• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

hastane için hamile kilodu mu almak lazım? daha mı iyi olur? Birde korseyi ne zaman giycez , eve gelince mi? Uzun kollu gecelik buldunuz mu?
Ben korse almadım annem doğumdan sonra kendi göbeğini sarmış ve hayranım ne bi sarkıklık ne birşey genç kız göbeği gibi dümdüz bende anneme sardırmayı düşünüyorum hastane için hamile kilodu almadım canım tercih meselesi göbeğime kadar çekilmiş şeyleri sevmiyorum o yüzden hamile pantolunu bile almadım

Ben hastane için hamile külodu aldım. Sezaryen yada normal her ikisinde de beli yüksek iç çamaşırı daha büyük rahatlık olacaktır. Korseyi doktoruna sormadan giyme bence, zaten hastane de müsaade etmezler, yapacağın doğuma, atılan dikiş sayısına göre değişir. Ben uzun kollu gecelik almadım, tabi bulunduğunuz şehre göre değişebilir bu durum.
Bende yarim kollu alacaktım ama, kasimin sonuna gelnce dogum cesaret edemedim.
Kasim basi olanlar yarim yada ipli alabilir ama sonunda soguk olur havaa.. sirti ve ayaklari soguk tutmak lazimmis.

Ben korse almadım annem doğumdan sonra kendi göbeğini sarmış ve hayranım ne bi sarkıklık ne birşey genç kız göbeği gibi dümdüz bende anneme sardırmayı düşünüyorum hastane için hamile kilodu almadım canım tercih meselesi göbeğime kadar çekilmiş şeyleri sevmiyorum o yüzden hamile pantolunu bile almadım
Amerikan beziyle sariliyormus galiba..

Bende yarim kollu alacaktım ama, kasimin sonuna gelnce dogum cesaret edemedim.
Kasim basi olanlar yarim yada ipli alabilir ama sonunda soguk olur havaa.. sirti ve ayaklari soguk tutmak lazimmis.

Canım ben normalde de kışın uzun kollu ile yatamazdım zaten. Hele ki evde öyle kalın eşortman falan beni birilerinin öyle görmesi imkansız yani. Çok hararetli bir insanım, kapalı yere, sıcağa gelemem, hemen bunalırım. O yüzden ben kısa kollu tercih ettim. Sabahlığı var birinin de , yeter. Sadece gaz açısından ayaklarını sıcak tut dediler, artık mecbur çorap giyeceğim. Ben geçen sene Aralık ayında , akşamları ip askılı saten geceliklerle yatıyordum:KK39:

kızlar kontrolden geldim, pek iç açıcı değil durumlar. benim bebiş 15 gün geride hala. doktor 30 eylülde kontrol sonra her hafta sıkı denetim dedi. bebek ufak olacağı için erken alabiliriz sezaryen olabilir dedi. yani 15 ekimden sonra. cnm çok sıkıldı. 2 ay öncesine kadar çok iyiydi, ben ne zaman sıkıntılı zamanlar geçirdim bebişimin gelişimi yavaşladı. tek küçük olsun da aslında öenmli değil yeterki sağlıklı olsun. şimdi onun için dua ediyorum. bu arada benim oğluş 41.5 cm, 1850 gr.

canımmm senin de fikirlerin çok güzel kurabiyeleri hastane için kullansan sanırım daha iyi olur çünkü en fazla bir hafta dayanır herhalde kurabiye
ama jelatin kullanırsak ömürlerini uzatabiliriz diye düşünüyorum şekerim:KK68::KK68:
Evet aslında haklısın canım hastahanede verirsek bi kere de verilir bayatlama olmaz umarım jelatin korur. Eve gelenlere de şerbetle lokum ikram ederim . Teşekkür ederim çok aklıma yattı böyle olunca :KK36:

