- 10 Haziran 2016
- 913
- 406
- 103
- 27
Ben de 39Ben varım bugün 39 haftalığım hala bekliyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 39Ben varım bugün 39 haftalığım hala bekliyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Sordum anestezi uzmanı ve kadın doğumcum kontrol etti, sorunun ameliyattan kaynaklanmadığına karar verdiler. Sanırım fıtık varmış bende. Onu da artık bir ara sorucam ama şimdi bebiş odaklıyım. İçim rahatladıBel ağrısı olabiliyor bazen. Benim dr um hem bel hem baş ağrısın için kahve önerdi. Ama bahsettiğiniz şeyleri hiç duymadım sorun muhakkak. İnşallah önemli bişi yoktur
Topuk kanı için arıyorlar mi eğer yüksek çıkan değer varsaYarın sabah bizde gideceğiz sarılık içintsh mi yüksek çıkmış anlamadım topuk kanında bişiler .. birde ona bakılacak dedi. Allah sağlık versin inşallah bebeklerimize
Bizim de kistik fibrozis bozuk çıkmış geçen hafta tekrarladık. Yanlışlık olmuştur inşallah sizde de bizde deYarın sabah bizde gideceğiz sarılık içintsh mi yüksek çıkmış anlamadım topuk kanında bişiler .. birde ona bakılacak dedi. Allah sağlık versin inşallah bebeklerimize
Ay canım benim yinemi yükselme oldu bu son olsun inşallah4. defa yoğun bakıma yattık. Bebeğim iyi olsun da yapacak hiçbir şey yok diyorum. Allahım inşallah son olur şifa buluruz…
F frambuazlicheesecake of çok geçmiş olsun yazmaya hiç fırsatım olmadı.
Ne kadar çok uğraşan var sarılıkla. Kızlar hepimize çok geçmiş olsun. Hamilelikte birlikteydik bakın bebişlerimiz doğdu yine beraberiz. Hayal ettiğimiz şeye ulaştık aslında çok şükür çoğumuz kavuştuk bebeklerimize. Hastalıkları da bir şekilde atlatacağız mutlaka. Çok önemli şeyler değil, şükredelim. Çok güzel günler bizi bekliyor biliyorum. Hepimiz gönlümüzü ferah tutalım bu günleri ne kadar hayal ettiğimizi hepimiz biliyoruz. Bundan sonra hep çok güzel şeyler konuşalım inşallah
Bizim de sarılık çıktı, kilosu düşmüş falan. Doktor mamaya başlayın çok acil, hastaneye yatabilirsiniz dedi. Ama benim sütüm çok geliyorsüt var, bebek emiyor, ikisi de kesin. Ama değerler kötü. Anlamadık ne oluyor. Büyük ihtimalle aktif emmediği için. 2-3 saat memede kalıyor ama belki verimli emse 15-20 dakikada emeceği kadar emiyor aslında. Sürekli yapışık yaşıyoruz. Gece boyu en fazla 2 saatlik uyuyorum 1 haftadır. Gerisi hep emzir, sağ, alt değiştir falan diye gidiyor. Memeden ayrılınca cingar çıkarıyor, memeye koyunca hemen uyuyor. Haliyle sürekli emiyor hiç doymuyor
Başka doktora geçtik. Emzirme eğitimi verdiler düzenli takip ediyorlar şimdi içtiklerini, çişini kakasını falan. Aktif emdirmeye çalışıyorum artık. Umarım bir an önce düzeltebiliriz değerleri bu şekilde.
Hepimizin bebişlerine uzaktan öpücüklerimi gönderiyorum
Ha bir de 4 kişi uğraşıyoruz ne çamaşır bitiyor ne yemek pişiyor ne gazı bitiyor ne karnı doyuyor. İnanın yetemiyoruz. Kendi Anne babam burada. Ama kayınvalidemleri de çağırsam mı diyorum ek kuvvet olarak. Eşim işe başlayınca daha da kötü olacak her şey. Ama bir taraftan da evde o kadar kalabalık olmak hepsinden kötü aslındabayağı kararsızım yani.
Zorluğuna rağmen çok güzel bir his amaiyi ki doğurmamış mıyız??
sezaryen olacak arkadaşlar için de bilgilendirme: 6. günde neredeyse hiç ameliyat olmamış kadar rahattım, hiç korkmayın. Bir de şu bel ağrısı çıkmasaydı her şey daha iyi olurdu![]()
Arıyoruz dediler bana. Sorun yoksa aramıyorlarmış.Kızlar topuk kaninda bozuk bir değer varsa arıyorlar mi ?
