2014 Kasım'da 2. Tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar

tsk ederim tatlim umarim hayirli haberlerle evcazima giderim bu kere.ben ve hepimizzz.
su an merkezde siranin bana gelmesini bekliorum ilk randevu...;(hayirlisi rabbim hayirlisi.gulduz yüzümüzü

Selamlar bende 2. Denememi kasimda yaptiracagim allah nasip ederse.
Ilki mayista kimyasalla sonuclandi. Gecen ay bida deneywlim dedik yumurtalar cetrotide igneme ragmen erken catladi.
Gecen aykini saymiyorum bile.
Kasimda allah nasip ederse ikizlerimi alip gelecegim:)
Ankarada merkez arastiriyorum ankara disindayim malesef. Merkez bulmama yardim edecek varmi fiyati onemli degil. Imsi yapsin yeter

Arkadaşlar kafam durdu artık. Antisperm antikor testi istemişti doktor yaptırdım ve pozitif çıkmış. Yani sperm allerjim var. Ben normal yolla gebe kalamayacak mıyım yani? Bu konuda bilgisi olan var mı? Ben yıllardır sebepsiz diye dolaşırken sebep varmış,spermleri öldürüyormuşum. Anne olabilecek miyim acaba birgün

Arkadaşlar kafam durdu artık. Antisperm antikor testi istemişti doktor yaptırdım ve pozitif çıkmış. Yani sperm allerjim var. Ben normal yolla gebe kalamayacak mıyım yani? Bu konuda bilgisi olan var mı? Ben yıllardır sebepsiz diye dolaşırken sebep varmış,spermleri öldürüyormuşum. Anne olabilecek miyim acaba birgün
Tabi olursun canim ya sebeb bulunsada tüp bebek yoluyla halledilir inşallah, biseyler cikinca bende sundan bundan diyor umutlaniyorum ALLAH vermek istesin yeter sebebler ortadan kalkar

Ilki mayista kimyasalla sonuclandi. Gecen ay bida deneywlim dedik yumurtalar cetrotide igneme ragmen erken catladi.
Ankarada merkez arastiriyorum ankara disindayim malesef. Merkez bulmama yardim edecek varmi fiyati onemli degil. Imsi yapsin yeter
Allah Aşkın'a cetrotide a rağmen nasıl çatlıyormuş yumurtalar,nasıl oldu aydınlatırmısın biraz yani nasıl anladılar

Allah Aşkın'a cetrotide a rağmen nasıl çatlıyormuş yumurtalar,nasıl oldu aydınlatırmısın biraz yani nasıl anladılar
Valla canim bende cok saskinim..24 eylulde gittik doktora tedavi basladi. Carsambaydi, pazartesiye kadar gonalf kullan gel dedi (oncekinde de aynen bu surede gitmistik) pazartesi gayet normaldi 12 yumurta gelisiyordu en buyukleri 14mmydi. Cetrotide basladi ayni zamanda. Carsamba gel dedi. E2 guzel yukseliyordu. Carsamba gittik kan verdik e2 de bir gariplik var dediler kana bidaha baktilar. Sonuc yanlis olabilir diye. Ama degerim dusmus ondan 2.kez bakilmis. Doktorun yanina girdik degerin dusmus yumurtalarina bakalim usg ile dedi ve 14 ler buyumus ve catlamis bile.. kucukler buyumus ama pzt 14mm olanlar buyuyup catlamis bile. E2 degerinin dusmesi catladigi anlamina gelirmis.. hemde cetrotide e ragmen.. doktor tedaviye devam etmemiz basariyi cok dusurur dedi devam edip etmeme kararini bize birakti. Onun fikri devam etmeme yonundeydi. Bizde devam etmedik. Cok kotu bi tecrubeyle ogrendim catlamamasi icin verilen ignenin yetersiz kaldigini..

Bu arada cok kararsiz kalmakla birlikte ankarada gurgan klinikte 2. Tup denememizi yapacagiz.bu klinik hakkinda bilgisi olan var mi

Hoşgeldin canım inşallah bu son tedavin olur.

