2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar şeker yükleme testi yaptırıpta yüksek cıkan van mı? benim 176.... cıktı cooooooooooooooook korkuyorum

Eki Görüntüle 1184302

kızlar lohusa tacım bebek bantı ve terlik süsüm nasıl olmuş

çok güzeller canım hazır mı bunlar, yapıldı mı? güzel günlerde kullan inşallah:nazar: geçen hafta aşı için gittiğimde yeni doğum yapmış bir kadın vardı bebeğiyle, ayakları ve bacakları bayaa şişti, hastane için çok rahat ve büyük birşeyler almalıyız sanırım, benim alacağım terlik pek süs kaldırmayabilir, bildiğin hastane terliğiyle idare edicem:27::27:

Aynen canım büyümek ve gelmek içim acele ediyolar..
Çok serum yedim ya herhalde ondan hızlı büyüdüler:1:
Uyku hali bende de var canım normal..
Herkesin bünyesini farklı etkiliyor işte hamilelik..

serumlar etkili olabilir canım haklısın, aman sağlıkla büyüsünler de, annelik fedakarlık zaten, senin fedakarlıklar hepimizden önce başladı:49::49: ben de kız hissediyorum kuzuları ama ben kızıma arkadaş aradığım için, bana sempatik gelen herkesin kızı olsun istiyorum zaten:1::1:

ay bende şubede hiç kalkmıyorum yerimden :) kalktığımda göbeğim önden gidiyor:) neyse beraber dizginleyelim kilolarımızı o zaman şekerim.

sevgili nihal seninle ayni haftada oldugumuz icin sik sik sana sonuyorum ne olur kızma şeker yüklemesi yapıldımı?
bu gün itibaran kac haftalıksın+gün
sarı akıntı oluyormu cooooooooooooooooooooooookk sagol

arkadaşlar şeker yükleme testi yaptırıpta yüksek cıkan van mı? benim 176.... cıktı cooooooooooooooook korkuyorum

neyinden korkuyorsun canım, diyetine dikkat edeceksin, bende de yüksek çıkabilir, ailede şeker hastası var çünkü ama dikkat ederek aşılabilir bu, rabbim çözümsüz dert vermesin, ipler senin elindeyse azcık dikkat başka birşey yok

çok güzeller canım hazır mı bunlar, yapıldı mı? güzel günlerde kullan inşallah:nazar: geçen hafta aşı için gittiğimde yeni doğum yapmış bir kadın vardı bebeğiyle, ayakları ve bacakları bayaa şişti, hastane için çok rahat ve büyük birşeyler almalıyız sanırım, benim alacağım terlik pek süs kaldırmayabilir, bildiğin hastane terliğiyle idare edicem:27::27:

serumlar etkili olabilir canım haklısın, aman sağlıkla büyüsünler de, annelik fedakarlık zaten, senin fedakarlıklar hepimizden önce başladı:49::49: ben de kız hissediyorum kuzuları ama ben kızıma arkadaş aradığım için, bana sempatik gelen herkesin kızı olsun istiyorum zaten:1::1:

çok sağol canım ablamla beraber yapıyoruz sırada kapı süsüm var açıkçası işim bu :1: bende ilk doğumumda çok şişmiştim hastaneden yalın ayak çıkmıştım ama olsun evde giyerim çok heyecan veriyor hazırlıklar :49:

İnşallah hayırlı ve sağlıklı olsunlar da başka bişey istemiyorum canım:16:
Doktor hala çok tereddüt ediyo söylerken ama erkek olsa da belli olurdu artık diyorum..

Kizlar slm hemen hemen hergun sizi takip ediyorum ama birturlu yazamiyodum.biraz zor gunler gecirdim simdi daha iyiyim ama sikintilarim hala devam ediyo yatistayim yani:) ozledim sizi o yuzden artik yazmam lazim diye geldim tekrar araniza...

Eki Görüntüle 1184302

kızlar lohusa tacım bebek bantı ve terlik süsüm nasıl olmuş
Bunlar cok guzrl ya nerden aldin ben de alicamm cok begendim.
Selam kızlar doktordan geldim..
Heyet raporu vermedi kendi rapor hakkım bitmediği için..
10+10 dan sonra bi 10 daha memur olduğumdan aynı doktordan alamıyomuşum..
Sağlık ocağına gidip 10 gün rapor aldım sonra kendi doktorum heyet yazıcakmış inşallah..
Umarım yanlış bişey yapmamışımdır rapor konusunda :44:

Bebeklerim çok şükür iyiler 22+4 günlük çıktılar:16:
Boyları 23 cm civarındaymış..
Biri kesin kız diğerinde de bir çıkıntı var ama o da kıza benziyo dedi:16::12::12::nazar:
Hayırlısı olsun inşallah..
Bunlarda benim çirkinlerim:16:

Kilolarini soylemedi mi? Resmi de goremiorum sanirim telefondan dolayi:((insallh daha iyi olsunlar.