İnşallahBizim de kistik fibrozis bozuk çıkmış geçen hafta tekrarladık. Yanlışlık olmuştur inşallah sizde de bizde de![]()
Sarılık o kadar yıprattı ki birde TLF çalacak diye korkuyorumArıyoruz dediler bana. Sorun yoksa aramıyorlarmış.
Kuzum benimde sütüm güzel indi mamayi neden takviye ediyoruz diye sorduğumda anne sütü bilubirin seviyesini geç düşürüyor mama da da şeker olduğu için idrarda atılımi daha kolay demişti evet sezaryenden sonra bende çok şükür hızlı toparladım bel agrik söyle ayakta çok kalınca iğne vurulan yerde damar atma gibi bı zonklama var sadeceF frambuazlicheesecake of çok geçmiş olsun yazmaya hiç fırsatım olmadı.
Ne kadar çok uğraşan var sarılıkla. Kızlar hepimize çok geçmiş olsun. Hamilelikte birlikteydik bakın bebişlerimiz doğdu yine beraberiz. Hayal ettiğimiz şeye ulaştık aslında çok şükür çoğumuz kavuştuk bebeklerimize. Hastalıkları da bir şekilde atlatacağız mutlaka. Çok önemli şeyler değil, şükredelim. Çok güzel günler bizi bekliyor biliyorum. Hepimiz gönlümüzü ferah tutalım bu günleri ne kadar hayal ettiğimizi hepimiz biliyoruz. Bundan sonra hep çok güzel şeyler konuşalım inşallah
Bizim de sarılık çıktı, kilosu düşmüş falan. Doktor mamaya başlayın çok acil, hastaneye yatabilirsiniz dedi. Ama benim sütüm çok geliyorsüt var, bebek emiyor, ikisi de kesin. Ama değerler kötü. Anlamadık ne oluyor. Büyük ihtimalle aktif emmediği için. 2-3 saat memede kalıyor ama belki verimli emse 15-20 dakikada emeceği kadar emiyor aslında. Sürekli yapışık yaşıyoruz. Gece boyu en fazla 2 saatlik uyuyorum 1 haftadır. Gerisi hep emzir, sağ, alt değiştir falan diye gidiyor. Memeden ayrılınca cingar çıkarıyor, memeye koyunca hemen uyuyor. Haliyle sürekli emiyor hiç doymuyor
Başka doktora geçtik. Emzirme eğitimi verdiler düzenli takip ediyorlar şimdi içtiklerini, çişini kakasını falan. Aktif emdirmeye çalışıyorum artık. Umarım bir an önce düzeltebiliriz değerleri bu şekilde.
Hepimizin bebişlerine uzaktan öpücüklerimi gönderiyorum
Ha bir de 4 kişi uğraşıyoruz ne çamaşır bitiyor ne yemek pişiyor ne gazı bitiyor ne karnı doyuyor. İnanın yetemiyoruz. Kendi Anne babam burada. Ama kayınvalidemleri de çağırsam mı diyorum ek kuvvet olarak. Eşim işe başlayınca daha da kötü olacak her şey. Ama bir taraftan da evde o kadar kalabalık olmak hepsinden kötü aslındabayağı kararsızım yani.
Zorluğuna rağmen çok güzel bir his amaiyi ki doğurmamış mıyız??
sezaryen olacak arkadaşlar için de bilgilendirme: 6. günde neredeyse hiç ameliyat olmamış kadar rahattım, hiç korkmayın. Bir de şu bel ağrısı çıkmasaydı her şey daha iyi olurdu![]()
Allah korusun hiçbir şey olmaz yıpratma kendiniSarılık o kadar yıprattı ki birde TLF çalacak diye korkuyorum
Kaç hafta sonra belli oluyor acaba internette 4 hafta diyor ama bilemedimAllah korusun hiçbir şey olmaz yıpratma kendini![]()
Allah yardım etsin bende kimseyi istemiyorum pek bakalım ne olacakOda beni haklı buluyor farkında herşeyin zaten ben demeden kendisi söylüyor bazı şeyleri çamaşırları ben astım kuruduğunu görünce anne camasirlarinizi niye toplamadin dedi eşimin o konuda hakkını yiyemem doğumdan sonra da böyle kendin yapabilirsen söylerim giderler dedi ama o zamana kadar stres devam edicek
İnşallah balım valla tek temennim çok yorulduk ikimiz deÇok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce şu sarılıktan kurtulur
Allah korusun aşkım benim. Geçecek geçecek ama bizimkiler çok ama çok dirayetli çıktı biraz zorlanacağız.