- 17 Nisan 2014
- 142
- 28
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canımArkadaşlar merhaba, sebepsiz infertilite olarak 2. Tüp bebek tedavisine Kasım ayında başlayacağım Allah izin verirse.Bu süre içerisinde kromozom ve pıhtılaşma testleri yaptıracağım. Burdan bizbirimize destek olalım istedim. 2015 annesi oluruz inşallah...
Tabiki hoşgeldinMerhaba canım
Ben ekimde deneyeceğim. Bende gelebilir miyim?
:)
HoşbuldukTabiki hoşgeldin![]()
Aaaaa pardon başlığa bakıyorum hala kaçıncı deneme diyorum ne saçma oldu bu soruyu geçelim :):):)Hoşbulduk
Birbirimize umut olalım arkadaşım. Bu zamanlar zor kimse anlamıyor bizi yaşadıklarımızı durumumuzu.Bizi anca biz anlarız felsefesinden yola çıkarak dertleşelim.
Sen nerde deneyeceksin ve kaçıncı denemen olacak tatlım.
Aaaaa pardon başlığa bakıyorum hala kaçıncı deneme diyorum ne saçma oldu bu soruyu geçelim :):):)
Hayır canım düşünmüyorum ama benim tüplerim tıkalı doktor eğer tıkalı tüpte sıvı birikmesi görürsem transferden önce ameliyat ile alırım dedi. İlk kontrolum için bu ay adet olmayı bekliyorum sonrasında ilaçlara başlıcaz hayırlısıyla.Nerde deneyeceğime hala karar veremedim canım araştırıyorum. Ben kimseye bahsetmiyorum tedaviden, yorumları sinirimi bozuyor açıkcası. Yinede cevap vereceğim soruna :) İlk tedavim kimyasal oldu, sonra dondurulmuşla denedim embriyo hiç tutunamadı. Şimdi 2. yi yaptıracağım ama korkuyorum yine olmazsa diye. Sen bu denemeden önce histereskopi yaptırmayı düşünüyor musun?
Hayır canım düşünmüyorum ama benim tüplerim tıkalı doktor eğer tıkalı tüpte sıvı birikmesi görürsem transferden önce ameliyat ile alırım dedi. İlk kontrolum için bu ay adet olmayı bekliyorum sonrasında ilaçlara başlıcaz hayırlısıyla.
Benim ilk denemem tuttu ama düşükle sonuçlandı açıkçası bu deneme öncesi bende çok gerginim.
Canım benim iki haftalıktı düştüğünde bende okadarcık yaşayabildim.Zor bir durum ne yapacağını şaşırıyosun ümitsiz hissediyosun kendini.Bide o insanlar onların sorularına cevap vermek zorunda kalıyosun.Nasip kısmet dedim yola devam ettim bakalım bu sefer kısmetimizde ne var. İnşallah sende bende ve bizim gibi olan herkes anne olur bu deneme son olur.Allah kolaylık versin hepimize. İnşallah ameliyata gerek kalmaz hemen başlarsın tedavine. Banada hiç bir sorun bulunamadığı ve gebelik oluşmadığı için histereskopi yapıp rahmin durumuna bakabilirz dedi ama karar veremedimkaç haftalık düşük yaptın ? Bende hamileyim sevincini 2 gün yaşayabildim neden böyle oluyor
Canım benim iki haftalıktı düştüğünde bende okadarcık yaşayabildim.Zor bir durum ne yapacağını şaşırıyosun ümitsiz hissediyosun kendini.Bide o insanlar onların sorularına cevap vermek zorunda kalıyosun.Nasip kısmet dedim yola devam ettim bakalım bu sefer kısmetimizde ne var. İnşallah sende bende ve bizim gibi olan herkes anne olur bu deneme son olur.
Galiba yok canım yada henüz sayfayı görmediler diye düşünüyorum. Bende buarada moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum hiçbir şeye üzülmemeliyim diye düşünüyorum. Enerjimiz yüksek olsun ki bizde pozitif düşünelim Sonrada sonuç çok büyük bir pozitif olsun :9Aminn inşallah son tedavimiz olur bebişlerimizi kucağımıza alırızKasım'da 2. Tedavisine başlayacak bizden başka kimse yok sanırım
Galiba yok canım yada henüz sayfayı görmediler diye düşünüyorum. Bende buarada moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum hiçbir şeye üzülmemeliyim diye düşünüyorum. Enerjimiz yüksek olsun ki bizde pozitif düşünelim Sonrada sonuç çok büyük bir pozitif olsun :9
Canım ben sigara kullanıyodum malesefEvet canım pozitif olmalıyız ve inşallah pozitif sonucu alacağız Kasım'a kadar neler yapmayı planlıyorsun? Ben inofolic diye bir ilaca başladım dün. daha önce dokturum vermişti ama ilaç içmekten bıktığım için 2 aydır kullanmıyordum. Bide hergün 2 adet kuru incir yiyorum. Yarından itibarende 40 gün Meryem suresi okuyacağım inşallah
Canım ben sigara kullanıyodum malesefAma bıraktım diyetisyene devam ediyorum biraz daha fark etsin kilom diye.İlaç kullanmıyorum birşey vermedi doktorum zaten.İnciri duydum eltim yemem gerektiğini söyledi bende başlıcam incire bakalım.Birde eşim için keçi boynuzu kürü yapmaya başlayacağım bu dönemde.
Canım yazamadım yaa buarada kenzülarş duasını duydum onu okuyacağım bende sen duydun mu onu?
Isırgan otunu duymamıştım ne işe yarıyor acaba? Onuda yaparım biz okadar ilaç kullanıcaz onlarda bunları içsin yani nedir dimi :) Doktorum tedaviye başladığımızda kahveyi ve çayı azaltmam gerektiğini söyledi ben şuan günde 1 yada 2 tane içiyorum.Allah dualarımızn hürmetine bize de yardım etsin sağlıklı evlatlarımız olsun bizde anne olalım :)Duydum canım evet onuda okumak iyi oluyormuş.İnşallah dualarımız kabul olur. Sigarayı bırakman çok iyi olmuş.Birde kahve fazla içmemek lazım mümkünse hiç içmemeliyiz. Olumsuz etkisi varmış ama ne olduğu tam bilinmiyormuş. Eşime keçiboynuzu içirmeye bende başlıycam.hergün 1 bardak ısırgan otu çayı içiyor eşim. Kaan hoca hiç bir sorun olmasada erkekler için faydalı demişti. Birde Haftada iki kez nohut yemeği etsiz.
Merhaba tatlım nasılsın sesin çıkmadı merak ettim?