2014 Kasım Anneleri

BENMKİ DE İLK UYUYO BAYA UYUYO 2 YE KADAR SONRA ÇOK SIK
KALKIO SANIRIM BU GECEDE KARNI AĞRIDI BAYA KALKTI ÇÜNKÜ İSHAL GİBİ
YAPTI SABAHDA ONUN DIŞINDA 7 DE HEP KALKAR KAÇTA YATARSA.

NE YANLIŞI VAR BİZDE BÖLE KONUŞTUK 1 YAŞINDA TEKRAR VAR FALAN DİE AMA.
BİZİM ZATEN KIZARIKLIĞIMIZ VAR AŞIDAN DOLAYI DA ÇIKARSA NASIL ANLICAM ACABA.

İSYAN TATİLDE OLAMSI GEREKİYOR 31 İNDE ÇIKICAZ DİYODU GERÇİ
ONDAN ÖNCE GELMEDİ AMA.BENDE VERMEYE ÇALIŞIORUM ÖLE KÖFTE FALAN VERMEDİK AMA
BENM KV PİMPİRİKLİ VERMEZ HAFTA SONLARI BEN VERMEYE ÇALIŞIORUM İŞTE.

Biz yarin yaylaya gidiyoruz adanada durulmuyor hep klima hep klima olmuyor esimi ilk defa birakacm bakim nasil olcak oda ogluna dayamayck h.sonu kacar gelirim diyorda 10 gun kalirim

Gunduz benmkıde guzel uyuyo gece yıne 2 de kalktı 3 e kadar oyaladık uyudu 6 da uyandı. Benmkıde ciddi su içiyo emzırıyorum üstunede su içiyo. Uyanmasa guzel olucakta inş buda duzelır. Ha uyandı uyanıcak derken kocacımada yaklaşamıyorum:)

Kızımın kolları yıne kırmızı kırmızı benek oldu. Bence yumurtadan bır ıkı gun ara verıcem. Sabhları ne vermemı onerrsınız onun yerıne.

su içmesi güzel cnm içsin bol bol.
sıcaktan sanırım canım uyayamıolar benimkide çok sık kalkıo 2 ye kadar güzel
uyuyosa gece ondan sonra sürekli uyanıo emio uyuyo sonra yine.mecbur yaklaşamıcaz
beklesinler napalım :=)

Kızımın kolları yıne kırmızı kırmızı benek oldu. Bence yumurtadan bır ıkı gun ara verıcem. Sabhları ne vermemı onerrsınız onun yerıne.

bizimde kırmısı hala ya hergün yıkıourum
gündüz yine yıkanıo ama hala geçmedi yumurta da yemiomuş
bikaç gündür ama bilemedim ya sıcaktan bence isilik yani.

Merhaba tecrübeli anneler,

Kısmetse kasım 2015 annesi olacağım, lakin doğum izni hakkında kafamı kurcalayan şeyler var, şöyle ki benim 20 gün yıllık iznim var. İznimi eylülün son iki haftası ile ekimin başı olan birkaç gün kullanıp, ekim başında da doğum iznine ayrılmak istiyorum. Ekimin 5inde tam 37. haftaya girmiş oluyorum. Bu durumda 37yi tamamlamam mı gerekir yoksa girmiş olmak yeterli midir?

Çok teşekkür ederim.

Ben yumurta vermediğim zamanlarda meyveli cevizli muhallebi veriyrm yada tefalde az yağda patates kızartması yannda peynir domatez salatalık veryrm ben ne yiyorsam ondan veryrm eline bu arada yazın sıcaklarda zaten her gün yumurta verilmemli alerji yapabiliyormuş

Ne mutlu sizlere ki bebislerinizi kucaklariniza aldiniz.. darisi bizlere insallah.. ben de 2015 kasim annesi olacagim Rabbim kismet ederse... size pompa ile ilgili danismak istiyorum avent ve lansinoh elektrikli arasinda kaldim.. lansinoh un iki hazneli olmasi guzel.. aventte masaj yapiyormus cok kararsiz kaldim yardim ederseniz sevinirim.. bu arada calisan biriyim

Hoşgeldin cnm inş.sağlıcakla kucağına alırsın bebişini.
bende çalışıorum bebeğim 4 aylıkkne başladım hastane tipi makine kiraladım
çokda memnunum çok güzel süt çıkarıo aylık 70 tlden diğerlerinden memnun kalmayan
çevrem vardı hiç çıkmıo die bende direk bu şekilde yaptım cnm.hemen işe başlıcan mı
peki bu kadar erken araştırıyosun.

Hosbulduk canim :) amin guzel dileklerin icin... dogum iznim bitince hemen baslayacam 2,5 3 aylik olacak cok mu erken arastirmaya bilemedim ki hani o zamana kadar aklimda 2 model var indirime girince alirim diye dusunmustum.. bi de bircok arkadasim evdr oldugun zamanlarda da depola diyor

Bende yumurta vermediğim zamanlar Fırında zeytinyağlı patates yapıyorum fırıntepsisine Yağlı kağıt seripçok kalın olmayacak şekilde halka halka doğradığım patatesleri zeytinyağlayıp diziyorum tepsiye bizimkileri tuzluyorum kızımınkiler tuzsuz oluyor

Kızlar naber? Bir çok kişiyi göremiyorum artık. Bende çok giremedim buaralar. Pazartesi işe başlıyorum ve kızıma baktıkca gözlerim doluyor annem ve kardeşim bakacak bize 15 dakika mesafede oturuyorlar arabayla,öğlen göremicem kızımı, işin kötüsü süt sağıyorum ama maalesef gelmiyor kızım edince gelen üst pompayla gelmiyor. Varmı böyle bir şey yaşayan. Napcak o kadar saat kızım bi teselli edin benide içim azıcık rahatlasın:)

Cuma gunu eşimin dogum gunu ve ufakta olsa bişey yapmak istıyorum ama karar veremedm ya.

iyi gunler arkadaslar.kizim bugunden emeklemeye basladi.ve heryere el atiyor.koblolari cekiyor.bi aydir poposunun uzerinde gidiyordu.bi sorum olacakdi.kizim kedi gorduyu zaman ciglik atarak agliyor.diger hayvanlari gorduyunde guluyir.kendini onlarin onune atiyor.kedi hicbisey yapmadi tirmalamadi.uzerine gelmedi.neden olabilir?

bence lansioh al kullanan birinde gördüm çok memnundu ben avent manuel aldım hiç memnun kalmadım
34ist arkadaşın cevabı imkanın varsa en mantıklısı en iyileri hastane tipi olanlar çünkü

doğru söylüyosun aslında cvbını şimid okudum en mantıklısı kiralamak hastane tipi

Canim merhaba.bende is yerinde süt sağınca artık en fazla 40 ml çıkmaya başladı ramazanda oruç tutunca azaldı sutum ama kızım emmesi iyi belli ki az gelmiyor ona gayet güzel emiyor sağınca süt çıkmıyor devam sütü veriyor annemler ve ek gıda sini alıyor ben oluncada bol bol emiyor. sende üzülme canim 2.5- 3 aylık ti ise başladığımda ve iki cocugum var başlarda çok zor geliyor sonra alisiliyor.sende sanslisin annenler bakacak mis .Hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…