kızlar kontrolden geldim, pek iç açıcı değil durumlar. benim bebiş 15 gün geride hala. doktor 30 eylülde kontrol sonra her hafta sıkı denetim dedi. bebek ufak olacağı için erken alabiliriz sezaryen olabilir dedi. yani 15 ekimden sonra. cnm çok sıkıldı. 2 ay öncesine kadar çok iyiydi, ben ne zaman sıkıntılı zamanlar geçirdim bebişimin gelişimi yavaşladı. tek küçük olsun da aslında öenmli değil yeterki sağlıklı olsun. şimdi onun için dua ediyorum. bu arada benim oğluş 41.5 cm, 1850 gr.
Canım önemli olan tabi ki sağlıklı olması ama sende yemene dikkat et daha öncede konuşmuştuk canım istemiyor diye birşey yok :KK20:

üzme canını ya benimki de önden gidiyordu azıcık moral bozukluğu hop geri normal haline döndü iyi olsunlarda minik olsunlar napalım sezeryan mı senin ki

Ben roxy matik kir cicegimi bahar cicegi kokulu mu ne onla yikadim guzel oldu onu kullancam artik..

Günaydın arkadaşlar.. Carputi, demeköyle_19 da roxy matikle yıkamıştı ama kokusunu beğenmemişti sanırım. Onunkinin ambalaj rengi yeşilimsi gibiydi. Seninki ne renk acaba?

Bilmiyorum canım tam olarak ne ile sarıldığını o konuyu anneme bıraktım sonuç çok güzel çünkü annem korselerin çok sıkı tuttuğunu düşünmüyor
benim ilk doğumumda annem normal bir bez ile sıkı sıkı sarmıştı ikincide gerek bile kalmadı ama bunda sarmayı düşünüyorum normalde etine dolgun bir bayanımdır ama göbeğim yoktur pek daha çok antep kadını olarak basen varr:KK48:

Hamile pantolonu almadın mıııı? :confused:
Ben hamilelik sürecinin başından beri h.pantolonu giyiyorm.Daha 3.ayımdan itibaren hiç bi eteğim pantolonm denk gelmedi. :KK33:
Tek kurtarıcm hamiş reyonlarıyken sen nasıl idare ettin? Yanlış anlama merakmdan soruyorm ablacm

Canım önemli olan tabi ki sağlıklı olması ama sende yemene dikkat et daha öncede konuşmuştuk canım istemiyor diye birşey yok :KK20:
doğru söylüyon cnm artık zorlaya zorlaya yiyeceğim, özellikle vitaminli şeylere yönelerek. sabah biraz yemeye çalıştım , bundan sonra kafama her şeyi takmamaya da çalışacağım son iki aydır biraz stresli geçiriyoum onun da etkisi oldu sanırım :(

Canım ya sıkma canını, sağlıklı olsunlarda kiloları az olsun ne olcak. Stres yaptıkça bebişe yansıması daha kötü olacak.Gün bir bardak muzlu süt falan iç.İçini ferah tut. İmkanın varsa sol tarafına yatarak dinlen sürekli.

Evet aslında haklısın canım hastahanede verirsek bi kere de verilir bayatlama olmaz umarım jelatin korur. Eve gelenlere de şerbetle lokum ikram ederim . Teşekkür ederim çok aklıma yattı böyle olunca :KK36:
bayatlamayan kurabiyeler var canım jelatinde uzun süre taze duruyormuş tatlı şekerler vardı onu izlerken görmüştüm bir bakın isterseniz fox damıydı kanaltürk müydü hatırlayamadım ama önerileri güzel:KK56:

sanki cup cake daha tatlı olur gibi geliyor bana canım
Aslında haklsın üzeri de süslenirse çok şık olur ama dediğim gibi burda mevlütten önce bebek görmeye geliyolar mesela bugün 1 kişi gelir bikaç gün sonra 3 4 kişi gelir o yüzden kek kurur bayatlar. Ama mevlütte versem mutlaka cup cake verirdim.

Back
X