Yardım edin lütfen, ,,ne yapacağımı şaşırdım artık. İntiharı bile düşünüyorum artık 10 aydır hiç susmayan bi cocuk..inanın ki doğduğu gün başladı ağlamaya ogun bugündür ağlıyor bitmedi şu lanet kolik beni bitirdi perişan ettiiii sinir krizleri geçiriyorum artık allahım duy sesimi artık tükendim yardım et .......
sakin ol cnm geçicek hepsi nerak etme
bende cumartesi çıldırdım emio uyuyo koyuyorum uyanıo
ağlıo uyumuo bağırdım hep oda yavrum dudağını büzdü sessizce omzuma yatıp
ağladı sonradüşündüm kızmaktan pek anlamıodu acaba gündüzleri kızıolarmı anlıo
böle die kendimi yedim isyan etme sakınn anne olmak zor işte onlara birşey içimiz yanar
kavrulur dimi onu düşün iyi olduklarını düşün
sakinleş canımm..rabb,im sabır versinn.
yok buna google da cevap vermez soru bile sormuyor genelde durumunu bildiriyor bişey diyemem tabi belki merak eden vardır
ah ah moralim bozuk zaten bebek arabamız çalındı gezmeye gittik arabaya binerken katlayıp arabanın yanına koydum eşim hep bagaja kaldırırdı dalmış oda bindik gittik bagajı açınca farkedip geri döndük ama çoktan almışlar
hadi ya haram zıkkım olsun inş.
neyse boşver cnm üzülme alan hayrını görmez
zaten.
Yemin ederim aynen. Bagiriyorum çocuğa korkuyor . Birkaç gece çok sıçradı benim yüzümden . Oturdum ağladım ama napım kafamı duvarlara vurmak istiyorum o böyle huzursuz mız mız ve mutsuz olunca. Galiba sütüm de azaldı. 27 yaşındayım ve yaşlandım . Hissediyorum bunu.
düzelicek cnm hepsi aynı bebeklik bu değilmidir.
napalım rabbim hepsine sağlık versinn.
ben yaman a yansıtmıyorum ama eşime patlıyorum yazık adamcağıza valla sanki zorla beni hamile bırakmış gibi hıncımı ondan alıyorum

şimdiki çocuklar bi tuhaf valla el kadarken parmaklarında oynatmaya başladılar süt bende 11 aydır sağıyorum ama artık bitti bitecek çok azaldı üzüldüğümü söyleyemem çünkü artık sağmaktan çok yoruldum

benim için yemeğini güzel yesin yeter başka bişey beklemiyorum yemek yemeyince uyumuyor uyumayınca sürekli mız mız annelerimiz nasıl çok doğurmuş nasıl bakmış hayret
:):):) aynen öle valla ellerinde
oynatıolar bende evdeyken sinirleniorum kızıorum
sonra gülüorum gerçi korkmasın çocuk die oyun sanıo
sonra işe geldiğimde üzülüorumm nasıllll ama napalımm ya
kolay değilkiiii..
çok merak ettim konu nedir ya
kim ne yazmış ki vlla bilmiorumm.
Benimde merak ettiğim bazı seyler var bu gün oğluma yumurta alırken yumurta mi tavuktan yoksa tavuk mu yumurtadan çıkar sorusuna takıldım sizce hangisi ve tum bunlar olurken horoz ne yapiyor?birde yoğurt hıyar karisimina neden cacık demişler?neyse bu sorulara google de cevap vermez en iyisi bi hıyara danışayım.
yaaa ama çok merak ediorummmm..
Ahahah

yalnız beni fena sardı bu durum ya habire yazasım geliyor
Ama şimdi sabah namazına kalktım abdest aldım kıldım Yaman a Mama içirdim telefonu şarja taktım bak işte kendime hakim olamıyorum yazdıkça yazasım geliyor biri beni durdursun
aa sendemi herkes bilio sanırım bi ben fransız kalmışımm.