- 6 Mayıs 2009
- 724
- 591
- 408
Tarif etmişin ya aynı annemin usulü valla gözümde canlandı bir anBen hep kendim yapıyorum kızlar çok zor değil ya yaparız becerikli hatunlarız biz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarif etmişin ya aynı annemin usulü valla gözümde canlandı bir anBen hep kendim yapıyorum kızlar çok zor değil ya yaparız becerikli hatunlarız biz.
canım profilinde durum mesajı kısmına yazman lazım..Hoş bulduk canım teşekkürler yazyrm şimdi
valla etkisi oldu mu bilemiyorum, ama yaptır kurtul.ne kadar erken okadar acısız ve kolay benim gördüğüm.Öyle deme ya bende sünnet yaptırmak istiyorumgaliba ilk aylar çok alıyor sonra aynı hızda alsalar obez olurlar Allah korusun hem sünnet olan daha da toparlanır diyor eskiler hep
Oraya yazdım canım ama olmadıcanım profilinde durum mesajı kısmına yazman lazım..
hoş buldummHoşgeldin :)
Kesinlikle haklısın her gün çocuk gık dese pipisi acıyor sünnet ettirelim diyorum eşime doktor iltihap var dedi temizledi öneririm dedi benimki illa ailesinin yanında yaptırmak istiyor bakalım falan dedi ama dinlemiyorumcanım bizim oğlan da haftaya 5aaylık oluyor 5gün önce yaptırdık sünnet. ilk 3 gün zordu ama sonra baya düzeldi çok şükür. nacizane tavsiyem çok büyümeden yaptır büyüdükçe zor oluyor. bi de çocuk doktorumuz bedenini böyle tanısın büyüyünce sünnet yapılınca bedenindeki değişiklik sarsabiliyor demişti
arkadaşlar ben de çocuk doktoru hayri gözlükgilllerin kitabı var. şu zahide yetişin programına da çıkıyor bazen. Çok güzel ay ay gelişimine göre değişik çorba tarifleri var. onun haricinde büyüdükçe kullanılacak büyüme kürleri var. kitabın baskı kalitesi ve diğer bilgileri basit buldum ama tarifler bence benim gibi doğru dürüst çorba bile yapmayı bilmeyenler için güzel. isteyen olursa paylaşırım zaman zaman. hatırladığım kadarıyla en erken olan çorba 7. ay içindi.
canım bizim oğlan da haftaya 5aaylık oluyor 5gün önce yaptırdık sünnet. ilk 3 gün zordu ama sonra baya düzeldi çok şükür. nacizane tavsiyem çok büyümeden yaptır büyüdükçe zor oluyor. bi de çocuk doktorumuz bedenini böyle tanısın büyüyünce sünnet yapılınca bedenindeki değişiklik sarsabiliyor demişti
sağmak net bilgi değil diyor her taraf ama benim sağımlarda artık az geliyor. çiş bizde de iyi ama mesela uyutuyorum hemen uyanıyor, ama sağdığımı biberınla verırsem derin dalıyor. gögüslerim hiç sertleşmiyor beni en çok kıllandıran bu![]()
doğrudur canım benim de annemin usulü böyle.Tarif etmişin ya aynı annemin usulü valla gözümde canlandı bir an
Maşallah kuzuya çok tatlı olmuş.dişliği nerden aldın çok güzelmiş bende almak istiyorum şimdidenAnnisler 4.ay fotomuzbi de dislik yeni aldım onuda paylaşayım herkese iyi geceler
![]()
Sağol cnm joker baby den aldım aranızda bebeği dönen varmı?Maşallah kuzuya çok tatlı olmuş.dişliği nerden aldın çok güzelmiş bende almak istiyorum şimdiden
Benimki dönüyor sırt üstüykeen yüz üstü ama hala yüz üstü yatarken sırt üstü dönmeyi beceremedi ağlyr birde akıllımSağol cnm joker baby den aldım aranızda bebeği dönen varmı?
Benzetmeee iyiymis:)Slm kızlar yazıları okuyorum ama motive olup yazamadım kv o kadar sinirlendim ki sabah sinirimden ağladım aksama kadar öfkemin geçmesi lazım esime yansıtmak istemiyorum.ya bu kadını inek içsede dağa kaçsa keske çok içten diyorum.
emerken sertlesiyomu ben .bastan beri cok sert oldugunu hatrlamiyorum da buara benim kızımda sık uyaniyor diyorumbuyidukce doymuyorlarmi ek gidaya kadar dayansalardi . İyiydisağmak net bilgi değil diyor her taraf ama benim sağımlarda artık az geliyor. çiş bizde de iyi ama mesela uyutuyorum hemen uyanıyor, ama sağdığımı biberınla verırsem derin dalıyor. gögüslerim hiç sertleşmiyor beni en çok kıllandıran bu![]()
Benimki dönüyor sırt üstüykeen yüz üstü ama hala yüz üstü yatarken sırt üstü dönmeyi beceremedi ağlyr birde akıllım![]()
Merhabalar kasım anneleri hamileliğimden beri takip ettiğim topik sonunda bende yazıyorum bnmde oğluşum 5 aralık doğumlu
Ellerine sağlık arkadaşım bende tuttururum inşallahdoğrudur canım benim de annemin usulü böyle.
arkadasiminki 8 kasım dönüyor benimki 18 kasım daha dönmüyor döner herhaldeSağol cnm joker baby den aldım aranızda bebeği dönen varmı?
Benimki hiç donemiyo daha cnm kilodan kaldiramiyo poposunuBenimki dönüyor sırt üstüykeen yüz üstü ama hala yüz üstü yatarken sırt üstü dönmeyi beceremedi ağlyr birde akıllım![]()
benimki hareketli ama genelde kucakta yoksa durmuyo daha donemedi bizimkiEllerine sağlık arkadaşım bende tuttururum inşallah
arkadasiminki 8 kasım dönüyor benimki 18 kasım daha dönmüyor döner herhaldehareketli olmasına da bağlı galiba
HoşgeldinnMerhabalar kasım anneleri hamileliğimden beri takip ettiğim topik sonunda bende yazıyorum bnmde oğluşum 5 aralık doğumlu