2014 Kasım Anneleri

bende oğlumu balet mi yapsam hihihi bazen alternatif rock müzikte de kafa sallıyo içeride, rock star da olabilir :D

canikom ben soda severek içiyordum ama burda bi arkadaş sodrum oranının yüksek olmasından sebep şişirebileceğini söyledi. bende kramp girmesin die içiyodum soda ama şişlik daha önemli, bıraktım limonlu buzlu su içiyom.

Şu kramp olayından çok korkuyorum ben de. Çok karnım ağrımıştı geçen hafta. Böyle gir çık yapan bir ağrı gibiydi. Hatta gece uykumdan uyandırmıştı. Magnezyum eksikliğindenmiş. Günde iki defa magnezyum verdi doktor bu sefer de ishal oldum:50: Ben de günde bir tane içip hergün muz yiyorum.

Muz da şekerli :50: Magnezyum başka nelerde var acaba :44:

Ayni agrilar dunden beri bende de var:(( bi başlıyor şiddetli sonra arada geciyor sonra geri başlıyor karnimin üst tarafında ben soguk aldigimi düşünüyorum sende de boyle mi lilipit ben dr a da hiç sormadim aramadim da..

Cnm ben ondanda suphelendim ama farkli bi agri sanki, siddetli aci seklinde hatta, pimpirikli gebe olmak istemiyrm ama dunden beri gecmeyince korktum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şu kramp olayından çok korkuyorum ben de. Çok karnım ağrımıştı geçen hafta. Böyle gir çık yapan bir ağrı gibiydi. Hatta gece uykumdan uyandırmıştı. Magnezyum eksikliğindenmiş. Günde iki defa magnezyum verdi doktor bu sefer de ishal oldum:50: Ben de günde bir tane içip hergün muz yiyorum.

Muz da şekerli :50: Magnezyum başka nelerde var acaba :44:

Sodada var cnm

ayakların büyümesi normalmiş canım, tabii ne derece şiştiğine dikkat et, benim alyans 3. aydan sonra olmadı hiç ama ödem kontrolü yapıyorum, ödem yok, sadece çok ayakta kalırsam ( 1 saat bile çok) şişiyor, artık yürüyüş yapmamız şart tabii akşam serinde ve doktor tarafından bir yasak yoksa

benim göbek deliği gerildi de gerildi artık delik değil çizgi zaten:9::9: bu mide yanmaları ile kızartma işi çoktan bitti,daha çok dikkat edicez inşallah, hamur işinin hiççç faydası yok bebişe, hoş bize de yok ya neyse:34::34:

cok araştırdım canım en son chicco ile unibaby set arasında kaldım, ve eşime son noktayı sen koy dedim, chicco dedi, unibaby set de güzel ve devamını da her zaman bulabilirim

benim kız hareketli müzik seviyor klasik müzik dinletiyorum tık yok, halbuki ben dinlerim kendime gelmek için her fırsatta ama uyku moduna giriyor galiba o zaman, şöyle hareketli pop falan açıyorum allaaahhh ver coşkuyu diyor içerden :24::24::32::32::8::8:

aminn canım ama tam zamanında gelsinler inşallah, allahım hiçbirimizi sınamasın vaktinden önce doğumlarla

aklıma geliyor canım, ama bizim ailede benim kadar allerjik kimse yok biliyor musun ben ilk bebek, aynı zamanda ilk torunum, o kadar pimpirikli yetiştirmişler ki beni, rüzgar esse hasta oluyorum, çok yemek seçiyorum, her kumaşı giyemem.. daha bir sürü şeyy, o yüzden bebeğimi biraz rahat yetiştirmek istiyorum, dayanıklı olsun, çok tedbir alırsam hep sıkıntı çekecek ilerde, minibüse binmeye korkuyorum inanır mısın mutlaka çarpar beni , şehirler arası otobüslere senelerdir binmedim ama binsem birkaç gün yatarım baş ağrısından:47::47: insanlara bunu anlatamıyorsun, abartılı gibi gözüküyor halbuki vücut hakikaten hassaslığı öğrenince zorlanıyorsun birçok yerde, imrenirim şöyle buzdolabından suyu dikenlere, otellerdeki şampuanları tereddütsüz kullananlara, beğendiği ruju hemen alanlara:17::17:

Evet evet katılıyorum ama işin bir de biyolojik yanı var. Yani gerçekten karaciğerlerine dokunabilir kullandığın kimyasallar veya neye alerjisi varsa. Benim mesela küfe, halıya, koyun, tavuk etine ve her türlü kimyasala (sabun,parfüm vb) karşı alerjim var ve astıma çeviriyor allah korusun. Ama dediğin gibi aşırı hassas olsun da istemiyorum. Ama ya nefes borusu tıkanırsa falan:50: Bir arkadaşımın çocuğu öğle gece yarıları taşındı hastanelere. Çok iyi gözlem yapıp ona göre davranıcaz artık. Benim bahsettiğin süreç de zaten ilk iki üç ay o da kimyasallar için. Ben hemen çocuğu alıp sokaklara düşme niyetindeyim:9: Böyle açık havda uyusun soğuk da olsa, Norveçte yaptıkları gibi. Dirençli olsun hastalıklara. Tek korkum kimyasallara karşı:50:

Sodada var cnm

Aa haklısın arada içeyim.

