2014 Kasım'da 2. Tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar

Benim bunye ilaclara fazla cevap vermiyor en fazla 6 yumurta topluyorlar en iyisi deniyor 2 tanesi yerlestiriliyor.gebelik oldu ama iste 8 haftayı tamamlayamadan kalp atışları duruyor,3 tüp bebek tedavim kabus gibiydi.yumurta toplandiktan sonra dr yujurtanin etrafinda bir sey var dedi, pek umut lanmayin bekliyecez.sonraki 2 gun umudumu yitirdim telefonla çağırdı lar.dr düzeldi transfer yapalim dedi ben hemsirelere sordum mucize duzelmez ama sizin duzeldi dediler.ben o iki günde zaten aglmaktan heder ...oldum 3 de tutunma bile olmadı. Zaten az olan yumurtam var birde istege bagli bi tane bile olsa dondurmuyorlar. Direk cope.dr dedim ama onlar yumurtasi daha fazla olana dondurma işlemleri yapılıyor dedi
Canım sen nerede tedavi görüyosun peki ?

BenOTE="okyanus34, post: 37096893, member: 528182"]Canım sen nerede tedavi görüyosun peki ?[/QUOTE]
Ben antalyadayim, 3 tüp bebek tedavimi antalya tüp kemal beyde yaptirdi .simdi memorial batu by gidiyorum

BenOTE="okyanus34, post: 37096893, member: 528182"]Canım sen nerede tedavi görüyosun peki ?
Ben antalyadayim, 3 tüp bebek tedavimi antalya tüp kemal beyde yaptirdi .simdi memorial batu by gidiyorum[/QUOTE]
Gebelik oluşuyor sonra kalp atışları duyulmadan düşüyor dedin ya. Benim bir arkadaşım normal yolla hamile kalabiliyor ama onada sana olduğu gibi oluyor ve tam 7 kere yaşadı bu durumu.
İstanbul da bu konularda uzman bir doktor var Halit fırat erden ona gidiyor oda tüp uygulayacağını söyledi. Ama konusunda çok başarılı biri istersen onuda bir araştır biraz pahalıdır ama bibakmakta fayda var :)

Benim bunye ilaclara fazla cevap vermiyor en fazla 6 yumurta topluyorlar en iyisi deniyor 2 tanesi yerlestiriliyor.gebelik oldu ama iste 8 haftayı tamamlayamadan kalp atışları duruyor,3 tüp bebek tedavim kabus gibiydi.yumurta toplandiktan sonra dr yujurtanin etrafinda bir sey var dedi, pek umut lanmayin bekliyecez.sonraki 2 gun umudumu yitirdim telefonla çağırdı lar.dr düzeldi transfer yapalim dedi ben hemsirelere sordum mucize duzelmez ama sizin duzeldi dediler.ben o iki günde zaten aglmaktan heder ...oldum 3 de tutunma bile olmadı. Zaten az olan yumurtam var birde istege bagli bi tane bile olsa dondurmuyorlar. Direk cope.dr dedim ama onlar yumurtasi daha fazla olana dondurma işlemleri yapılıyor dedi

Kanda pıhtılaşma testi yaptırmışmıydın canım yada kan sulandırıcı kullandın mı bu dönemde. Kalp atışlarının niye durduğunu açıklayamadı mı doktorlar :(

karyotip kromozom analizi var genetik yani
ben yaptirdim bir yerde 340 bir yerde 440 hem senden hem esinden kan alip bakıyorlar
maalesef benimde 1 tup denemem var negatif oyuzden baktilar
ve 13.14 kromozomda translokasyon cikti :KK43:
yaaa bızde 13 14 translokasyon cıktı . neler yapaıorusunuz pekı şuan

[QUOTEa, post: 37099388, mebulunamadı, 86"]Kanda pıhtılaşma testi yaptırmışmıydıçıkmadı yada kan sulandırıcı kullandın mı bu dönemde. Kalp atışlarının niye durduğunu açıklayamadı mı doktorlar :KK43:[/QUOTE]
Herseye baktilar ama sebeb bulunamadi, aspirin veriyordi sadece, ama pirtilasma cikmadi

Ben antalyadayim, 3 tüp bebek tedavimi antalya tüp kemal beyde yaptirdi .simdi memorial batu by gidiyorum
Gebelik oluşuyor sonra kalp atışları duyulmadan düşüyor dedin ya. Benim bir arkadaşım normal yolla hamile kalabiliyor ama onada sana olduğu gibi oluyor ve tam 7 kere yaşadı bu durumu.
İstanbul da bu konularda uzman bir doktor var Halit fırat erden ona gidiyor oda tüp uygulayacağını söyledi. Ama konusunda çok başarılı biri istersen onuda bir araştır biraz pahalıdır ama bibakmakta fayda var :)[/QUOTE]
İstanbul da bu konularda uzman bir doktor var Halit fırat erden ona gidiyor oda tüp uygulayacağını söyledi. Ama konusunda çok başarılı biri istersen onuda bir araştır biraz pahalıdır ama bibakmakta fayda var :)[/QUOTE]

Ben düşük lerrimin sebebinin guvatrdan olduğunu düşünüyorum, vede haklı çıktım 1 yıldır endokrin dr gidiyorum.levetrona başladık hasimoto varmış. Kanda degerlerim hep normal çıkıyordu, nodul vardi.dr 2 ay ilac verip ayarlamadan gonderiyorlardi..ilaç ayarı önemli. Bende en iyi dr gidiyorum 1 yıldır uygun zamanı bekliyordum. Tedavilerde denedik tabi kolmen kullandım 2 ay.calisiyorumda işle tedaviler zor oluyor.kolmen bende ara kanamlar yaptı ..3 aydır bir sey denemedim.14 yillik evliyim.yasda 38 artık. Allah yazmışsa olacak, insallah

