Aventide elektrikli.dusunuyordum zaten kiralamak hic aklima gelmemistibence lansioh al kullanan birinde gördüm çok memnundu ben avent manuel aldım hiç memnun kalmadım
34ist arkadaşın cevabı imkanın varsa en mantıklısı en iyileri hastane tipi olanlar çünkü
benim kızım hiç su içmiyo ya inşallah sorun çıkmazGunayfin guzel annisler oncelikleSibeltanju canm uyku saatlerimz seninkiyle ayniydi bizimkininde degisti soyle gunduz ayni massllah uykusu iyi cok uyuyor hatta once aksam 7 8de aksm uykusuna yatardi 12 3 5 7 emmeye kalkardi simdj 9 gibi uyuyr gece 2.30 bi kalkiyor emiyor arada sirada donup duruyor du veriyorum hemen uyuyr uyanik kalmiyor yani benimki gece suya kalkiyor 150cc rahat iciyor hatta daha fazla.
Bu arada @isyan123 goremedim bayadir
kizlar artik veriyorum herseyi eline zaten ne yesem atliyor resmn vermezsem cigligi basiyor onun yiyebilecegi seylerdrn veriyorum bugun kofte yapcm onuda verecem tabiki yanindaykn veriyorum veripte gitmiyorum biyere
Kızlar naber? Bir çok kişiyi göremiyorum artık. Bende çok giremedim buaralar. Pazartesi işe başlıyorum ve kızıma baktıkca gözlerim doluyorannem ve kardeşim bakacak bize 15 dakika mesafede oturuyorlar arabayla,öğlen göremicem kızımı, işin kötüsü süt sağıyorum ama maalesef gelmiyor kızım edince gelen üst pompayla gelmiyor. Varmı böyle bir şey yaşayan. Napcak o kadar saat kızım bi teselli edin benide içim azıcık rahatlasın:)
Aventide elektrikli.dusunuyordum zaten kiralamak hic aklima gelmemisti
benim kızım hiç su içmiyo ya inşallah sorun çıkmaz
anneme soyliyimde versin kasıkla bari çok az içiyo yahadi ya bi şekilde içirmeye çalış canım sıcaklarda kötü.
kaşıkla falan ver az az akşama kadar baya içer belki öle.
Hosbulduk canim :) amin guzel dileklerin icin... dogum iznim bitince hemen baslayacam 2,5 3 aylik olacakcok mu erken arastirmaya bilemedim ki hani o zamana kadar aklimda 2 model var indirime girince alirim diye dusunmustum.. bi de bircok arkadasim evdr oldugun zamanlarda da depola diyor
anneme soyliyimde versin kasıkla bari çok az içiyo ya
Allah kolaylik versin canım inşallah sabırlı ve merhametli biri oluryok canim memleketteyim bu haftada orduya gidecez İnşallah esimin memleketine sonrada donup bakiciya alisma donemimiz baslayacak inşallah sorunsuz atlatırız cok aglamaz kuuzucumm
Ben arkadaşların tavsıyesıyle. Gün kuuaı vek kuru erik akşamdan suda beklettım belendr yaptm meyvelerıne kattım normale döndü şükür. Yapmakta zorlanıyo kulak çubuguna zeytınyagı damlat ayaklarını karnına it uyar zorlamadan yapmasını sagla. Bızımkı böyle gectı. Her yemegıne zeytınyagı koy mutlaka. Aklıma gelenler bunlar canım.arkadaşlar bebeğim kabız oldu. cok az sert yapıo. ilk defa böyle oldu. ne önerebilirsiniz?
Adı ne bunun canımSizce bnlar nasıl
Ya eşim beni çıldırtıcak. Cocugun uyuma saatıne takmış. Erken uyutuyosun gece uyumuyo dıyo. Dun 10 da yatrdm yıne aynı saatte uyandı. Sankı bayıltıp uyutuyorum ben. Uykusu gelnce uyuyo. Neymiş kımse goremıyomuş kızımı erken uyudugu için. O kımsede ailesı. Cok düşkünler sankı torunlarına. Gecenin 11 12 sinde gelırler cocuk uyuyomu dıye sorarlar.bende kızdm eşime kızımı uyutmama vs karışma kımse için helekı ailen için asla kızımın düzenını bozmam. Uyanrsa uyansn gece ben uyumaz oynarm dedım.
Eki Görüntüle 1599494 Günaydın arkadaşlar. Kızımın kollarnda yine cıktı bunlar. Bikaç arkadaşın bebişindede vardı dra göturdunuzmu götürsemmı acaba. Yeni drumuza resmini attım bakalm ne dıcek.
canım aynı ben.ben de aynısını yaşıyorum.üst dişler çıkacak bende ona bağladım.sıcak bir taraftan diş bir taraftan ne yapsın kuzucuklur.Selam kızlar oğlum 3-4 gündür acayp huzursuz heran ağlayacak gbi ne yapsam hoşlanmıyo yemekte yemiyo uykusu oldgu halde beşiğe koyunca ağlıyo arada sesimi yükseltiyorum çok pişman oluyorum sonrada,sinirlerim bozuluyo.kuzumun üst dişleri de kaşınıyo diş çıkartıcak heralde yada geçiş mi acaba evde herseye saldırıyo zararlı zararsız dinlemiyo sabırla uygun hale getirp kurcalattrıyorum ama olmucak şeylerde çekiyorum engellemek de istemiyorm ama zaptetmek çok zor canım sıkılıyo bu duruma anlıyo o da,babası çok rahat uyumazsa uyumasın bırak yemesin modunda tabi öyle olunca babasına sardı böyle katı anne pozisyonuna düştüm resmen
günaydınGünaydın hatunlarrr
Allahım zamanında sağsalim kolay yoldan kucağına bebeğini almayı nasip etsin inşallah.ev hanımıyım doğum iznini bilmek bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır illaki.yazının altında ki doğum takvimini gördümde birden bir tuaf oldum 9-10 ay önce burdaki herkesin o takvimden vardıMerhaba tecrübeli anneler,
Kısmetse kasım 2015 annesi olacağım, lakin doğum izni hakkında kafamı kurcalayan şeyler var, şöyle ki benim 20 gün yıllık iznim var. İznimi eylülün son iki haftası ile ekimin başı olan birkaç gün kullanıp, ekim başında da doğum iznine ayrılmak istiyorum. Ekimin 5inde tam 37. haftaya girmiş oluyorum. Bu durumda 37yi tamamlamam mı gerekir yoksa girmiş olmak yeterli midir?
Çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?