Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
canım sulu meyvelerden de tüket bakalım onların da faydası olur, meyve sıkacağı gelene kadar marketten idareten içersin elma da faydalı diye duymuştum marketten elma da sipariş et
Hayatımda yemediğim kadar meyve yiyorum iki haftadır. İnşallah faydası olur kuzum.
Tabiki hazır olacak odası annesi. Kocaman oldu o ♥️ bugün cok güzel bir günmüş tüm dilekler kabul oluyormus ağızdan çıkan. Bol bol dua edelim 🤲🏼 sende çok çırpındın canım benim rabbim kolaylıkla mükâfatlandırsın inşallah 🤲🏼
Amin canım. Allah razı olsun. Rabbim bebeklerimizi zamanında, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻❤️
Canım benim öncelikle hemen modunu değiştir herşeye rağmen çok sağlıklı diyorsun savaşıyor demek ki küçük bezelye. Sen üzülürsen o da etkilenir annesi. Biliyorum her anımız ayrı korku ama olumlu düşün. Azıcık kaldı 28 e sıkı takiple gidecekmişsiniz, dayanır inşallah o zamana kadar. Tüm dualarım seninle, sağlıkla al inşallah kucağına 🙏
İnşallah canım. Teşekkür ederim. İlk şoku atlatmak için iyi bir ağlamam gerekiyormuş sanırım. Ağladım, rahatladım. Şimdi olumsuz düşünceleri kenara bırakıp elimden geleni yapma zamanı. Allah büyük 🤲🏻

Canim moralinizi bozmamak icin yazmiyordum, madem sordun yazayim dedim. Hatirladigin icin tesekkur ederim oncelikle🙏🏼
Ben gectigimiz carsamba gunu 26+0 da acil sezaryene alindim. Oglum melegimin kalbi durmus malesef. Geceden beri oynamadigini farkedip sabah kontrole diye gitmistim. Ondan sonrasi zaten tahmin edersiniz ki perisanlik. Cok sorunsuz harika bir gebelik geciriyordum, oglusumun hicbir kontrolunu testini aksatmadan yaptirdim. Tam 28 haftalik gelisimdeydi belki de bu sakincaliydi bilmiyorum. Uc ayri doktor gorusu aldik kimse net bisey soyleyemedi malesef. Otopsiden de bircsey cikmaz bosuna vucut butunlugunu bozmayalim dediler. Persembe gunu defnetti ailem ve esim,ben katilamadim yatisim devam ettigi icin. 1030 gr 36 cm boyundaymis melegim. Bir kez olsun sarilip opemedigim kucagima alamadigim bir evladi topraga verdim yani.. Sadece annem bakabilme cesareti gostermis allah razi olsun ki. Doktorum da ileride gormek istersem sayet diye fotograflarini cekmis son kez.
Allahim kimseye yasatmasin cok aciymis. Sizler dilerim ki saglicakla ve vaktiyle kucaklariniza alirsiniz evlatlarinizi🙏🏼 allah kimseyi boyle bir caresizlikle sinamasin, evlat acisi gostermesin kimseye.
Buraya çok yazmasam da en başından beri her yazılanı okudum. Senin insanlara hep yardım etmeye çalışmana ve hep iyi düşünmeye sevk etmene şahit oldum. Bu kötü olay sanki evimizin içinde olmuş gibi eşim de ben de çok üzüldük. Sana tavsiye vermek şu aşamada ne bize düşer ne de bir işe yarar. Tek bildiğim burada bir çok kişi seni kardeşi gibi gördü ve üzüntüne ortak. Ama şunu da bil ki iyi insanlar önünde sonunda iyi ve güzel şeylerle karşılaşır. Bunu da bir hayat sınavı olarak görüp hayata dört elle sarılmaya devam etmekten başka şansımız yok. Bu söylediğim bir tahmin değil bir gerçek; çok iyi bir anne olacaksın. Seviliyorsun ve dualarımız seninle.

Merhaba kizlar.16.haftanin icerisindeyim.doktor plasentanin biraz asagida oldugunu soyledi.bir sonraki ay birdaha bakalim dedi.boyle bir durum yasayaniniz var mi

Hayatımda yemediğim kadar meyve yiyorum iki haftadır. İnşallah faydası olur kuzum.

