- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Siddetli regl ağrısı gibiydi benim hissettiğim senin de öyle mi?psikolojik olarakta vücut hazırlıyo kendini galiba
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siddetli regl ağrısı gibiydi benim hissettiğim senin de öyle mi?psikolojik olarakta vücut hazırlıyo kendini galiba
![]()
Bende görmüştüm doğum yaptığımı hatta diyorum ne cabuk doğdu diye hiç bişi anlamıyorum inşşş kolay olurBen daha doktor yeni basliyo bi bagiriyorum diyorum icimden kapidakiler dogurdum sanmistir valla Allah bi avazda dogirmayi nasip etsin hepimize canlarim
üstü ayıcıklı olanları mı diyorsun kapağında kafası gövdesinde patileri var.49 tl mi 40 tl mi öyle birseydi fiyatı benim de hosuma gitmisti ama çok pahalı ya almadım.halısını aldık koçtastan 70 tl ye baykuslu kıytırık bi sepet halı kadar nerdeyseKızlar bende bebişkomun kirlilerini koymak için şirin hasırdan kirli sepeti arıyordum şimdi koçtaşın int sitesinde gördüm çok güzel modeller var üzeri peluştan ihtiyacı olanlar için gidip bakmayı düşünüyorum
Evet canım o fiyatlarda ama heryerde aynı normal züccaciyelerde de baktım hasırlara güzel değil hasırı bile iyi değildi 60-70 tl diye gidiyordu hasırlar pahalı sanırım birazüstü ayıcıklı olanları mı diyorsun kapağında kafası gövdesinde patileri var.49 tl mi 40 tl mi öyle birseydi fiyatı benim de hosuma gitmisti ama çok pahalı ya almadım.halısını aldık koçtastan 70 tl ye baykuslu kıytırık bi sepet halı kadar nerdeyse
Canım bende zorla yemek yiyenlerdenim öğünden öğüne bi de az yerim öyle çok iştahım yok o yüzden yediğim şeylerin bebeğe kilo yapıcak şeyler olmasına dikkat ediyorum maşallah kilosuda iyi o yüzden çok iştahın yoksa bebeğe yararlı şeyler tüketmeye bakkızlar ya kafam bir şeye takıllıyor kaç haftadır. ben ilk aylarda nerdeyse saatte bir açıkıyordum. hattam hamileliğimi ilk farketmem böyle oldu. ama şimdi 8. ayımın içindeyim çabuk açıkmıyorum öyle. oysaki çevremdekiler bu aylarında acayip yiyorlardı acıkıyorlardı. benim neden böyle acaba bebek almıyor diye canım sıkılıyor. bebişim en sonda zayıf çıkmıştı kontolde![]()
Evet canım aynen öyleydi şimdi düşününce acaba gerçekmiydi diyorumSiddetli regl ağrısı gibiydi benim hissettiğim senin de öyle mi?
