2014 Kasım Anneleri

Unutmuyorum kız hiç birinizi, buralardayım tabi ki takip ediyorum sizleri. Sen ve bir kaç sevdiğim arkadaşım var. İyiyiz çok şükür minik büyümeye çalışıyor bende onunla yuvarlanıyorum işte. Sen nasılsın, yakışıklı kuzun nasıl?

Bilmukabele canım seviliyorsun :KK68:
Ben de anne oldum olalı daha bir pimpirikli oldum.. Akşama kadar oğlumu inceliyorum orası neden böyle bunu niye yaptı niye böyle oldu vs.. Kendimi frenlemeye çalışıyorum... Malum o kadar üst üste sıkıntı atlattık ki paranoya oluştu bende... Kuzum da şükürler olsun iyi ablası... Memeyi bıraktı 1 aydır nerdeyse işte mama ile besleniyor... Ben de raporlar felan ittire ittire nereye kadar giderse götürüyorum :KK52::KK48:

Bilmukabele canım seviliyorsun :KK68:
Ben de anne oldum olalı daha bir pimpirikli oldum.. Akşama kadar oğlumu inceliyorum orası neden böyle bunu niye yaptı niye böyle oldu vs.. Kendimi frenlemeye çalışıyorum... Malum o kadar üst üste sıkıntı atlattık ki paranoya oluştu bende... Kuzum da şükürler olsun iyi ablası... Memeyi bıraktı 1 aydır nerdeyse işte mama ile besleniyor... Ben de raporlar felan ittire ittire nereye kadar giderse götürüyorum :KK52::KK48:

Melis'te emiyor ama pekte işe yaradığı söylenemez, tam mamayı bıraktık sadece anne sütü derken maalesef olmadı. 4 saat arayla 150 cc veriyorum ben, 180 cc vereyim dedim içemedi. Bir de kusması vardı, dün doktorumuz 3 saatte 1 besliyorsan 4 saatte 1'e çıkart dedi. Şimdi de öyle deniyoruz. 5. ay da sebze çorbasına ve yoğurda başlayacağız dedi doktorumuz, bakalım ne olacak. Sende fazla pimpirik yapma annesi, inan senin gerginliğin ona da yansıyor. Rahat ol ki o da rahat olsun. Ne zaman başlıyorsun işe, ne kadarlık rapor aldın?

Melis'te emiyor ama pekte işe yaradığı söylenemez, tam mamayı bıraktık sadece anne sütü derken maalesef olmadı. 4 saat arayla 150 cc veriyorum ben, 180 cc vereyim dedim içemedi. Bir de kusması vardı, dün doktorumuz 3 saatte 1 besliyorsan 4 saatte 1'e çıkart dedi. Şimdi de öyle deniyoruz. 5. ay da sebze çorbasına ve yoğurda başlayacağız dedi doktorumuz, bakalım ne olacak. Sende fazla pimpirik yapma annesi, inan senin gerginliğin ona da yansıyor. Rahat ol ki o da rahat olsun. Ne zaman başlıyorsun işe, ne kadarlık rapor aldın?

Canım 3 ünde 4 ayımız tam doldu Melis bebiş kaç aylık? Ben de yaklaşık 3,5-4 saatte bir 150 cc veriyordum iki üç gündür 180 e çıkarıyorum bazen yiyor bazen yemiyor... Kilosu da ortalarda yani e fazla ne az.. Bir hafta önce 6700 dü işte.. Ben normalde 6 şubatta başlamam gerekiyordu.. İki kere 10 ar gün farklı doktorlardan rapor aldık... Pazartesi günü de kendi doktorumdan 20 gün heyet raporu aldım.. 23 ünde başlamam gerekiyor.. Olmazsa bi 10 gün daha aile hekiminden alırım almazsam 23 ünde başlayacağım canım...

Canım 3 ünde 4 ayımız tam doldu Melis bebiş kaç aylık? Ben de yaklaşık 3,5-4 saatte bir 150 cc veriyordum iki üç gündür 180 e çıkarıyorum bazen yiyor bazen yemiyor... Kilosu da ortalarda yani e fazla ne az.. Bir hafta önce 6700 dü işte.. Ben normalde 6 şubatta başlamam gerekiyordu.. İki kere 10 ar gün farklı doktorlardan rapor aldık... Pazartesi günü de kendi doktorumdan 20 gün heyet raporu aldım.. 23 ünde başlamam gerekiyor.. Olmazsa bi 10 gün daha aile hekiminden alırım almazsam 23 ünde başlayacağım canım...

