- 3 Kasım 2014
- 954
- 914
- 78
- 44
- Konu Sahibi pink_dreams
-
Yumurta sayı çok olunca agrida çok oliyo ama az olunca da ağrı nerdeyse olmuyor bana öyle olmuştu diğer denemelerde inşallah kolay olur Rabbim kolaylastirsin insallahsenın az oldugu ıcınn kolay olmuss sanırımm benım bırınde 17 bırınde 22 toplandıı uyanınca felaket bı agrıı ve uc agrı kesıcı vurulyoo narkozdanda kola ayılamıomm cok zorr benımkıve ıkı uc gune toplancak yıne ıns bu kolay olurr
aynen oylee cnmm amınn saolasınn :)Yumurta sayı çok olunca agrida çok oliyo ama az olunca da ağrı nerdeyse olmuyor bana öyle olmuştu diğer denemelerde inşallah kolay olur Rabbim kolaylastirsin insallah
ben de 11 kasım da başladım cuma opu var kızlar siz ne durumdasınızMerhaba bende bahceci deyim.11 kasımda basladim ignelere yrnda kontrolüm var ordayim
inşallah evlatlarımız kardeşlerine kavuşurlar. Hiç evlat sahibi olamayan tün arkadaşlarıma Allah yardımcı olsun onlarda biran önce evlatlarına kavuşsunlar inşallah...Merhaba bende bu ay tedaviye basladim bugun 3, gunum 5. denemem bahceciye gidiyorum pink_dreams benimde 3. Denemede bir kizim oldu simdi ona kardes yapmak icin ugrasiyorum pazartesi gunu kontrele gidecegim hakkimizDa hayirlisi
Hayirli olsun insallah pozitif sonuclanir kac tane transfer edildikızlar herkese merhaba,
benim trasferim cumartesi oldu bugün 5.gün kasıklarımla hafif hafif ağrılar var yatmıyorum azar azar işlerimi yapıyorum ağır işler de annem ve eşim yardımcım oluyor beklemeye devam 9 veya 10.günlerde idrar da bakarım dayanamamherkese bol şans Allah yardımcımız olsun
2 tane çok iyi kalitede emriyo transfer edildiHayirli olsun insallah pozitif sonuclanir kac tane transfer edildi
canım topladıkları gün döllüyorlar bir sonraki günden itibaren sayılıyor yani c.tesi 1. pazar 2. p.tesi 3.gün oluyor bence 3. gün yaparlar trasferi şimdiden hayır sonuçlar diliyorum.bişey sorucam arkadaşlar,cuma opu var transfer pazara mı olur sizce,yani cuma 1. gün mü sayılıyo
ay ne güzel hayırlı olsun,güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla...kızlar herkese merhaba,
benim trasferim cumartesi oldu bugün 5.gün kasıklarımla hafif hafif ağrılar var yatmıyorum azar azar işlerimi yapıyorum ağır işler de annem ve eşim yardımcım oluyor beklemeye devam 9 veya 10.günlerde idrar da bakarım dayanamamherkese bol şans Allah yardımcımız olsun
çok sağol inşALLAHay ne güzel hayırlı olsun,güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla...
bişey sorucam arkadaşlar,cuma opu var transfer pazara mı olur sizce,yani cuma 1. gün mü
Simsiki tutunsunlar annelerine insallah nasilsin benimde cuma opu var ama transfer obur ay olacakbhepimiz icin hayirlisi2 tane çok iyi kalitede emriyo transfer edildi
Hem vucudu dinlendiricez hemde dondurup cozulunce kalite olarak daha iyi oliyor dedi dr bir sonraki ayi sabirsizlikla bekliyorumYeni
Amin canım senin niye sonraki ay oluyor transferin?
haydi hayırlısı o zaman bize gelişmeleri aktarırsınHem vucudu dinlendiricez hemde dondurup cozulunce kalite olarak daha iyi oliyor dedi dr bir sonraki ayi sabirsizlikla bekliyorum
Kızlar,embriyo transferi hangi saatlerde oluyo,öğleden sonra ya da sabah farkediyor muhaydi hayırlısı o zaman bize gelişmeleri aktarırsın
senın az oldugu ıcınn kolay olmuss sanırımm benım bırınde 17 bırınde 22 toplandıı uyanınca felaket bı agrıı ve uc agrı kesıcı vurulyoo narkozdanda kola ayılamıomm cok zorr benımkıve ıkı uc gune toplancak yıne ıns bu kolay olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?