Tabi olursun canim ya sebeb bulunsada tüp bebek yoluyla halledilir inşallah, biseyler cikinca bende sundan bundan diyor umutlaniyorum ALLAH vermek istesin yeter sebebler ortadan kalkar

Laparoskopi oldum canım doktor yüzde 90 normal yolla gebe kalırsın dedi ama bu sperm allerjisi pozitif çıkınca işler değişti :( kasımda sanırım tüp bebek tedavisine başlayamayacağım. Belki aşılama yaparız dedi

BeHappy06 BeHappy06 Korkma canım bende 3 defa laparoskopi oldum.hem tanı amaçlı bir operasyon olduğu için eğer bir problem varsa hemen müdahale ediyorlar yapışıklık falan var ise düzeltiyorlar.ameliyattan sonra çok dikkat et üşütmemeye çalış bol bol sıvı al kabız olmamaya dikkat et.20 gün içinde iyileşiyorsun zaten.şimdiden geçmişl olsun canım.rabbim emrklerimizi boşa çıkarmasın

Canım günaydın laparoskopi oldum bi sorun çıkmadı çok şükür ama bugün sağ kasıktaki kesi yerinden çok az iltihap gibi akıntı oldu ve laparoskopiden sonra bacaklarım çok ağrıyor özellikle geceleri, ben ameliyathane üşüttüğüm içindir diye çok önemsememiştim ama enfeksiyondan olabilir mi ? Sende böyle birşey oldu mu acaba?

Coldrinşallahost: 37419371 .!.:
Laparoskopi oldum canım doktor yüzde 90 normal yolla gebe kalırsın dedi ama bu sperm allerjisi pozitif çıkınca işler değişti :KK43: kasımda sanırım tüp bebek tedavisine başlayamayacağım. Belki aşılama yaparız dedi
Gecmis olsun insallah kendiliginden kalirsin.hayirlisi olsun herseyin bende bekliyorum suan benimde belli degil kismet bi heyecenla basliyorum dedim baslamadik daha bekletiyor dr.asilamayida iyi bir yere yaptir sadace klomenle yapmaya calisiyorlar, asilamadada gelistirici igne ve arada kan alinmasi takip edilmesi gerek.tip fakulteleri ve tup bebek yerleri yapiyor ama ozel muayene dr kafadan su gun catlatma ignesi deyip gonderiyor.arastirarak karar ver hayirlisi arkadasim, tekrar gecmismolsun ben 4 gunde ancak toparladimda Zor bir ameliyat, insallah bebislerini getirrir de acin deger canim.

tşk ederim canım.benim bu 6. ameliyatımdı. tüplerim tıkalıydı ve sıvı birikmesi varmış.daha önceki 2 denememde doktorlar sıvı birikmesini görmekdikleri için hamileliklerim düşükle sonuçlandı.yeni doktorum sıvı birikmesinden şüphelendiği için tekrar rahim filmi istedi.rahim filmi sonucuna göre laparoskopiye karar verildi.2 eylülde laparoskopi ve histereskopim yapıldı 2 tüpüm alındı rahimdeki şekil bozukluğu ve yapışıklar giderildi.2 adette kistim alındı.allah nasip ederse kasım ayındaki regl tarihimle tedavime başlayacağız.rabbiminde izniyle bu sefer olacak inşallah.8 senedir evlat sahibi olabilmek için uğraşıyorum.allah bu yoldaki bütün arkadaşaların yardımcısı olsun çok zor süreçlerden geçiyoruz.
Geçmiş olsun canım bende bu ay tüplerimi aldırdım sıvı birikmesi olduğu görüldü ilk hamileliğimde düşük olmuştu işimizi şansa bırakmak istemedi doktorumuz.
Benimde ikinci ameliyatım iki sene öncesindede kist ameliyatı olmuştu şimdide bu bakalım Allah tan hayırlısı herşey diyorum. Bende önümüzdeki ay adetimle beraber tedaviye başlayacağım.
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Selam bayanlar, ben de 2. tüp bebek tedavime kasımda başlayacağım. İlk denemem haziran ayında Anatoliada idi. Malesef negatif sonuçlandı. 2. ve inşallah sonuncu Genart Dr. Aysun Hanım ile güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum.

