sonunda okumayı bitirdim :)
Çok tatlı maş Allah.
Oyy papyonunu yesinler Maş Allah.
Bazen 2 saate bazen 3 saaate bir kalkıyor. Hiç belli olmuyor. Pztsi rota olduk. Gecesinde saat başı emdi :)

Biz görünürde Kasım ama gerçekte Aralık annesiyiz

Baya bir araştırmışsın. Ben inek sütünün yarı yarıya su ile seyreltilip 6. aydan sonra verilebileceğini duydum.
Her çocuk farklı içiyor. işte 5. günüm hala tam kaç cc içiyor çözemedim. en az 300 ml en fazla 400 ml galiba. Sabah 7 gibi emzirip çıkıyorum. Akşam 4,30 da geliyorum. Çözeceğiz ama aç olsa ağlar diye düşünüyorum.
Bende tiny love tekmele vur var. Diğerleri ile bariz bir farkı yok emin olun. Boşuna 2 katı para vermeyin. Sonuçta hepsi renkli sesli oyuncaklı. Her şekilde çocuğun dikkatini çekiyor :)
Klasik kg sorunu. Hepimizde var

3260 doğdu. ilk ay 1650 gr aldı. 2. ay 1000 gr aldı. 3. ay 600 gr alarak 6500 olmuş. Dr çok az almış dedi. Sinir oldum. İlk aylar çok alan bebeler illaki bir duraklama yaşayacak. Her ay 1000 alsa obez olur. Dr değiştircem sanırım. laktazim adlı damlayı kullan 15 gün sonra gel hala az almışsa idrar kan testi yapalım dedi.
Bizde 5 Aralık hoşgeldin.
Hayır pompa sütü azaltmaz ama bebeiş kadar çok çekmiyor bence. Benim oğlum pompadan daha güçlü çekiyor. Meme uçlarım resmen alıştı pompa vız geliyor :)
Birgenim yaa ben bizim dr a sinir oldum. 600 gr aldı az almış dedi. DEğiştirsem mi diye düşünüyom. üste yazdım bak gelişimini. Sizin dr 600 gr alınca ne demişti.
Sabah sabah kötü olmuş. Bu veletlere ne oluyor yaaa

Ne kadar çok emerse o kadar çok süt oluşuyor. Gelmeyeni de emzir sürekli gelir. Benim de sağı daha iyi emiyor. Solun ucu biraz daha küçük ama iki çekse çıkıyor. Paşaya bazen zor geliyor. Hep ağız dolusu süt fışkırsın istiyor. Az gelsin basıyor yaygarayı :)