Amin canım. Allah razı olsun. Rabbim bebeklerimizi zamanında, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻❤️

İnşallah canım. Teşekkür ederim. İlk şoku atlatmak için iyi bir ağlamam gerekiyormuş sanırım. Ağladım, rahatladım. Şimdi olumsuz düşünceleri kenara bırakıp elimden geleni yapma zamanı. Allah büyük 🤲🏻

Canım hep stresli geçiriyoruz en başından beri bunlar inş son streslerimiz olsun. Zor günlerden geçiyoruz ama sonu güzel olsun inş. Hiç kötüyü getirme aklına. Çok güçlü bir bebek o. O kanamalara rağmen sağlıklı bi şekilde tutundu. Yine öyle olacak allahın izniyle ❤️

Kızlar yeri mi, zamanı mı bilmiyorum ama yazmadan duramadım. Ben de pek iyi haberler veremeyeceğim. Devlet hastanesinde muayene olduktan sonra özel hastanede arkadaşımın önerdiği bir doktora gittim. Ne zamandır aklımdaydı zaten. Bu doktor da bebeğin suyunun baya az olduğunu söyledi. Bitmiş değil ama yetersiz. Bebeğimin gelişimi iyi. Böbrekleri, mesanesi sağlıklı. İdrar yapıyor. Su sızıntım yok. Neden su azalıyor, bilemiyoruz şu an. Doktor haftası ileride olsa alır, dışarıda yaşatmaya çalışırdık ama bu haftada onu da yapamayız diyor. 28-30 haftalık olsa alırdık ama şu an en güvenli yer yine senin karnın dedi. Ama nereye kadar böyle gider, bilemiyoruz. Su azlığı zamanla bebeğin gelişimini bozuyormuş. Ne yapacağım, bilmiyorum. Her an kalbim korkuyla atıyor.
Canım çok geçmiş olsun. Demesi kolay biliyorum ama ilk önce stres yapmaman gerekiyor çünkü sorunumuz ne olursa olsun stres yaptıkça daha çok zarar veriyoruz bebeğimize. Bu konuda çok bir bilgim yok ama videoya denk gelmiştim belki sen de denk gelmişsindir ama yine de linkini koyayım ben

Canım hep stresli geçiriyoruz en başından beri bunlar inş son streslerimiz olsun. Zor günlerden geçiyoruz ama sonu güzel olsun inş. Hiç kötüyü getirme aklına. Çok güçlü bir bebek o. O kanamalara rağmen sağlıklı bi şekilde tutundu. Yine öyle olacak allahın izniyle ❤️
İnşallah canım benim inşallah. Neler atlattık. Bu da geçecek. İnanıyorum. Çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için ❤️

Canım çok geçmiş olsun. Demesi kolay biliyorum ama ilk önce stres yapmaman gerekiyor çünkü sorunumuz ne olursa olsun stres yaptıkça daha çok zarar veriyoruz bebeğimize. Bu konuda çok bir bilgim yok ama videoya denk gelmiştim belki sen de denk gelmişsindir ama yine de linkini koyayım ben

Çok teşekkür ederim canım. Bu doktoru biliyorum. Severek de izliyorum videolarını. Duyduğum her şeyi denemeye çalışıyorum. Dediğin gibi stres çok etkiliyor durumumuzu. İlk şoku atlattıktan sonra toparlıyorum zaten ben. Yarın sabah yeni bir gün olacak. Yeni umutlar doğacak 🥹❤️

