Ya kızlar bebişlerı kacta uyutuyosuz. Gece kackere uyanıyolar. Ve sabah kacta kalkıyolar.
Bu eve geldgmzden berı bütün uyku düZenı gıttı kızımın. 7 en gec 8 de uyutuyodum gece emmek için uyanırdı 3 ve 5 te. Sabah 7 cok nadır 6 da uyanırdı. Şimdi gece 3 te 4 te uyanıyo 6 7 ye kadar uyumuyo.oyun istıyo. Bugunde eşim tuttrdu erken uyuyo gece ondan uyanıyo uykusunu alıyo dedı. Bende hadı bakalm tamam oyalayalım dedım. gec yatrmayı denedik yordum güzelce 10 da uyuttm bakalm gece neler olucak.
Aşı konusulmus yanlış bilgiler var. 1yaşta yine aşı olacaklar 9.ay suriyeliler nedeni ile aşı takvimine yeni eklenmiş yapılması isteğe bağlı kızamık aşısı. Özel menenjit aşısı için de bizim doktorumuz tek doz olanı önerdi onu da 13.ay yapacak inşallah. Kızamık aşısını p.tesi olduk bizde doktor etki olarak ufak döküntü yapabilir demişti bugün bacaklarda oldu aklınızda olsun ateş olmadı şükür ama 3gün dikkatli olmamı söyledi ateş için. Herkese geçmiş olsun
Gunayfin guzel annisler oncelikleSibeltanju canm uyku saatlerimz seninkiyle ayniydi bizimkininde degisti soyle gunduz ayni massllah uykusu iyi cok uyuyor hatta once aksam 7 8de aksm uykusuna yatardi 12 3 5 7 emmeye kalkardi simdj 9 gibi uyuyr gece 2.30 bi kalkiyor emiyor arada sirada donup duruyor du veriyorum hemen uyuyr uyanik kalmiyor yani benimki gece suya kalkiyor 150cc rahat iciyor hatta daha fazla.
Bu arada @isyan123 goremedim bayadir
kizlar artik veriyorum herseyi eline zaten ne yesem atliyor resmn vermezsem cigligi basiyor onun yiyebilecegi seylerdrn veriyorum bugun kofte yapcm onuda verecem tabiki yanindaykn veriyorum veripte gitmiyorum biyere
yok canim memleketteyim bu haftada orduya gidecez İnşallah esimin memleketine sonrada donup bakiciya alisma donemimiz baslayacak inşallah sorunsuz atlatırız cok aglamaz kuuzucummAccicik kaldı sen memlekete gidecektin iptal mi oldu
Gunduz benmkıde guzel uyuyo gece yıne 2 de kalktı 3 e kadar oyaladık uyudu 6 da uyandı. Benmkıde ciddi su içiyo emzırıyorum üstunede su içiyo. Uyanmasa guzel olucakta inş buda duzelır. Ha uyandı uyanıcak derken kocacımada yaklaşamıyorum:)Gunayfin guzel annisler oncelikleSibeltanju canm uyku saatlerimz seninkiyle ayniydi bizimkininde degisti soyle gunduz ayni massllah uykusu iyi cok uyuyor hatta once aksam 7 8de aksm uykusuna yatardi 12 3 5 7 emmeye kalkardi simdj 9 gibi uyuyr gece 2.30 bi kalkiyor emiyor arada sirada donup duruyor du veriyorum hemen uyuyr uyanik kalmiyor yani benimki gece suya kalkiyor 150cc rahat iciyor hatta daha fazla.
Bu arada @isyan123 goremedim bayadir
kizlar artik veriyorum herseyi eline zaten ne yesem atliyor resmn vermezsem cigligi basiyor onun yiyebilecegi seylerdrn veriyorum bugun kofte yapcm onuda verecem tabiki yanindaykn veriyorum veripte gitmiyorum biyere
Gunduz benmkıde guzel uyuyo gece yıne 2 de kalktı 3 e kadar oyaladık uyudu 6 da uyandı. Benmkıde ciddi su içiyo emzırıyorum üstunede su içiyo. Uyanmasa guzel olucakta inş buda duzelır. Ha uyandı uyanıcak derken kocacımada yaklaşamıyorum:)
Kızımın kolları yıne kırmızı kırmızı benek oldu. Bence yumurtadan bır ıkı gun ara verıcem. Sabhları ne vermemı onerrsınız onun yerıne.
