- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
- Konu Sahibi pink_dreams
-
Canım benim de yarın opu,cok heyecanliyimcnm bişi sorcam bu kadar çok yumurtan olduğu için sana danışim istedim.
opudan önceki en son kanda e2 değerin kaç çıkmıştı da bu sayıda yumiler toplandı.
benimde cumartesi opum var çok heyecanlıyım.
Canım benim de yarın opu,cok heyecanliyim
Valla ben doktora sormadim da,usg ile bakip hersey süper görünüyo yumurtalari toplayacagiz dediayyy canım hadi hayırlısı inş kaliteli dolu dolu yumişlerimiz toplanır.
opudan korkma. hiç sanıldığı kadar zor değil. zaten anestezi alıyorsun hiçbirşey hissetmiyorsun.rahat ol.bende bu akşam çatlatma iğnelerimi olucam cumartesi opu kısmetse.
senin kandaki e2 değerin en son kaç çıkmıştı?
cnm bende bunu ogrenmek ıstıyorum burda gordum bu kan degerlerı opudan oncee ve hıcbır kontrolumde benım hıc bakılmadıı anlamadım bendeeecnm bişi sorcam bu kadar çok yumurtan olduğu için sana danışim istedim.
opudan önceki en son kanda e2 değerin kaç çıkmıştı da bu sayıda yumiler toplandı.
benimde cumartesi opum var çok heyecanlıyım.
selam canım genelde sabah çağırırlar.Kızlar,embriyo transferi hangi saatlerde oluyo,öğleden sonra ya da sabah farkediyor mu
cnmm uzulme nolur Allah buyuk bidakina ins kucagin dolcakherkese merhaba transfer 15 kasımda yapılmıştı dün test günümdü malesef negatif kızlar bu sefer olmadı
sağol canım amin benim bir oğlum var zaten birde kardeş olsun istedim ama nasip değilmiş sene başı ocak gibi yeniden denemeyi planlıyorum son olur herhalde.cnmm uzulme nolur Allah buyuk bidakina ins kucagin dolcak
cok sukur cnm benimde bu 3. denemm bitane olsu daha istememm bakalim beklemedeyiz ins tutar :) oglysinada bi kardes grlir ins :)sağol canım amin benim bir oğlum var zaten birde kardeş olsun istedim ama nasip değilmiş sene başı ocak gibi yeniden denemeyi planlıyorum son olur herhalde.
off canım üzülme lütfen inşallah güzel haberlerini alırız,bana da cevap yazmışsın,transferim ertelendi ocağa sarkacak sanırım ,ohss riskinden dolayıherkese merhaba transfer 15 kasımda yapılmıştı dün test günümdü malesef negatif kızlar bu sefer olmadı
hayirlisi olsun cnm.sonu guzel.olsunda varsin uzasin :)off canım üzülme lütfen inşallah güzel haberlerini alırız,bana da cevap yazmışsın,transferim ertelendi ocağa sarkacak sanırım ,ohss riskinden dolayı
ben ilk gün çok rahattım hatta öğleden sonra işe döndüm ama ertesi gün ve bugün 1 hafta olacak opu olalı şişkinliğim devam ediyo ,yemeği fazla kaçırsam vay halime,bir an önce düzelmem lazımusgdee cok ıyı dedı drumm kalıtelı gorunuo hatta fazlada buyumusler cok ıı dedı toplama vaktı gelmıssama zor gecıo benım opuu hemde cok zorr sonrsı toparlanamıyorumm konusamıorm agrıı sızı ıcındeyımm ıns bu kolay olur bunyeye baglıymıss cogunda olmuo bılee hıc bı arkadasımda olmadıı benım gıbbıı
yaş kaçtı senin,35 altına tek embriyo transfer ediyorlarmış ama 35 altı olup 2 embriyo transfer eden var ben doktorumu zorlayacam 1 tüpte 4 embriyo çözdürecekler boşa gitmesin bari ama yaparlar mı bilemembende ikizlerimi aldim dun beklemedeyim bakalim :)
hayırlı sonuçların olsun inşallah güzel haberlerini alırız,donmuşun var mıydı pekibende ikizlerimi aldim dun beklemedeyim bakalim :)
amin canımcok sukur cnm benimde bu 3. denemm bitane olsu daha istememm bakalim beklemedeyiz ins tutar :) oglysinada bi kardes grlir ins :)
22 yas cnm israr uzerine ikiz yaptimm :) kaliteli.oldugu icinde drmda ikiz olsun istedi zaten :) olur cnm sole sen ilk denemenmiyaş kaçtı senin,35 altına tek embriyo transfer ediyorlarmış ama 35 altı olup 2 embriyo transfer eden var ben doktorumu zorlayacam 1 tüpte 4 embriyo çözdürecekler boşa gitmesin bari ama yaparlar mı bilemem
evet ilk denemem o yüzden bayağı bi stresliyim ,olacak mı olmayacak mı konusunda...22 yas cnm israr uzerine ikiz yaptimm :) kaliteli.oldugu icinde drmda ikiz olsun istedi zaten :) olur cnm sole sen ilk denemenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?