Ben düşük lerrimin sebebinin guvatrdan olduğunu düşünüyorum, vede haklı çıktım 1 yıldır endokrin dr gidiyorum.levetrona başladık hasimoto varmış. Kanda degerlerim hep normal çıkıyordu, nodul vardi.dr 2 ay ilac verip ayarlamadan gonderiyorlardi..ilaç ayarı önemli. Bende en iyi dr gidiyorum 1 yıldır uygun zamanı bekliyordum. Tedavilerde denedik tabi kolmen kullandım 2 ay.calisiyorumda işle tedaviler zor oluyor.kolmen bende ara kanamlar yaptı ..3 aydır bir sey denemedim.14 yillik evliyim.yasda 38 artık. Allah yazmışsa olacak, insallah[/
Hayırlısı olsun arkadaşım inşallah tez zamanda kavuşursun evladına :)

UOTE="okyanus34, post: 37116767, member: 528182"][/QUOTE]
Teşekkürler canım inşallah rabbim hepimize nasip eder, bayramdan sonrayi bekliyorum bende.Hepimiz icin hayırlısı olsun.

Biz 1. tüp bebegi yaptık. 22 yumurta toplandı 6 tane döllendi pgtye gitti 1 tane sağlık çıktı. O da donduruldu. Bu ay transfer olacak işte onu bekliyoruz :(

Biz 1. tüp bebegi yaptık. 22 yumurta toplandı 6 tane döllendi pgtye gitti 1 tane sağlık çıktı. O da donduruldu. Bu ay transfer olacak işte onu bekliyoruz :KK43:
Beyza senin 22 yumurta uzun protokolde mi oldu kısada mı? Benim ilk tüpte 6 yumurta toplandı,3 üne mikro yapıldı fakat biri döllendi ve transfer edildi.o da kimyasal oldu

Beyza senin 22 yumurta uzun protokolde mi oldu kısada mı? Benim ilk tüpte 6 yumurta toplandı,3 üne mikro yapıldı fakat biri döllendi ve transfer edildi.o da kimyasal oldu
kısa protokolde cnm... aşırı yumurtlama tepkısi verdımmm zaten önemlı yumurta sayısı degıl zaten ya dollenme :) yenı mı oldu ? tup bebekte kımyasal gebelık nasıl oluor yaaaa :(

kısa protokolde cnm... aşırı yumurtlama tepkısi verdımmm zaten önemlı yumurta sayısı degıl zaten ya dollenme :) yenı mı oldu ? tup bebekte kımyasal gebelık nasıl oluor yaaaa :KK43:
Canım yumurta tutunuyor kimyasal gebelikte fakat kan testinde beta hcg düşük çıkıyor ve 2 ye katlaması gerekirken katlamıyor bi zaman sonra da hcg düşmeye başlıyor ve regl ile birlikte yumurta atılıyor.yani bende öyle oldu.negatif sonuçtan daha acıydı.Sevincin resmen kursağında kalıyor

Canım yumurta tutunuyor kimyasal gebelikte fakat kan testinde beta hcg düşük çıkıyor ve 2 ye katlaması gerekirken katlamıyor bi zaman sonra da hcg düşmeye başlıyor ve regl ile birlikte yumurta atılıyor.yani bende öyle oldu.negatif sonuçtan daha acıydı.Sevincin resmen kursağında kalıyor
annadım canımmm :( Rabbim yardımcın olsun , zordur elbet ... sabır ve dua ıle tekrardan inş... Rabbım nasıp etsiin bızlere en kısa zamanda .

Kızlar tüp bebek öncesi ne gibi vitamin haplari aliyorsunuz paylasirsaniz sevinirim

Kızlar tüp bebek öncesi ne gibi vitamin haplari aliyorsunuz paylasirsaniz sevinirim
Ben folik asit dışında bişey kullanmamıştım.ama şimdiki denemede bal,tarçın,çörek otu,keten tohumu ve karanfil karışımını kullanıcam.hatta bu ay için hazırlamıştım ama tedaviye başlayamadık.yumurta kalitesini arttırıyormuş.aktar bile eşime söylemiş.ben hazırladığımı kavanozda dolapta saklıyorum tedaviye başladığım gün ona da başlığa ağım

ladycy .!.:
Ben folik asit dışında bişey kullanmamıştım.ama şimdiki denemede bal,tarçın,çörek otu,keten tohumu ve karanfil karışımını kullanıcam.hatta bu ay için hazırlamıştım ama tedaviye başlayamadık.yumurta kalitesini arttırıyormuş.aktar bile eşime söylemiş.ben hazırladığımı kavanozda dolapta saklıyorum tedaviye başladığım gün ona da başlığa ağım
Bendede o karisim var, bal karıştırmadan toz halinde adetle basladim.iste yumurta catlamavgunune kadar en fazla 7 gün iciliyor 2 kez sabah ac aksam yatarken ama bana fazla geldi herhalde kistim patladi.tekrar adet olunca sadecevyatarken bir çay kasigi iciyim diyorum.sen nasil iciyorsun.Rabbim çörek otunda bin derde deva vermiş. Bizede verir inşallah

Kışa girerken d vitamini damlalarindan kullanin her kadinda ferritin eksikligi vardir onada baktirin ferrum ford, folik asit...benim bildigim bunlar vebaska minarellerde vardir mutlaka.benim dr d vitamini öneriyor.

Back
X