Bunlar cok guzrl ya nerden aldin ben de alicamm cok begendim.

Kilolarini soylemedi mi? Resmi de goremiorum sanirim telefondan dolayi:((insallh daha iyi olsunlar.

Söyledi canım biri 550 diğeri 600 gram civarındaymış plesentaya yakın olan torpilli :1:

dogru dıyorsun cnm pahalı oluyor sankı :31:

cnm bende senın gelmenle ogrenmıstım oldum cok uzuldum yahuuu

sohbet ıyıydı cnm sıkıldı sımdı

gunaydın cnm hosgeldın, benım mıdem yıne kotu ellerım sıstı tek tasımı taktım sadece bugun :)

gunaydın hg.

bulayım konuda bassaglıgı dıleyım cnm ya hooof:31:

Bende yuzuk takamiorum çok.. ayagimi asagi sarkitmaya gelmiyo hemen sisiyor.. miden geçmedi mi dahaa canim yaa..

Oyyyy yesin onu nnenesu yesin onu nenesu şekermi şeker şirin mi şirin

ayy ayy şımardıkkk şımardıkkk:21::21:

Merhaba isyan123 sen kaç haftalık hamile idin? Sanırım 20 haftaydın bende o kadar göbek yok maşallah senin artık iyice belli olmuş :)

canım ben 22 haftaya girdim şekerim...karnım 2 haftada büyüdü vallahii :1:

Masallah çok tatlı ben tombis hamile kaldım 73 le suan 78 sonumuz hayrola sen gayet fit hamis gozukuyosun

saol şekerimmm ayy pek hoşume gitttiii :21::21:

çok tatlıı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy tşk edrizz teyzesiii:49::49:

isyan ne kadar buyuımusss gobısınn :))

masallah sana :nazar:

hepimize maşalah şekerimmm:nazar::nazar:

Selam kızlar doktordan geldim..
Heyet raporu vermedi kendi rapor hakkım bitmediği için..
10+10 dan sonra bi 10 daha memur olduğumdan aynı doktordan alamıyomuşum..
Sağlık ocağına gidip 10 gün rapor aldım sonra kendi doktorum heyet yazıcakmış inşallah..
Umarım yanlış bişey yapmamışımdır rapor konusunda :44:

Bebeklerim çok şükür iyiler 22+4 günlük çıktılar:16:
Boyları 23 cm civarındaymış..
Biri kesin kız diğerinde de bir çıkıntı var ama o da kıza benziyo dedi:16::12::12::nazar:
Hayırlısı olsun inşallah..
Bunlarda benim çirkinlerim:16:

annuvv kızz ikiside kızz o zaman senikilerin..
ayy yerim ben bunları ya ne kadar şekerlerr:nazar::nazar:
Kizlar slm hemen hemen hergun sizi takip ediyorum ama birturlu yazamiyodum.biraz zor gunler gecirdim simdi daha iyiyim ama sikintilarim hala devam ediyo yatistayim yani:) ozledim sizi o yuzden artik yazmam lazim diye geldim tekrar araniza...

hoşgeldin canımmm

sevgili nihal seninle ayni haftada oldugumuz icin sik sik sana sonuyorum ne olur kızma şeker yüklemesi yapıldımı?
bu gün itibaran kac haftalıksın+gün
sarı akıntı oluyormu cooooooooooooooooooooooookk sagol

cnm napıyosun nasıl ufaklık:) yok cnm 24.haftada yapacak doktorum bugün 22+0 olduk allah şükür:) sen yaptırmışsın sanırım değil mi?

ayy ayy şımardıkkk şımardıkkk:21::21:

canım ben 22 haftaya girdim şekerim...karnım 2 haftada büyüdü vallahii :1:

saol şekerimmm ayy pek hoşume gitttiii :21::21:

ayy tşk edrizz teyzesiii:49::49:

hepimize maşalah şekerimmm:nazar::nazar:

annuvv kızz ikiside kızz o zaman senikilerin..
ayy yerim ben bunları ya ne kadar şekerlerr:nazar::nazar:

hoşgeldin canımmm

Sağol canım inşallah sağlıklı olsunlarda:nazar:

Slm kızlar benim de yarin ayrintilim var bebegimi gorucem uzun uzun:)) bebek hareketli mi olmali cikolata falan mi yesek:D:40:

Söyledi canım biri 550 diğeri 600 gram civarındaymış plesentaya yakın olan torpilli :1:

Masallah kilolari da cok iyiymis. Allah.nazarlardan korusun. Ben de arada sag kasik agrimi bebisler buyuo ondandir die dusunuodum. Demek ki alakasi yok.

Back
X