Melis'te 6 Kasım doğumlu, yarın 4 ay bitecek Allah'ın izniyle. Bir de aşımız var yarın tabi, inşallah sıkıntısız atlatırız. Sende inşallah ayarlarsın tekrar raporunu, ne kadar yanında kalsan kardır.

Yaa onu bende burdan duyup denedim cocugun gözleri yandi sogandan bence cok da iyi bir fikir degil
Tatlim gecmis olsun ben su atv ye cikan degisik konusan biri varya ibrahim saracoglu muydu ondan soyle duydum bir iki sogani 4e kes suda kaynat evin icinde tutsu gibi dolastir hem tikaniklik giderirmis hemde evdeki mikroplari kirarmis

Kızlar. Dün oğulcuğumun oyun Halısı geldi. Tavsiye üzerine Tiny love Güneşli günler aldım. Oynadık memnun kaldık. Alp bu konuda yardımcı olan teyzelerine teşekkür ediyor:KK49:
Kaç aylık canım biz de aldık ama pek ilgisini çekmedi

Melis'te 6 Kasım doğumlu, yarın 4 ay bitecek Allah'ın izniyle. Bir de aşımız var yarın tabi, inşallah sıkıntısız atlatırız. Sende inşallah ayarlarsın tekrar raporunu, ne kadar yanında kalsan kardır.

Maşallah canım... Bizim aşımız da yarın... Bakalım bu zamana kadar ateş konusunda hiçbir aşıa sıkıntı çekmedik.. İnşallah sıkıntısız atlatır bebişlerimiz...

Maşallah canım... Bizim aşımız da yarın... Bakalım bu zamana kadar ateş konusunda hiçbir aşıa sıkıntı çekmedik.. İnşallah sıkıntısız atlatır bebişlerimiz...

İnşallah canım, sen bu kan ilacı için ne düşünüyorsun. Doktorumuz kan tahlili yapmadan kullanma demişti bana. Kan ve idrar tahlili yapıldı. İdrarda sıkıntı yokta kanı biraz düşük çıktı, "size sağlık ocağında günde 4 damla diyecekler ama sen 6 damla aç karnına kullan" dedi. Zaten kabızlık sorunu vardı, mamayı değiştirince düzeldi şimdi bu kan ilacı tekrar kabızlık yapmasa bari.

İnşallah canım, sen bu kan ilacı için ne düşünüyorsun. Doktorumuz kan tahlili yapmadan kullanma demişti bana. Kan ve idrar tahlili yapıldı. İdrarda sıkıntı yokta kanı biraz düşük çıktı, "size sağlık ocağında günde 4 damla diyecekler ama sen 6 damla aç karnına kullan" dedi. Zaten kabızlık sorunu vardı, mamayı değiştirince düzeldi şimdi bu kan ilacı tekrar kabızlık yapmasa bari.

Canım valla ne doktorumuz ne sağlık ocağı henüz kan damlası ile ilgili hiçbişi demedi... Biz de geçen hafta dışkı idrar kan tüm tahlilleri verdik bizim de sınırların altında çıktı kanımız ama doktor hiçbişi demedi... Her değeri iyi gayet dedi... Bakalım belki yarın aşı yapılırken söylerler verseler de doktorumu arayıp sorarım bakalım bilmiyorum...

çok tesekkür edeiyorum, bu topic bana çok moral veriyor :) doktorda oluruna bırakın dedı, boşun ahormon vermek istemiyorum dedi. 4 aydır ovulasyon testiydi, akıntı takibiydi, yumurtlama hesaplayıcılarıydı derken sıkıldım bunaldım artık, çünkü astım alerji hastasıyım hamile kalmak istediğim için ilaçlarımı alamıyorum nefes almkata çok zorlanıyrum, yzuum gözüm burun içi mukozam şiş, gripli bir insan gibiyim gözyaşı burun akıntısı en az 40 kere hapşırık vb. , ama maalesef ilaç kullanamıyorum. yarın eşimin sperm tahlilini yaptıracağız, haftaya da benım alerjı tahlillerim var, yok yani belkide oluruna bırakmak lazım dediğin gibi, haftaya da izinli olucam, termal tesise gideceğiz inş. o tarz tesisleri seviyorum hiç gitmemiştim, belki güzel şeylere sebep olur inş :)
Ben Inofolic kullandım ve hamile kaldım. Hormon ilacı değil yan etkisi yok tavsiye ederim. Yumurta kalitesini arttırıyor

Ben Inofolic kullandım ve hamile kaldım. Hormon ilacı değil yan etkisi yok tavsiye ederim. Yumurta kalitesini arttırıyor
teşekkür ederim, bende bu ay kullandım, ama yeterli gelmedi sanırım, siz ne kadar kullandınız? yabancı sitelerde adetin son gunu başlayanlar olmuş, siz?

