• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kızlar facebook.com/pinaryildirimyavuz - Pınar Yavuz

Valla alenen yazdım gitti. Siz ekleyin mesajı düzenleyip sileyim bari :)

seni twitirdan buldum sanırım pınarr son twitin bumu
Bilen bilir, her sene hello summer yazmak için deliriyordum! ⛅⛅️ Yazı bitirdik geldik sonbahara.…

Yakın zamanda kaynatın bence steril paketli aletlerin bile bi günü var bizde..

İşte bu kısma takılmıştım, sağol canım. Yakın bir tarihte tekrar kaynatmak için buzdolabının üzerine not yapıştırayım bari.

Canım ben tek valize koydum ama, bebeğin ve benim eşyalarımı ayrı ayrı hurçlara koydum. Aslında resmini çektim ama nedense yüklenmiyor. Dün de kontrolümüz vardı hatta, kızımın renkli ultrason görüntüsü vardı onu da yüklemek istedim o da yüklenmedi.
Ben tek bir valizde toplanmasının daha iyi olacağını düşündüm. Parça parça olursa daha zor olabilir gibi geldi.

Bir de unutmadan, kızlar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama, yakında doğum yapmış bir arkadaşım , annene falan söyle hastaneye komposto falan getirsin dedi. İnsanın canı acayip şekerli ve sıvı gıdalar istiyormuş. Hazır meyve suyu içeceğine ev yapımı komposto içersin dedi.
Annem yapmıştı zaten, ona söyleyeceğim bende.

Artı olarak, bu listeye bir ufak şişe kolonya da ekleyeceğim.
Canım orkid ile beraber hastanen veriyor mu bilmiyorum hasta bezi de koymayı unutma

İşte bu kısma takılmıştım, sağol canım. Yakın bir tarihte tekrar kaynatmak için buzdolabının üzerine not yapıştırayım bari.
Bende yakın zamanda yapcam daha ne kadar yakınım kaldiysa:110: belki mama vermeleri gerekirse benim biberonla versinler hem emzik kısmı daha iyi ..

evet bendeee

kızlar ekliyelimde sizi nasıl bulucam benide ekleyin facede var instegramda

beni de ekleyinde nasıl vercem hesabımııı,nasıl yazacam.demin kabul ettiğin bendim bu arada pınaryavuz:D:KK19:

Ya benim kaburgam catlamis olabilir mi oturunca dayanamiyorim artik hep yatmam lazim:KK43:

canım bugün benimde öle ya pozisyonu değişti bebeğin onu anladımda neresi geliyor sağ kaburgama:))

Kızlar ben yıkadıklarımı ütüleyip yerlestirdim bir kısmını daha gelecekler de var tabi.Kıyafetlerini ütüleyip astım dolabına ikili takımları tulumları vs. yerlestirmesi kolay oldu.Pijamalarını,tek altlarını falan da ütüleyip çekmecelere yerlestirdim.Sadece iç zıbın,çıtçıtlı bady ve ağız mendillerini küçük bir hurca yerlestirip koydum çekmeceye.Dolap içinde sonuçta kapalı olacak toz olacağını sanmıyorum.Bebisle uğrasmaktan tekrar yerlestirmeye zaman olmaya bilir.Ne zaman geleceklerini de bilmediğimiz için hazır olsun istedim.

saol canım bende aynısını uygulayacağımm

beni de ekleyinde nasıl vercem hesabımııı,nasıl yazacam.demin kabul ettiğin bendim bu arada pınaryavuz:D:KK19:

canım bugün benimde öle ya pozisyonu değişti bebeğin onu anladımda neresi geliyor sağ kaburgama:))

saol canım bende aynısını uygulayacağımm
Hemen diyim ayaklari kesin ordadir benim oyle ordan mi cikacagini saniyor napiyorsa kiracak nerdeyse .

canlar yarın bebek arabasını alacağız chicco liteway plus dedik eşimle en son,çok kullanışlıymış ama bana sanki yaz arabası gibi geliyor içime sinmedi bir türlü ya.sizin düşünceleriniz nelerdir? gerçi kışın araba ile anca avmlerde dolaşıyoruz ama

canlar yarın bebek arabasını alacağız chicco liteway plus dedik eşimle en son,çok kullanışlıymış ama bana sanki yaz arabası gibi geliyor içime sinmedi bir türlü ya.sizin düşünceleriniz nelerdir? gerçi kışın araba ile anca avmlerde dolaşıyoruz ama
Ben aldim pusetiyle beraber 540 tl ye.. Chicco da indirim vardi.. Güzel araba bence pusetide cok sirin kullanan insanlara denk gelince soruuoyorum hep memnunuz diyolar..

Back
X