- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
kızlar ben bu aralar alışveriş modundayım.philips avent naturel göğüs pompası 199 a uygun mu sizce?
almayı düşünüyorum da
canım henüz hiç bakmadım fikrim yok..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bu aralar alışveriş modundayım.philips avent naturel göğüs pompası 199 a uygun mu sizce?
almayı düşünüyorum da
o zamanda sen bu yaşta kalmıcan bacımmm..menapoz denen birşey varrr
Valla canım ben hanile kaldım önce kustum ettim sonra risk oldu ara verdik..
o beni mahvetti şimdi isteksizim tyahuuu
neyi gördün canım anlamadımmm![]()
Ahh klavye fotorafini cnm topikte
yok anamm ya benim koca çok istekli ama bende tık yokkgaliba oğlum şimdiden kıskanıo annesiniii
![]()
o zamanda sen bu yaşta kalmıcan bacımmm..menapoz denen birşey varrr
![]()
heee anladımm canımmmmtşk ederimmm şimdi tosbalaşıoz artıkk
hanımlarr biz yemeğe gidiozz oğlumlaaa![]()
almayı düşünüyorum da
almayı düşünüyorum da
yok kız kocama demiyorum arap olsun fln, sonuçta gene yüzüne ben bakacam böyle kalsın, aman yapma etme diyen olduysa onun kirpikleri kurusun eşşek insan.
Muz iyi bak maymun gibi muz yiyo kendime alıyom ertesi gün bitiyo, bende dün kızdım yeme muzlarımı dedim demek kötü etmişim, arayayımda yesin bitirsin hepsini koçum
Ayni bende var cnim burde biberon isitici ve sterilezorunu aldim sadece pompayi 160 aldim ben cnim
o zaman pahalı mı
kociş almamıştır umarım pompanın yanında bi tane biberon da var.bi de yedek uç
acele ettim sanırsam.diğerlerini kaça aldın canım.birde ayıp olmazsa nerden?malum izmirliyiz aynı yerdeyiz