsa uyansn gece ben uyumaz oynarm dedım.

arkadaşlar bebeğim kabız oldu. cok az sert yapıo. ilk defa böyle oldu. ne önerebilirsiniz?

arkadaşlar bebeğim kabız oldu. cok az sert yapıo. ilk defa böyle oldu. ne önerebilirsiniz?
Ben arkadaşların tavsıyesıyle. Gün kuuaı vek kuru erik akşamdan suda beklettım belendr yaptm meyvelerıne kattım normale döndü şükür. Yapmakta zorlanıyo kulak çubuguna zeytınyagı damlat ayaklarını karnına it uyar zorlamadan yapmasını sagla. Bızımkı böyle gectı. Her yemegıne zeytınyagı koy mutlaka. Aklıma gelenler bunlar canım.

Ii geceler arkdaslar ben yarindan sonra yokum 1 hafta 10gun kadar yaylaya gidecez insallh bu defa tek gidecem insallh oglum durur beni cok yormaz gecen sefer babasi vardi yorulmadim herkese slmlar olsun saglicakla kalin

Günaydın arkadaşlar. Kızımın kollarnda yine cıktı bunlar. Bikaç arkadaşın bebişindede vardı dra göturdunuzmu götürsemmı acaba. Yeni drumuza resmini attım bakalm ne dıcek.

aman cnm boşver onları ya onlar ne anlıolarki
boşver takılma.ayrıca ailesi geldiği zaman yada gelmek istediklerinde
farklı şeyler sölüon mu yanlış anlama uyumuosa bile uyuyo gibi hani gelmesinler
diye seninle aranda sorun olabilir ama bebeği kısıtlama canm bende yeni doğum yaptığım
zamanlarda kv hep geldi erken de geldi uyudun mu uyumadın mı die sormadı benle kavgalı olduğu
zamanlarda bile ölede bi kuruluodu ki bişey demiodum diyemezdim de yanlış anlama lütfen eşinle aran açılmasın die
çoğu şeye katlanıoz cnm ne olursa olsun onların ailesi hep kıymetli bizmde öle tabi azda olsa insan bazı şeyleri görebilmeli.

evet bizimde böle cnm losyon sürüorum her akşam banyodan sonra
birde denzi suyu getirttik onla yıkıoz gündüz tuzlu iyi gelir die biraz azaldı sanki
doktora götürmedim sıcaktan die düşünüorum birde terleyen bebeklerde çok olurmuş.

canım aynı ben.ben de aynısını yaşıyorum.üst dişler çıkacak bende ona bağladım.sıcak bir taraftan diş bir taraftan ne yapsın kuzucuklur.

sevgili kasım anneleri merhaba. sizlerle bir tecrübemi paylaşacağım."BEBEK TELSİZİ" bebeğimin doğduğu ilk günden beri kullanıyorum (9 ay) o kadar faydasını gördüm ki.misafirim var uyku saatinde park yatağına götürüp yatırıyorum uyuduktan sonra telsizi alıp misafirlerimin yanına gidiyorum ve muhabbete kaldığım yerden devam ediyorum.böylelikle çocuk sesinden vb nedenlerden uykusu bölünmüyor.hatta evim 4. kat akşam komşularım bahçede çaya çağırdı telsizi açıp aşağı indim oradan da çekiyormuş.rahat rahat oturdum çayımı içtim.

telsiz ya çekmez ise ya bozuk olursa dediğinizi duyar gibiyim;
o konuda da hemen aydınlatayım sizleri.

yanıma aldığım telsiz bebeğin odasında ki telsiz ile bağlantısı kesildiğinde sesli ve ışıklı sinyal veriyor.odada ki her sesi nefes dahil dinliye biliyorsun.200 m ye kadar çekiyor.düğmeye basıp bebeğim geldim ağlama diye biliyorsun hatta yanındaki telsizden ninni bile aça biliyorsun.ben çok faydasını gördüm.tavsiye ederim.sizde almak isterseniz hem odada ki sesi dinleye bileceğiniz hem de bebeğin ağlama derecesine göre ışık seviyesi yanan modellerden alın derim.bazı gürültülü ortamlarda ve karanlıkta ışığı takip ederek uyanıp uyanmadığını takip ediyorum.odanın sıcaklığını bile gösteriyor.ben ikinci el aldım ve 70 tl verdim.ANNE OLARAK BİZİMDE AZCIK KAFA DİNLEMEYE SOSYALLEŞMEYE HAKKIMIZ VAR

Allahım zamanında sağsalim kolay yoldan kucağına bebeğini almayı nasip etsin inşallah.ev hanımıyım doğum iznini bilmek bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır illaki.yazının altında ki doğum takvimini gördümde birden bir tuaf oldum 9-10 ay önce burdaki herkesin o takvimden vardı şimdi ise dişle sürünmeyle uğraşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…