Canim moralinizi bozmamak icin yazmiyordum, madem sordun yazayim dedim. Hatirladigin icin tesekkur ederim oncelikle🙏🏼
Ben gectigimiz carsamba gunu 26+0 da acil sezaryene alindim. Oglum melegimin kalbi durmus malesef. Geceden beri oynamadigini farkedip sabah kontrole diye gitmistim. Ondan sonrasi zaten tahmin edersiniz ki perisanlik. Cok sorunsuz harika bir gebelik geciriyordum, oglusumun hicbir kontrolunu testini aksatmadan yaptirdim. Tam 28 haftalik gelisimdeydi belki de bu sakincaliydi bilmiyorum. Uc ayri doktor gorusu aldik kimse net bisey soyleyemedi malesef. Otopsiden de bircsey cikmaz bosuna vucut butunlugunu bozmayalim dediler. Persembe gunu defnetti ailem ve esim,ben katilamadim yatisim devam ettigi icin. 1030 gr 36 cm boyundaymis melegim. Bir kez olsun sarilip opemedigim kucagima alamadigim bir evladi topraga verdim yani.. Sadece annem bakabilme cesareti gostermis allah razi olsun ki. Doktorum da ileride gormek istersem sayet diye fotograflarini cekmis son kez.
Allahim kimseye yasatmasin cok aciymis. Sizler dilerim ki saglicakla ve vaktiyle kucaklariniza alirsiniz evlatlarinizi🙏🏼 allah kimseyi boyle bir caresizlikle sinamasin, evlat acisi gostermesin kimseye.
Canım başın sağ olsun ya çok üzüldüm. Günlerdir bende tatile geldim buralarda yoktum, kaç saattir geriden gelip sayfayı okuyordum, ama bu haberin çok üzdü beni ya. Seni görmeden tanımadan burada herkese yaptığın motive edici yorumlar, hep pozitif olman, çok sevdim. Meleğin için çok üzgünüm. Dualarım seninle. Eşine ve sana baş sağlığı diliyorum. 🙏

Hepinizden allah razi olsun guzel anneler🙏🏼 ogluma bana esime dualarinizi eksik etmeyin bana yeter. Cok zor elde ettigim bir gebelikti, gozumden sakindim ama yine de yasatamadim yavrumu. Bundan sonrasi nasil olur nasil ayakta kalirim bilmiyorum. Tek icimi sogutan ucundan da olsa anneligi tatmis olmak..
hepinize ayri ayri donemiyorum malesef lutfen affedin beni. Ve lutfen hicbir seyinizi ihmal etmeyin, iyi takip edin bebislerinizin hareketlerini. Ben artik haftam geregi ve herseyin cokca yolunda olmasindan oturu saglicakla vaktiyle doguracagima cok inandigim bir yerden kirildim malesef. Ama bu haftalarda cok nadir olurmus ani bebek olumleri, bu da sizi lutfen korkutmasin. Ben azinligim yani🙏🏼

aynısını geçen yaz benzer haftalarda yaşadım. yaşadığınız acıyı çok iyi anlıyor ve size sıkı sıkı sarılıyorum.

tek diyebileceğim kendinize ve yasınıza zaman tanımanız. kendimizle her zaman taşıyacağımız ama zamanla hafifleyecek bir acı inanın. kendinizi ihmal etmeyin, çok sevgiler.

aynısını geçen yaz benzer haftalarda yaşadım. yaşadığınız acıyı çok iyi anlıyor ve size sıkı sıkı sarılıyorum.

tek diyebileceğim kendinize ve yasınıza zaman tanımanız. kendimizle her zaman taşıyacağımız ama zamanla hafifleyecek bir acı inanın. kendinizi ihmal etmeyin, çok sevgiler.
Cok tesekkur ediyorum, allah gonlumuze ferahlik versin insallah. Ne mutlu ki yine hamilesiniz saglikla kucaginiza da almak kismet olsun🙏🏼
Ozel hir sebebi bulunabildi mi sizin durumunuzun, yaraniz desmek degil amacim ama boyle hikayeleri duydukca hayata tutunabilecekmisim tekrardan gibi hissediyorum

Canımın içi şimdi gördüm başın sağolsun allah sana eşine sabır versin ne diyeceğimi şaşırdım Allah'tan tek dileğim en kısa zamanda atlatman ummadığın anda tekrar anne olman Allah sana sağlıklı evlatlar kucağına almayı nasip etsin hepsi geçecek Allah seni hiç üzmesin hep yüzünü güldürsün seni çok seviyorum ne zaman istersen buradayım

Canımın içi şimdi gördüm başın sağolsun allah sana eşine sabır versin ne diyeceğimi şaşırdım Allah'tan tek dileğim en kısa zamanda atlatman ummadığın anda tekrar anne olman Allah sana sağlıklı evlatlar kucağına almayı nasip etsin hepsi geçecek Allah seni hiç üzmesin hep yüzünü güldürsün seni çok seviyorum ne zaman istersen buradayım
Allah razi olsun canim benim, hepinizden 🙏🏼
Guzel dualarin karsina guzellikler cikarsin senin de umarim. Kendine bebegine cok iyi bak olur mu..