Bide kızlar söylemeyi unuttum size. Ben alerjik bir reaksiyon gerçimiştim hatırlarsanız belki. Gebe kaldıktan sonra kaşındım baayağı. Alerji doktorum yoğurttan sütten ziyade kefir önerdi. Bebeğin immune sistemini geliştirir sana da iyi gelir dedi.

Selam annisler şeker yuklememiz yapıldı...ilk olarak parmaktan ve koldan kan alındı sonra şekerli su ictim bir saat sonra tekrar koldan kan alindi. Parmaktan alinan kan 74 çıktı. ..koldan alinan ve idrar tahlili pazartesi cikacakmis hayırlısı inşallah tertemiz cikar :6:
Buarada doktor bana 8. Ayda bir akciğer ignesi yapacağım dedi ne icin dedim olurda erken doğum olursa bebeğin akcigerlerinin gelismesi için bir igneymis ve bebegin yasama şansını arttırır mis size doktorunuz böyle bir şey söyledi mi?

Kızlar merhabalar 21 haftamızda sabah ilk doz aşımızı olduk. Ebe bebeğimin kalp atışlarını tam duyamadı bizide korkuttu inşallah bir problem yoktur. Şuana kadar aşımın yerinde ağrı olmadı. Sizlerinde aşı öncesi bebeğinizin kalp atışını dinlemede problem oldu mu?
Evet canim bende oldu daha bebekler cok kucuk oldugundan ve yerleri bol oldugundan ve nts tarzi aletkeri cok sevmediklerind3n kaciyolarmis bulamamalari cok normal demosti bnm drum bende kasilmalarim erken basladigindan duzenli nts ye giriyorum onda bile zor buluyoruz habire kaciyo:)) hic merak etme olurmu

arkadaslar amnıosentez yaptıracak bır arkadasımız vardı ınnuktu sanırım ondanda haber yok galıba goremedım ınsallah hersey yolundadır

Cevap vermiyorsa kimse, herkes hissediyo olabilir bebeğini. Ben hissettiğim soruna cevap veremedim. Hamile asabiyetimi acaba? Sakin ol

Daha önce de bir üzüntümden bahsetmiştim, emin ol sadece bu deegil.. ki hissetmemekte bi endişe sonuçta degil mi.. Hamileligimde tek sorunum keske asabiyet olsa , ki asabi hiç degilimm.

Tatlim sorun neydi ??

💌💌💌
Bugun sadece benim gibi hissetmeyen var mi diye sordum.. dün de ayrntili ultrasyonda olanlari anlatmistim. 2 doktor plesantan asagida dedi. Biri sagda dedi, devlet hastanesi gitsem mi diye sormustum. Aslnda bu durumda olan war mi diye merak etmistimm.

Ya iki gündür kimse bana cevap vermiyo, yazdigim bile okunmuyor galiba.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inanır mısın canım ben de aynı düşünüyorum birkaç gündür, başka arkadaşlar da yazmış, bu dönem daha mı alınganız ne:26::26: ben bir de hastalıktan hassasım iyice herşeye alınıyorum, ama hepimiz birbirine yakın dönemlerde hamişleriz, aynı anda hassaslaşırsak ne olur bilmiyorum:52::52:
ne sormuştun

Hissetme ile sormustum bu sabah.. bana arastirma hastanesinde kilolusun ondan hissetmiyorsun, bebegin mide ,böbregini kilomdan görememisler. Bana mi abarttilar durumu, gerçekten kilom herşeye engel mi,moralimi çok bozdu doktor.

Eger sorun buysa ben hissediyorum tatlim , sabah plates we aksAm yuruyus yaparsam oda benim
Gibi pert oluyor hissetmiyorum uyuyor çunku :) sirt ustu yatiyorum bende öksurerek we beethowen 5. Senfoniyi aciyorum uyaniyor 😀 baligım

💌💌💌

Teşekkürler canimm. Cevap verdigin için, kacinci haftada hissettn,ben sizden gerideym galiba biraz. Kasim sonu dogumum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm ben ondanda suphelendim ama farkli bi agri sanki, siddetli aci seklinde hatta, pimpirikli gebe olmak istemiyrm ama dunden beri gecmeyince korktum

Haklisin bende akşam biraz korktum bu sıcakta karnima battaniye sarıp yattim yine de gecmedi.. hayırlı haberlerle don bence bizdeki sadece gaz sancisi;))

Arkadaşlar herkese selam:3: valla bende zeyy e dünden beri çağrı yapıyorum ama yok:51: tatile mi çıktı acaba bıraktı gitti:24:

Bu gazzedeki bebekleri, çocukları gördükçe içim parçalanıyor!
Bakmayım diyorum ama yine görüyorum.
Allah şu mübarek cuma günü hürmetine zalimleri kahreylesin!
Böyle vicdansızlık olmaz ya!
Allah Gazzeli analara sabır versin.
:(((

💕💕💕

Âmin canım âmin...

💕💕💕

Âmin canım âmin...

İNNUK ve ZEYY nerelerde hakkaten?

💕💕💕

💕💕💕

Âmin canım âmin...

Back
X