Ne kadar fit bir topik ya burasi:

(((ben 9 kilo aldim hizla almaya devam ediorum. Ustelik bisey de yemiorum ama hareket etmiorum. Ayakkabilarim olmuo:

((yuzugum de olmuo artik:

(odemden supheleniorum pazartesi gidip soracam insallh dr ye.
ayakların büyümesi normalmiş canım, tabii ne derece şiştiğine dikkat et, benim alyans 3. aydan sonra olmadı hiç ama ödem kontrolü yapıyorum, ödem yok, sadece çok ayakta kalırsam ( 1 saat bile çok) şişiyor, artık yürüyüş yapmamız şart tabii akşam serinde ve doktor tarafından bir yasak yoksa
Bnm gobek deligimde tam tersi derin birkuyu olduu :))))))) cok komik :))))
Kilo konusunu cok takmayin ya alsak da almasak da bebisler iyi olsun yeter :)
Hamurisi, kizartma ve gazli iceceklere hayir!!! Onlar olmasin tamamdir :)
Mustela pahali bide ya, nereye kadar onlari kullanmaya devam edebiliriz ki :s
Chicco seti guzel gorunuyor zaten chiccolarda sls ve paraben yok :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim göbek deliği gerildi de gerildi artık delik değil çizgi zaten

bu mide yanmaları ile kızartma işi çoktan bitti,daha çok dikkat edicez inşallah, hamur işinin hiççç faydası yok bebişe, hoş bize de yok ya neyse

cok araştırdım canım en son chicco ile unibaby set arasında kaldım, ve eşime son noktayı sen koy dedim, chicco dedi, unibaby set de güzel ve devamını da her zaman bulabilirim
:) ben kızımı balerın yapıcam :)
bılıyor hngı muzıkde oynamsı gerektıgını

kültürlü çoçuklar annesı belli
benim kız hareketli müzik seviyor klasik müzik dinletiyorum tık yok, halbuki ben dinlerim kendime gelmek için her fırsatta ama uyku moduna giriyor galiba o zaman, şöyle hareketli pop falan açıyorum allaaahhh ver coşkuyu diyor içerden

Hayirli cumalar, su 7 ayi hayirlisi ilebi atlatsakk, sonraki dogumlarda bebeklerin yasama sansi var, korkuyr insan 30 hafta oncesi dogumlardan

Allh korusun
İns rabbim zamaninda saglikli dogumlar nasip eder hepimize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aminn canım ama tam zamanında gelsinler inşallah, allahım hiçbirimizi sınamasın vaktinden önce doğumlarla
Canım alerjik annelerin bebeklerinin %90 alerjik olduğunu okumuştum bir yerde. Benim bünyemde alerjik de o yüzden en azından ilk doğduğunda kimyasallara karşı hassas davranmayı düşünüyorum (Sabun, krem vb.)
aklıma geliyor canım, ama bizim ailede benim kadar allerjik kimse yok biliyor musun ben ilk bebek, aynı zamanda ilk torunum, o kadar pimpirikli yetiştirmişler ki beni, rüzgar esse hasta oluyorum, çok yemek seçiyorum, her kumaşı giyemem.. daha bir sürü şeyy, o yüzden bebeğimi biraz rahat yetiştirmek istiyorum, dayanıklı olsun, çok tedbir alırsam hep sıkıntı çekecek ilerde, minibüse binmeye korkuyorum inanır mısın mutlaka çarpar beni , şehirler arası otobüslere senelerdir binmedim ama binsem birkaç gün yatarım baş ağrısından

insanlara bunu anlatamıyorsun, abartılı gibi gözüküyor halbuki vücut hakikaten hassaslığı öğrenince zorlanıyorsun birçok yerde, imrenirim şöyle buzdolabından suyu dikenlere, otellerdeki şampuanları tereddütsüz kullananlara, beğendiği ruju hemen alanlara