Kızlar yeri mi, zamanı mı bilmiyorum ama yazmadan duramadım. Ben de pek iyi haberler veremeyeceğim. Devlet hastanesinde muayene olduktan sonra özel hastanede arkadaşımın önerdiği bir doktora gittim. Ne zamandır aklımdaydı zaten. Bu doktor da bebeğin suyunun baya az olduğunu söyledi. Bitmiş değil ama yetersiz. Bebeğimin gelişimi iyi. Böbrekleri, mesanesi sağlıklı. İdrar yapıyor. Su sızıntım yok. Neden su azalıyor, bilemiyoruz şu an. Doktor haftası ileride olsa alır, dışarıda yaşatmaya çalışırdık ama bu haftada onu da yapamayız diyor. 28-30 haftalık olsa alırdık ama şu an en güvenli yer yine senin karnın dedi. Ama nereye kadar böyle gider, bilemiyoruz. Su azlığı zamanla bebeğin gelişimini bozuyormuş. Ne yapacağım, bilmiyorum. Her an kalbim korkuyla atıyor.

Canım bu neden olurmuş ya,sızıntı yok,bebek çiş yapıyor,mesane de sorun yok yani geriye ne kalıyor da su azalması görülüyor .İnşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder Rabbim,orası onun hazinesi bizim elimizden bir şey gelmiyor.

Sen o güzel kalbinle bu başlıktaki en özel insanlardan birisin. Allah gönlünüze ferahlık versin, tüm güzellikler sizi bulsun. Yaranız iyileşsin, çiçekler açın inşallah. Kaç saattir aklımda ve dualarımdasın. Çok üzgünüm

Kızlar kan sulandırıcı iğne kullananlara bir sorum olacak
Kaçıncı haftaya kadar Karından yapabiliriz doktoruna soran oldu mu ? 24+4 deyim hala karından devam ediyorum ama bebek büyüdükçe karından yapmaya korkmaya başladım.
Ben artık koldan vurduruyprım biraktım göbeği ve 2dir bacakdan vurdum dönüşümlü gideceğim ama göbekte artık vurmayacagım. Dr um bacaktan da yapabilitsin dedi

Ahh canım. O kadar üzgünüm ki. Çok zor şeyler yaşamışsın bize de hiç bahsetmedin. Biz her zaman yanındayız. Allahım yardımcın olsun. Sana dayanma gücü versin. Bu süreci en sağlıklı şekilde atlatırsın inşallah. 🤲🌸

Çok üzüldüm ya kendime gelemedim . Lütfen iyi ol Rabbim sana sabırlar versin Allah'ım tez vakitte kucağını doldursun inşallah 🌸 inşallah bu süreci kolay atlatırsın herzman burdayiz Allah'ım yardımcın olsun

S simlumina
Can kardeş Allah'ım hafifletsin acını.. Darmadagın oldum suan okuyunca.ama biliyorum ki sen elinden geleni yaptın. Gönlüne genişlik versin veee inşalllahhh en hayırlı sekilde saglıkla sıhatle gönlünü muradına kavuştursun.. Dua ile.

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Başınız sağ olsun.. Anneliği bir gün yeniden en güzel şekilde yaşamanı dilerim.. Allah gönlünüzdekini hayırla sağlıkla mutlulukla versin inşallah 🙏

Canım arkadaşım yaşadıklarına söylenecek bir söz yok çok üzgünüm ve şaşkınım 😢 ailen en başta destekçin olacaktır ama bizler de bir kız kardeşin olarak yanındayız beraber atlatacağız 🙏 sifalar diliyorum kuzum ailene ve sana sabirlar versin Rabbim. Başınız sağolsun demeye dilim varmıyor affet 😞

Back
X