İnşallahTE="dianthus, post: 37424432, member: 600370"]Selam bayanlar, ben de 2. tüp bebek tedavime kasımda başlayacağım. İlk denemem haziran ayında Anatoliada idi. Malesef negatif sonuçlandı. 2. ve inşallah sonuncu
Hosgeldin arkadaşım hayirlisi olsun tez zamanda rabbim yüzünü güldürecek inşallah

Hosgeldin arkadaşım hayirlisi olsun tez zamanda rabbim yüzünü güldürecek inşallah[/QUOTE]

Teşekkür ederim, inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Canım günaydın laparoskopi oldum bi sorun çıkmadı çok şükür ama bugün sağ kasıktaki kesi yerinden çok az iltihap gibi akıntı oldu ve laparoskopiden sonra bacaklarım çok ağrıyor özellikle geceleri, ben ameliyathane üşüttüğüm içindir diye çok önemsememiştim ama enfeksiyondan olabilir mi ? Sende böyle birşey oldu mu acaba?
Geçmiş olsun canım benimde olmuştu bacak ağrım sancın kasık ağrın idrar yaparken yanma olmadığı sürece korkma hadi zor kısmını atlattın en kısa sürede tedavine başlarsın inşallah

Geçmiş olsun canım bende bu ay tüplerimi aldırdım sıvı birikmesi olduğu görüldü ilk hamileliğimde düşük olmuştu işimizi şansa bırakmak istemedi doktorumuz.
Benimde ikinci ameliyatım iki sene öncesindede kist ameliyatı olmuştu şimdide bu bakalım Allah tan hayırlısı herşey diyorum. Bende önümüzdeki ay adetimle beraber tedaviye başlayacağım.
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Aminnnnn canım benim inşallah güzel haberler veririz birbirimize ben folik asit kullanmaya başladım :) doktorum aradı geçen gün hiç bir aksilik yok Kasım'da tedaviye başlıyoruz dedi

Aminnnnn canım benim inşallah güzel haberler veririz birbirimize ben folik asit kullanmaya başladım :) doktorum aradı geçen gün hiç bir aksilik yok Kasım'da tedaviye başlıyoruz dedi
Bende başladım şimdiden kullanıyorum hakkımızda hayırlısı arkadaşım:)

Valla canim bende cok saskinim..24 eylulde gittik doktora tedavi basladi. Carsambaydi, pazartesiye kadar gonalf kullan gel dedi (oncekinde de aynen bu surede gitmistik) pazartesi gayet normaldi 12 yumurta gelisiyordu en buyukleri 14mmydi. Cetrotide basladi ayni zamanda. Carsamba gel dedi. E2 guzel yukseliyordu. Carsamba gittik kan verdik e2 de bir gariplik var dediler kana bidaha baktilar. Sonuc yanlis olabilir diye. Ama degerim dusmus ondan 2.kez bakilmis. Doktorun yanina girdik degerin dusmus yumurtalarina bakalim usg ile dedi ve 14 ler buyumus ve catlamis bile.. kucukler buyumus ama pzt 14mm olanlar buyuyup catlamis bile. E2 degerinin dusmesi catladigi anlamina gelirmis.. hemde cetrotide e ragmen.. doktor tedaviye devam etmemiz basariyi cok dusurur dedi devam edip etmeme kararini bize birakti. Onun fikri devam etmeme yonundeydi. Bizde devam etmedik. Cok kotu bi tecrubeyle ogrendim catlamamasi icin verilen ignenin yetersiz kaldigini..
Geçmiş olsun ilginç bi vaka olmuş,ama yumurtanın çetlaysbilmesi için 28/20 mm arası olması lazımmış 2 gün de de bu kadar pik yapması olağandışı olmuş bence.hayırlısı hakkında canım.bi dahaki tedavin inşallah sorunsuz geçer

Back
X