O herkese göre değisir canım sen ilk zaman açlık hissetmissin ama bende açlık değil tam tersi istahsızlık olmustu asermem bile olmadı diyebilirim simdi de normalde ne yiyorsam öyleyim.Bebis neye göre zayıf çıkıyor kontrollerde sana göre mi yoksa doktoruna göre mi?kızlar ya kafam bir şeye takıllıyor kaç haftadır. ben ilk aylarda nerdeyse saatte bir açıkıyordum. hattam hamileliğimi ilk farketmem böyle oldu. ama şimdi 8. ayımın içindeyim çabuk açıkmıyorum öyle. oysaki çevremdekiler bu aylarında acayip yiyorlardı acıkıyorlardı. benim neden böyle acaba bebek almıyor diye canım sıkılıyor. bebişim en sonda zayıf çıkmıştı kontolde![]()
Canım valla ne yalan söyleyim ben çok acıkıyorum ve sürekli yiyesim geliyo ama bebrğin kilosuyla alakası varmı dersen haftasnda gdyo yani benim iştahıma göre az bile oyuzden takma kafanakızlar ya kafam bir şeye takıllıyor kaç haftadır. ben ilk aylarda nerdeyse saatte bir açıkıyordum. hattam hamileliğimi ilk farketmem böyle oldu. ama şimdi 8. ayımın içindeyim çabuk açıkmıyorum öyle. oysaki çevremdekiler bu aylarında acayip yiyorlardı acıkıyorlardı. benim neden böyle acaba bebek almıyor diye canım sıkılıyor. bebişim en sonda zayıf çıkmıştı kontolde![]()
bende de ilk aylarda bir iştah bir iştah, o aylarda kilo alımım hızlı oldu bu yüzden. bebişim haftasına göre geride geliyordu 10 gün önce. bugün kontrole gittim doktorum yoktuO herkese göre değisir canım sen ilk zaman açlık hissetmissin ama bende açlık değil tam tersi istahsızlık olmustu asermem bile olmadı diyebilirim simdi de normalde ne yiyorsam öyleyim.Bebis neye göre zayıf çıkıyor kontrollerde sana göre mi yoksa doktoruna göre mi?
ooo sen baya baya yasamıssın canım rüyanda .o kadar sürmedi benim. esinde tam yerinde uyandırmıs ya filmin en heyecanlı yerinde araya giren reklam gibiEvet canım aynen öyleydi şimdi düşününce acaba gerçekmiydi diyorumnişan gelmiş ondan sonra doktora gdyrum orda başlıyo sancılar ama baya çekiyorum açılma olmuyo falan sonra tam bebeğim doğcak son aşamadayken eşim sağolsun dürttü
![]()
aynen ben de öyle yapmaya çalışıyorum az önce canım bir şey çekmediği halde ara öğün cevizi yedim ama hiç açlık yok tabi, aslında çok yemekde iyi değil ama işte takıyor insan kafayaCanım bende zorla yemek yiyenlerdenim öğünden öğüne bi de az yerim öyle çok iştahım yok o yüzden yediğim şeylerin bebeğe kilo yapıcak şeyler olmasına dikkat ediyorum maşallah kilosuda iyi o yüzden çok iştahın yoksa bebeğe yararlı şeyler tüketmeye bak
Aynen bi sürü laf ettim ama yazık pişman olduooo sen baya baya yasamıssın canım rüyanda .o kadar sürmedi benim. esinde tam yerinde uyandırmıs ya filmin en heyecanlı yerinde araya giren reklam gibi![]()
benim bebiş geriden geliyordu en son ondan da taktım biraz , ama takviye vitamin verdi doktor acaba ondan mı yemiyorum yeterli geliyorsa. hamilelikten önce de çok az yerdim ben , eskiye döndüm heralde :)Canım valla ne yalan söyleyim ben çok acıkıyorum ve sürekli yiyesim geliyo ama bebrğin kilosuyla alakası varmı dersen haftasnda gdyo yani benim iştahıma göre az bile oyuzden takma kafana
Amin insallah kolay dogumlarimiz olsun hepimizin..Bende görmüştüm doğum yaptığımı hatta diyorum ne cabuk doğdu diye hiç bişi anlamıyorum inşşş kolay olur
İnsallah güzel heberlerle dönersin yine de kilo olayını kafana takma ihtiyacı olanı senden alıyor bebis sağlıklı olduktan sonra kilosunu da dikkatli beslenerek toparlarsın.bende de ilk aylarda bir iştah bir iştah, o aylarda kilo alımım hızlı oldu bu yüzden. bebişim haftasına göre geride geliyordu 10 gün önce. bugün kontrole gittim doktorum yoktupazartesi gideceğim merakla bekliyorum
Aminnnn canım tüm hamileler bi avazda inş nasıl olduğunu anlamadan doğruverelimAmin insallah kolay dogumlarimiz olsun hepimizin..