2014 Kasım ayında tüp bebek yaptıracak arkadaşlar burada sohbet edelim

Yumurta sayı çok olunca agrida çok oliyo ama az olunca da ağrı nerdeyse olmuyor bana öyle olmuştu diğer denemelerde inşallah kolay olur Rabbim kolaylastirsin insallah

Merhaba bende bu ay tedaviye basladim bugun 3, gunum 5. denemem bahceciye gidiyorum pink_dreams benimde 3. Denemede bir kizim oldu simdi ona kardes yapmak icin ugrasiyorum pazartesi gunu kontrele gidecegim hakkimizDa hayirlisi
inşallah evlatlarımız kardeşlerine kavuşurlar. Hiç evlat sahibi olamayan tün arkadaşlarıma Allah yardımcı olsun onlarda biran önce evlatlarına kavuşsunlar inşallah...

kızlar herkese merhaba,
benim trasferim cumartesi oldu bugün 5.gün kasıklarımla hafif hafif ağrılar var yatmıyorum azar azar işlerimi yapıyorum ağır işler de annem ve eşim yardımcım oluyor beklemeye devam 9 veya 10.günlerde idrar da bakarım dayanamam herkese bol şans Allah yardımcımız olsun

Hayirli olsun insallah pozitif sonuclanir kac tane transfer edildi

ay ne güzel hayırlı olsun,güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla...

cnm bişi sorcam bu kadar çok yumurtan olduğu için sana danışim istedim.
opudan önceki en son kanda e2 değerin kaç çıkmıştı da bu sayıda yumiler toplandı.
benimde cumartesi opum var çok heyecanlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…