Kaç aylık canım biz de aldık ama pek ilgisini çekmedi
Canım 2 buçuk aylık benim oğlum. Ama dönencelere filan doğduğundan beri çok haşır neşiriz. Belki o Yüzden yabancılamamış olabilir oğlum. Sen yine de ilgilenmedi diye Bırakma, göre göre alışır,oynar. Ben dönencelere bakmayı, sık sık göstererek öğrettim çünkü

Tatlim gecmis olsun ben su atv ye cikan degisik konusan biri varya ibrahim saracoglu muydu ondan soyle duydum bir iki sogani 4e kes suda kaynat evin icinde tutsu gibi dolastir hem tikaniklik giderirmis hemde evdeki mikroplari kirarmis
Saol canim yapayim kokutalim evimizi mis gibi soganla:)) bu arada oyun halisi tavsiyen icin cok saol tatlim hakkaten bi dinlendiriyo yani.. bide o hayvanlarla konusuyo tekmeleye tekmeleye bana soylemdiklerni onlara anlatiyo sanki yalniz bise sorcam siz ne kadar vakit geciroyosunuz oyun halisinda mesela gunde kac kez kac dk fazla kalsa zarari olur mu ki

dün aynısını yaptı bana gece 3te uyandı sallıyorum uyku yok emzir yatır sabah 7ye kadar 8-9 defa kalktı eşim ise gidecek diye kaldirmadim ama o giderken nasıl ağladım hiçkirarak bu çocuk acimıyor bana diye halbuki ne bilsin yavrum kimse de yok ki al anne abla vs iki saat bak diyim gurbetlik böyle rezil bir şeymiş bir kez daha anladım :KK42:

benimki de sadece uyurken alıyor emziği gün içinde almıyor iyice daldığında atıyor alışmadi normal zamanda almaya

canım ALLAH yardım etsin kolik zor evet ama bir süresi var geçecek inşallah bugün bir arkadaşa gittim onunda akşam 18de başladı 22ye kadar aralıksız ağlama krizi allahtan gülüyor gibi ağlıyor o da dedi biogia almış 1 hafta sonra bitti 38tl verdim dedi şimdi zinco kullaniyor bende zincodan fayda gördüm çok :KK66:
canım zinco aldım yeni kullanıyorum bugün 3.gün farkedilir dercede iyi geldi. Yine bi sorun olursa biogia alcam bu sefer ben 5 6 saatte bir 5 damla veriyorum sen nasıl kullanıyosun?

Cnm kızımın gece uykuları hep düzgündü ben hiçbirşey yapmadım onun için. Gazı geçince gündüz uykularıda düzene girdi daha uzun süre uyumaya başladı. Gülerek uyanıyo artık. Umarım senin bebeğinde tez zamanda düzelir. Bu arada benim kızımın poposunda çatlak var o çok yoruyor bizi canı yandığında çığlık çığlığa ağlıyor. Kremler kullanıyorum umarım ile yarar.
canım inşallah düzelir ya bizim de :-( canım size de geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer yavrunun acıları

Nil nbr
nil nbr canim nerelerdesin
Bende merak ediyodum bebisin sadece anne sutuyle kilo aldimi diye ne oldu neden tekrar mamaya basladin
Bizde de kusma oluyo ben hala 3 saatte bir 90 100 cc arasi veriyorum buaralar biraz azalttim ccleri azaldi kusma sanki

6. ayımıza yeni girdik biz siz ne zaman doğdunuz?
Masallah ya 6. Ay:KK68: emeklemeye de baslamistir aceleci horoz:) gundu uykunuz azaldi sanki pek goremiyoruz seni forumda.. hani bahsetmistin ya ayaklara bakiyo die artik bizde onlari yapiyoruz gittikce daha tatli oluyolar :KK36::KK36:

canım zinco aldım yeni kullanıyorum bugün 3.gün farkedilir dercede iyi geldi. Yine bi sorun olursa biogia alcam bu sefer ben 5 6 saatte bir 5 damla veriyorum sen nasıl kullanıyosun?

canım inşallah düzelir ya bizim de :-( canım size de geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer yavrunun acıları

Bizim gaz damlamız da biogaia çok memnnuz.. Ama ben çok nadir kullanıyorum şükür öyle gazlı bebek olmadı

Back
X