2014 Kasım Anneleri

:9::9::9: o zamanda sen bu yaşta kalmıcan bacımmm..menapoz denen birşey varrr :9::9::9:

Valla canım ben hanile kaldım önce kustum ettim sonra risk oldu ara verdik..
o beni mahvetti şimdi isteksizim tyahuuu :36::36:

neyi gördün canım anlamadımmm :1::1:

Ahh klavye fotorafini cnm topikte

son halimiz gebişlerr :49::49::49:

$bugün.webp $22.hafta.webp

:9::9::9: o zamanda sen bu yaşta kalmıcan bacımmm..menapoz denen birşey varrr :9::9::9:

Menapoz bu işlerin bitmesi anlamına gelmiyo ki :64: :23:
Hayat 40ından sonra başlar bebeem ohhh, genç genç delikanlılar piyasada, hepsi gel abla gelll diyo, seçerim birini takarım koluma oturur film izleriz fln yaparız bişiyler. hiihihihihihhh :23:

yok kız kocama demiyorum arap olsun fln, sonuçta gene yüzüne ben bakacam böyle kalsın, aman yapma etme diyen olduysa onun kirpikleri kurusun eşşek insan.
Muz iyi bak maymun gibi muz yiyo kendime alıyom ertesi gün bitiyo, bende dün kızdım yeme muzlarımı dedim demek kötü etmişim, arayayımda yesin bitirsin hepsini koçum

:9::9: Ayy çok güldüm, yesin yesin sen engel olma, yesin yarasın diyeceksin

Ayni bende var cnim burde biberon isitici ve sterilezorunu aldim sadece pompayi 160 aldim ben cnim

o zaman pahalı mı
kociş almamıştır umarım pompanın yanında bi tane biberon da var.bi de yedek uç
acele ettim sanırsam.diğerlerini kaça aldın canım.birde ayıp olmazsa nerden?malum izmirliyiz aynı yerdeyiz

o zaman pahalı mı
kociş almamıştır umarım pompanın yanında bi tane biberon da var.bi de yedek uç
acele ettim sanırsam.diğerlerini kaça aldın canım.birde ayıp olmazsa nerden?malum izmirliyiz aynı yerdeyiz

Benimkindede var hediye bir cam biberon ve yedek uclari 10 tame cnim sterileziru 89 a aldi ayni zamanda mama isitabiliyosun izmiren almadim cnim istanbuldan aldim ablama gitmistim nettende takip et istersen belki indirim yapan biyrr yakalayabilirsin istanbuldada imkan varsa istoc diye biyer var izmirin gida carsisi gibi hercesit hersey var orda ablamin banka musterisinden aldim

Back
X