2014 Kasım Anneleri

Sabah sabah ilginç bir konu okudum da oraya daldım canım ya...
Hala takipteyim çok merak ederim de böyle şeyleri : )

Canım bizimki bi doğduğunda iyiydi bir de ilk 4 ay..
Sonrasında emmeyi bıraktı biraz yavaşlamıştı kilo alımı...
Bizimki tam tamamına ortada gidiyor...
Ne zaman baksam tabloya persentil değerine tam ortada bu kadar olur yani : )
Doktorumuz da çok fit bir oğlan bu hep böyle olacak sanırım diyor : )

Ben de verebilsem ya bi ben veremiyorum sanırım : )
Ya bnm eymen 10 cu ayina kadar persentilde hic %70 altina dusmemisdi bi anda durdu suan %45 persentilde sorunum zayifligu diil neden durdugu aslinda bnim..

:)) sen arkasinda kosmakdan kilo vermisin ya bnde ona bogulmakdan kilo aldim inann yapuorm cesit cesit kilo aldiracak seyler o yemeyince bana yario:KK43: 60 kiloyu bi hamileyken gordum birde bu ay ;(
60 mısın kız sen ona kilomu diyosun ben hamile kalmadan 60 dım 80 a çıktım şuan 68 geliyorum:)
Ya bnm eymen 10 cu ayina kadar persentilde hic %70 altina dusmemisdi bi anda durdu suan %45 persentilde sorunum zayifligu diil neden durdugu aslinda bnim..
Ya oda siteden siteye değişiyor bebeğinin görünüşü iyi sık sık hasta olmuyorsa yemesi iyiyse boşver onlar daha fazla enerji yakıyorlar

Anladım canım öyle düşünmekte haklısın çok aklını kurcalıyorsa bir doktora götür canım...
Bir kaç aydır hiç kilo almadığını söyle...

Sabah sabah ilginç bir konu okudum da oraya daldım canım ya...
Hala takipteyim çok merak ederim de böyle şeyleri : )

Canım bizimki bi doğduğunda iyiydi bir de ilk 4 ay..
Sonrasında emmeyi bıraktı biraz yavaşlamıştı kilo alımı...
Bizimki tam tamamına ortada gidiyor...
Ne zaman baksam tabloya persentil değerine tam ortada bu kadar olur yani : )
Doktorumuz da çok fit bir oğlan bu hep böyle olacak sanırım diyor : )

Ben de verebilsem ya bi ben veremiyorum sanırım : )
bende veremiyorum canım ya ne yazıkki emzirmenin bitmesini bekliyorum sıkı bi diyetle veririm inşallah 68 kg şuanda

bende veremiyorum canım ya ne yazıkki emzirmenin bitmesini bekliyorum sıkı bi diyetle veririm inşallah 68 kg şuanda

Oy sen yine iyiymişsin canım doğumdan sonra ben 65 idim şimdi geçenlerde tartıldım söyleme istemiyorum ama 76 kg olmuşum : S
Safram da alındı ya kilo vermem çok zorlaştı

Oy sen yine iyiymişsin canım doğumdan sonra ben 65 idim şimdi geçenlerde tartıldım söyleme istemiyorum ama 76 kg olmuşum : S
canım safra kesesi taşımı vardı ne zaman ameliyat oldun hiç haberimizde olmadı bendede var bir ara çok kötüydüm yediklerime dikkat edince ağrımaz oldu şimdilik

canım safra kesesi taşımı vardı ne zaman ameliyat oldun hiç haberimizde olmadı bendede var bir ara çok kötüydüm yediklerime dikkat edince ağrımaz oldu şimdilik

Canım ben doğum yaptım 4. gün müthiş bir ağrıyla acillik oldum...
Orda baktılar safradanmış..
Gebeyken de iki kere böyle ağrı atağı olmuştu tarif edemem ben böyle bir ağrıyı gerçekten...
Eşim de hatta gebeyken sana söylemedim ama kalp kiriz felan geçiriyorsun sandım demişti...
İğrenç bir ağrı..
Sonra işte baktılar safrada olmayan yok çamurlaşma taş iltihap..
Tabi sezaryenli olduğum için hiçbir doktor ameliyata xcesaret edemedi dikişlerin patlar vs diye..
20 gün boyunca 2 şer gün 3 er gün her ağrı tuttuğunda hastanelerde kalıyorduum yavrumu özlüyordum...
Sonunda bir başhekim dedi bir daha aprın tutarsa gel patlama riski de var tehlikeli dedi tuttu yine gittik..
25 günlük lohusayken ameliyat olmuştum kurtuldum şükür...

Çok zor canım ya gerçekten..

Canım ben doğum yaptım 4. gün müthiş bir ağrıyla acillik oldum...
Orda baktılar safradanmış..
Gebeyken de iki kere böyle ağrı atağı olmuştu tarif edemem ben böyle bir ağrıyı gerçekten...
Eşim de hatta gebeyken sana söylemedim ama kalp kiriz felan geçiriyorsun sandım demişti...
İğrenç bir ağrı..
Sonra işte baktılar safrada olmayan yok çamurlaşma taş iltihap..
Tabi sezaryenli olduğum için hiçbir doktor ameliyata xcesaret edemedi dikişlerin patlar vs diye..
20 gün boyunca 2 şer gün 3 er gün her ağrı tuttuğunda hastanelerde kalıyorduum yavrumu özlüyordum...
Sonunda bir başhekim dedi bir daha aprın tutarsa gel patlama riski de var tehlikeli dedi tuttu yine gittik..
25 günlük lohusayken ameliyat olmuştum kurtuldum şükür...

