- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
hhööhhhh 200 dakika nasıl fazla konuştunn kızzzBende anlamadm ki 500 dk normlde 200 dk fazla konşmuşumkocişko kafayı yemk üzere
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hhööhhhh 200 dakika nasıl fazla konuştunn kızzzBende anlamadm ki 500 dk normlde 200 dk fazla konşmuşumkocişko kafayı yemk üzere
![]()
hhööhhhh 200 dakika nasıl fazla konuştunn kızzz![]()
Ben konyada annem ankarada zaman nasl geçyor konşrken anlamyrm![]()
o zaman kocan o 500 dk yi 1000 yapsın bence..
bende ayrı ilde olsam banada yetmezdi..
2-3 güne bir annemi görmeme ragmen 500 dk bitio benimde![]()
kız niye bekliosunki o kadar..Çokk zor oluyo en son 3 ay önce gördm annemi babamı şubatta![]()
Kızlaaar taril dönüşü doğum topiği açalımmmmayy çok heyecanlı
doğumlar zeyy in ikizlerden dolayı 35 küsürlerde başlar başka ikiz vardı hatırladığım kadarıyla
zeyy nerdesinnnnnn
![]()
kız niye bekliosunki o kadar..
benimde kuzen ankarada..
hafta sonları gelir 2-3 haftada bir..
sende hafta içleri gitsene anacığına..
Hamilelkten dolayı gitmyrm canm ya bide kv var orda annme gidnce ordada kalmamı istylr onu görmktense anneme gitmemm o derece nefretim yani kadına
neyy doğummuuu...anammm geliozmu o günlereee
![]()
Belki aynı anda doğururiz kız görüşrz hastanede![]()
Kızlaaar taril dönüşü doğum topiği açalımmmmayy çok heyecanlı
doğumlar zeyy in ikizlerden dolayı 35 küsürlerde başlar başka ikiz vardı hatırladığım kadarıyla
zeyy nerdesinnnnnn
![]()
O zamaaaaaaannn topiğimiz hazııııırrrrrr!!!!!
2014 Kasım Anneleri Doğum Hazırlığı ve Doğum Hikayeleri
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=737506
Hepimize hayırlı olsun.
Bol bol güzel anılarla dolsun!![]()
ballı lokmalar günaydınnnnnnnnn
ya bu şeker yüklemesinde mutabık mıyız yaptırıym mı çağırdıda cumartesi?
geriye dönüp okuyamadım çok hızlı hatunlarsınızhepiniz iyisinizdir umarımmm
![]()
Gunaydin 1 agustosda benimde war galiba gidicem kuzu kuzu werdikleri seker orani 4 dilim baklawaya esitmis waffle yada kunefe yiyincede seker yukleniyor,
Bir yandan ac karnina bebegime yazik sekerli su uzuluyorum yanlis mi dogru mu bilmiyorum :s
💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin 1 agustosda benimde war galiba gidicem kuzu kuzu werdikleri seker orani 4 dilim baklawaya esitmis waffle yada kunefe yiyincede seker yukleniyor,
Bir yandan ac karnina bebegime yazik sekerli su uzuluyorum yanlis mi dogru mu bilmiyorum :s
💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizde de ayni durum sansliyizBenim doktorum tipim ve kilo artışım dolayısıyla beni şeker hastası adayı olarak görmediğini açlık ve tokluk kan şekerine baktıracağını söyledi. Ona göre karar verecekmiş. Şeker testi zor seni zorlamayalım ona göre karar veririz dedi :44:
Günaydın 😄😄güzel bir gün olsun inşallah😄😄