- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
Kızlar bu konu başlığının altında birbirimize danışmamız gereken çok konu var. Daha önceki yazıları okudum ama toplu halde yazalım istiyorum. Hepimiz hemen hemen aynı haftalardayiz.
1) Siz kaç kg aldınız? Bebeğiniz kaç gram?
2) Sağlıklı bir hamilelik geçirmek için nelere dikkat ediyor, neler yiyip içiyorsunuz?
3) Çatlaklar için ne kullanıyorsunuz?
4) Alışverişe başladınız mı? Bebek odası hazırlığı yapıyor musunuz?
5) Araştırmalarınız sonucu kullanmaya karar verdiğiniz markalar ve modeller neler ?
6) Bebeğinizin ismine karar verdiniz mi?
1-ben malesef 7 kg aldım.ama tüp bebekten dolayı verdikleri ilaç aldırdı en başta bebişim 21.haftada 500 gr dı çarşamba kontrolümüz var
2-tam tahıllı ya da tam buğday ekmeği yiyiyorum yumurta ceviz badem mutlaka.değerlerim çok iyi olmasına rağmen doktorumun tavsiyesiyle doğum sonrası rahat hissetmem için i-mom vitamin ve ferrum forte içiyorum.(yoksa bebiş benim depoları sıfırlayacakmış)balık haftada 2 olmasada 1 yiyiyorum.(özellikle somon ya da alabalık)tüm paketli hazır gıdaları mutfağımdan çıkardım diyebilirim.
3-dermaplus diye bi markanın çatlak kremini kullanıyorum .doktorumun tavsiyesiyle çatlakları iyileştirme özelliğide var
4-bebişimizin oda takımını aldık bayramdan sonra kurulacak.ufak tefek kıyafet alışverişine başladık.odası gelsin o zaman alışverişim hızlanacak
5-biberonda philips avent .naturel süt sağma makinesini aldım internetten.bakım ürünlerinde sanırım mustela ben çok alerjik bi bünyeye sahibim.anne alerjik olunca bebişde öyle oluyormuş.ıslak mendil olarak unibaby.bezde de prima premium alıcam.
6-azra olacak kısmetse kocişimin isteği üzerine.doğduğu günü görmek nasip olur inşallah