Ben yumurta vermediğim zamanlarda meyveli cevizli muhallebi veriyrm yada tefalde az yağda patates kızartması yannda peynir domatez salatalık veryrm ben ne yiyorsam ondan veryrm eline bu arada yazın sıcaklarda zaten her gün yumurta verilmemli alerji yapabiliyormuşKızımın kolları yıne kırmızı kırmızı benek oldu. Bence yumurtadan bır ıkı gun ara verıcem. Sabhları ne vermemı onerrsınız onun yerıne.
Bugunku menüleriniz hazırmı kızlar ben daha karr veremedm
Ne mutlu sizlere ki bebislerinizi kucaklariniza aldiniz.. darisi bizlere insallah.. ben de 2015 kasim annesi olacagim Rabbim kismet ederse... size pompa ile ilgili danismak istiyorum avent ve lansinoh elektrikli arasinda kaldim.. lansinoh un iki hazneli olmasi guzel.. aventte masaj yapiyormus cok kararsiz kaldim yardim ederseniz sevinirim.. bu arada calisan biriyim
Hosbulduk canim :) amin guzel dileklerin icin... dogum iznim bitince hemen baslayacam 2,5 3 aylik olacakHoşgeldin cnm inş.sağlıcakla kucağına alırsın bebişini.
bende çalışıorum bebeğim 4 aylıkkne başladım hastane tipi makine kiraladım
çokda memnunum çok güzel süt çıkarıo aylık 70 tlden diğerlerinden memnun kalmayan
çevrem vardı hiç çıkmıo die bende direk bu şekilde yaptım cnm.hemen işe başlıcan mı
peki bu kadar erken araştırıyosun.
bence lansioh al kullanan birinde gördüm çok memnundu ben avent manuel aldım hiç memnun kalmadımNe mutlu sizlere ki bebislerinizi kucaklariniza aldiniz.. darisi bizlere insallah.. ben de 2015 kasim annesi olacagim Rabbim kismet ederse... size pompa ile ilgili danismak istiyorum avent ve lansinoh elektrikli arasinda kaldim.. lansinoh un iki hazneli olmasi guzel.. aventte masaj yapiyormus cok kararsiz kaldim yardim ederseniz sevinirim.. bu arada calisan biriyim
doğru söylüyosun aslında cvbını şimid okudum en mantıklısı kiralamak hastane tipiHoşgeldin cnm inş.sağlıcakla kucağına alırsın bebişini.
bende çalışıorum bebeğim 4 aylıkkne başladım hastane tipi makine kiraladım
çokda memnunum çok güzel süt çıkarıo aylık 70 tlden diğerlerinden memnun kalmayan
çevrem vardı hiç çıkmıo die bende direk bu şekilde yaptım cnm.hemen işe başlıcan mı
peki bu kadar erken araştırıyosun.
Canim merhaba.bende is yerinde süt sağınca artık en fazla 40 ml çıkmaya başladı ramazanda oruç tutunca azaldı sutum ama kızım emmesi iyi belli ki az gelmiyor ona gayet güzel emiyor sağınca süt çıkmıyor devam sütü veriyor annemler ve ek gıda sini alıyor ben oluncada bol bol emiyor. sende üzülme canim 2.5- 3 aylık ti ise başladığımda ve iki cocugum var başlarda çok zor geliyor sonra alisiliyor.sende sanslisin annenler bakacak mis .Hayırlısı olsun hakkındaKızlar naber? Bir çok kişiyi göremiyorum artık. Bende çok giremedim buaralar. Pazartesi işe başlıyorum ve kızıma baktıkca gözlerim doluyorannem ve kardeşim bakacak bize 15 dakika mesafede oturuyorlar arabayla,öğlen göremicem kızımı, işin kötüsü süt sağıyorum ama maalesef gelmiyor kızım edince gelen üst pompayla gelmiyor. Varmı böyle bir şey yaşayan. Napcak o kadar saat kızım bi teselli edin benide içim azıcık rahatlasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?