2014 Kasım ayında tüp bebek yaptıracak arkadaşlar burada sohbet edelim

Canım benim de yarın opu,cok heyecanliyim

ayyy canım hadi hayırlısı inş kaliteli dolu dolu yumişlerimiz toplanır.
opudan korkma. hiç sanıldığı kadar zor değil. zaten anestezi alıyorsun hiçbirşey hissetmiyorsun.rahat ol.bende bu akşam çatlatma iğnelerimi olucam cumartesi opu kısmetse.
senin kandaki e2 değerin en son kaç çıkmıştı?

Valla ben doktora sormadim da,usg ile bakip hersey süper görünüyo yumurtalari toplayacagiz dedi

cnm bende bunu ogrenmek ıstıyorum burda gordum bu kan degerlerı opudan oncee ve hıcbır kontrolumde benım hıc bakılmadıı anlamadım bendeeebenımde cumartesı toplanıyo ınss allah yardımcımz olsunn haberdar et benı ne kaar yumısın toplanıoo

usgdee cok ıyı dedı drumm kalıtelı gorunuo hatta fazlada buyumusler cok ıı dedı toplama vaktı gelmıss ama zor gecıo benım opuu hemde cok zorr sonrsı toparlanamıyorumm konusamıorm agrıı sızı ıcındeyımm ıns bu kolay olur bunyeye baglıymıss cogunda olmuo bılee hıc bı arkadasımda olmadıı benım gıbbıı

herkese merhaba transfer 15 kasımda yapılmıştı dün test günümdü malesef negatif kızlar bu sefer olmadı

sağol canım amin benim bir oğlum var zaten birde kardeş olsun istedim ama nasip değilmiş sene başı ocak gibi yeniden denemeyi planlıyorum son olur herhalde.
cok sukur cnm benimde bu 3. denemm bitane olsu daha istememm bakalim beklemedeyiz ins tutar :) oglysinada bi kardes grlir ins :)

ben ilk gün çok rahattım hatta öğleden sonra işe döndüm ama ertesi gün ve bugün 1 hafta olacak opu olalı şişkinliğim devam ediyo ,yemeği fazla kaçırsam vay halime,bir an önce düzelmem lazım

bende ikizlerimi aldim dun beklemedeyim bakalim :)
yaş kaçtı senin,35 altına tek embriyo transfer ediyorlarmış ama 35 altı olup 2 embriyo transfer eden var ben doktorumu zorlayacam 1 tüpte 4 embriyo çözdürecekler boşa gitmesin bari ama yaparlar mı bilemem

yaş kaçtı senin,35 altına tek embriyo transfer ediyorlarmış ama 35 altı olup 2 embriyo transfer eden var ben doktorumu zorlayacam 1 tüpte 4 embriyo çözdürecekler boşa gitmesin bari ama yaparlar mı bilemem
22 yas cnm israr uzerine ikiz yaptimm :) kaliteli.oldugu icinde drmda ikiz olsun istedi zaten :) olur cnm sole sen ilk denemenmi

cok.ii kalitedeydi embriolarim donduralim dediler ama istemedim dondurmayada bi okdar para istiyolarr bide hemdirem.yerlestirmdn sonra bilgi icin odama geldiginde srni gebe olarak sayiyoruzz test gunu kanda srtisa bakcaz defi bu me demekti akklim durdu bian nasil yani dedim gulduu sebze meyve bol ye iyi yika tatli yeme dedi cok umut verdi bilmiorum aksine bisi olursa ne hesap vercek acaba bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…