Çok zor canım ya gerçekten..
Aaaa benzer olayları yaşamışız.Ben doğumdan bir kaç ay sonra öyle oldum kalp krizi sandım öleceğimi düşündüm kızımı anneme ver diyorum eşime ancak o iyi bakar benden sonra diyorum:) müthiş bir ağrı nefes aldırmıyor.Bikaç kez böyle oldu.Eşime burda ne var dedim safra kesesi eyvah dedim bizde bu ırsi bütün akrabam kuzenlerim hep ameliyat oldu hemen doktora gittim taş var.Emzikli olduğum için ameliyatı istemedim.Yağlı falan yemeyi bıraktım çok şükür iyiyim.Hamileykende aynı şekilde olmuştum düşündümki o ağrı bu ağrıydı.Sonra hastenede biriyle karşılaştık o bir kür vermişti ama daha deneyemedim

Aaaa benzer olayları yaşamışız.Ben doğumdan bir kaç ay sonra öyle oldum kalp krizi sandım öleceğimi düşündüm kızımı anneme ver diyorum eşime ancak o iyi bakar benden sonra diyorum:) müthiş bir ağrı nefes aldırmıyor.Bikaç kez böyle oldu.Eşime burda ne var dedim safra kesesi eyvah dedim bizde bu ırsi bütün akrabam kuzenlerim hep ameliyat oldu hemen doktora gittim taş var.Emzikli olduğum için ameliyatı istemedim.Yağlı falan yemeyi bıraktım çok şükür iyiyim.Hamileykende aynı şekilde olmuştum düşündümki o ağrı bu ağrıydı.Sonra hastenede biriyle karşılaştık o bir kür vermişti ama daha deneyemedim

Evet canım ağrısı çok fena ya...
Kız ben o panikle zaten gebeyken gittiğim doktorlara diyorum ki "midemin ağrısı sırtıma vuruyor nefes aldırmıyor"
Onlar da demiyor ki orda mide mi var : S
Aklımın ucuna gelmezdi ki safra...
Bir tek taş varsa canım şu an idare edebilirsin zaten ama taş olunca almak zorunlu oluyormuş..
İlaçla küçülebilen oluyormuş bilmiyorum seninkinin boyutu neydi...
Benim iltihap çamurlaşma vs. olunca tabi bir türlü ağrı nöbetleri geçmedi...
Eşim artık korkudan üstünü çıkarmadan yatıyordu psikolojisi bozulmuştu yine tutacak acile gideceğiz diye..
Ameliyat olmak için can atıyordum ben oğlumdan uzak kalıyordum ağrı da cabası...
Şükür geçti gitti..

Evet canım ağrısı çok fena ya...
Kız ben o panikle zaten gebeyken gittiğim doktorlara diyorum ki "midemin ağrısı sırtıma vuruyor nefes aldırmıyor"
Onlar da demiyor ki orda mide mi var : S
Aklımın ucuna gelmezdi ki safra...
Bir tek taş varsa canım şu an idare edebilirsin zaten ama taş olunca almak zorunlu oluyormuş..
İlaçla küçülebilen oluyormuş bilmiyorum seninkinin boyutu neydi...
Benim iltihap çamurlaşma vs. olunca tabi bir türlü ağrı nöbetleri geçmedi...
Eşim artık korkudan üstünü çıkarmadan yatıyordu psikolojisi bozulmuştu yine tutacak acile gideceğiz diye..
Ameliyat olmak için can atıyordum ben oğlumdan uzak kalıyordum ağrı da cabası...
Şükür geçti gitti..
Boyutlarını unuttum canımda birkaçane vardı seninki iltihaplamış seninki çok daha kötü olmuş canım

Masaallah barih Allah cok tatli kaderide ole guzel tatli olsn ins
Allah razı olsun amin çok teşekkür ederim :)
Öyle de masum duruyorlar ki bu mu diyorsun bunları yapan yaman da öyle hele dışarda öyle sakin ki gören de melek sanar
Aynen inanmıyorlar ama yalan söylüyor gibi oluyorsun yatıya kalan hak veriyor sonra :)
Maşallah çok güzel bir bebek :nazar:
Çok teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun bide uyusa

boyun nasıl ben 1,65 olunca kilolu olduğumu düşünmüyorum 68 Le:) yada kendimi öyle hissediyorum:)
hahaha kız sen kilolumusun en fazla 3 kilo fazlan var ben 1,59 um 68 kilo düşün yani sen çok normalsin 3 kilo nedirki anında verilir

doğumdan sonra 66 idim
69,5 70 bazen oldum buara biraz ekmeği kestim 68 oldum ama daha fazla bişey yapamıyom zaten süt az iyice kesilir diye korkuyom
senin boy kaç 1.70 deme düşüp bayılırım :) öyleyse fazlada bişeyin yok sayılır
ben doğumdan öce 58 dim ideladi hadi en fazla 60 olsun
şişkoluk ne zormuş ya ilkdefa hayatımda şişkoyum ve veremiyorum
eskşden kilo almak için ne mamalar yedim şükür aldım çok zayıftım hiç sevmem 45 46 dım ozamanlar

Back
X