2014 Kasım'da 2. Tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar

Ben eşime keçiboynuzu kuru yapiyorum 90 günlük kur.bakalim sonucuna, hayirlisi.bir ay oldu.icmeye baslayali.tadini sevmiyor ama mecbur.bende karanfil , tarcin, corek otu,keten tohumu bir yemek kasigi toz halinda karisimi sabah aksam ictim, kahve rengi lekelenmeler adet sonrasi devam etti.bilemiyorum.iyimi kötümu...dr tam kan gelirse gel dedi..tam tup bebek öncesi canim sıkıldı ama..moralli olmak lazım.

Ben eşime keçiboynuzu kuru yapiyorum 90 günlük kur.bakalim sonucuna, hayirlisi.bir ay oldu.icmeye baslayali.tadini sevmiyor ama mecbur.bende karanfil , tarcin, corek otu,keten tohumu bir yemek kasigi toz halinda karisimi sabah aksam ictim, kahve rengi lekelenmeler adet sonrasi devam etti.bilemiyorum.iyimi kötümu...dr tam kan gelirse gel dedi..tam tup bebek öncesi canim sıkıldı ama..moralli olmak lazım.

ben de bu ay 1.tüp bebek negatifini gördüm ve keçiboynuzuna başlattım.aynen zor içiyor.kapsül vitaminlerden ver eşine onu içirmek daha kolay oluyr.

Merhabalar arkadaşlar...
5 yıllık evliyim. Eşimde sperm azlığı, şekil bozukluğu ve hareket düşüklüğü var. Evliliğimizin 2.yılında başladık. 2 tüp bebek, 1 aşılama ve çatlatma yöntemi gibi işlemler denedik. 1 düşüğüm oldu. Bu yıl tekrar deneyelim dedik. Ekim ayına karar verdik. Beklerken bir şeyler deneyelim dedik. Bir aktara gittim. Başka bir karışım alacaktım. Problemimi söyledim. Aktar sahibi abla ben sana şunları vereyim dedi. Ne o dedim. Ve başladı yapmaya... Bir kavanoz çam balına 50 gr. Arı sütü sıktı. (Yalnız bu arı sütünü buzdolabından büyük bir saklama kabından çıkardı hakiki dedi. Diğerleri iş görmez dedi). Kapağını kapattı. Yanına polen ve ginseng otu tozu koydu. Abla bunları eve götür. (120 tl) Bir saklama kabında bunların hepsini bir tahta kaşıkla karıştır. Ve hiç dolaptan çıkarma dedi. Abi bunu 1-2 ay kullansın dedi. Eşim bunu Sabah akşam yedi. Ve inanamayacaksınız ama 1 ay kullandı. 2. ayımda hamile kaldım. Çok şaşkınım. Şu anda hamileyim. 5.haftama girdim. Ayın 5.de cuma günü kan testi yaptırdım. 312 çıktı değer. Belim kopuyor resmen ... Doktorumla konuştum oda şaşırdı. Bugünde ver kan testi dedi. Gidişata bakalım dedi. Bugünde test verdim. Yalnız Saat 4te alabileceğim. Gelirse onuda size yazacağım.
Bu arada bu karışımı kadınlarda kullanabiliyor. Arı sütü ve polen Hücre yenileyici bir gıdaymış Kanser hastalarına öneriyorlarmış. Araştırıp okuduğumda çok şaşırdım.

Ben diyorum kii bir deneyin.

merhaba canım gebeliğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.Ben de eşime arkadaşın verdiği ballı karışımdan veriyorum.aynen içinde bahsettiğin şeyler var sanırım.iki ay sonra test yaptırtacağım.Ama benim de yumurta rezerv azlığı var.ben de her ay kontrol ettireceğim.ilaçlarımı ve bitki çayları kullanıyorum.başka bana yarayacak macun falan varmı bildiğin.Bir de sen de sorun varmıydı ?

Arkadaşlar merhaba, sebepsiz infertilite olarak 2. Tüp bebek tedavisine Kasım ayında başlayacağım Allah izin verirse.Bu süre içerisinde kromozom ve pıhtılaşma testleri yaptıracağım. Burdan bizbirimize destek olalım istedim. 2015 annesi oluruz inşallah...

topiğin hayırlı olsun canm. ben de kasım değil ama sanırım 3-4 ay doktorun verdiği ilaçları kullanacağım.2.tüp bebek denememi aralık ya da ocak da yaparım.tedavi durumuma göre..

OTE="yedirenk79, post: 36895543, member: 455561"]ben de bu ay 1.tüp bebek negatifini gördüm ve keçiboynuzuna başlattım.aynen zor içiyor.kapsül vitaminlerden ver eşine onu içirmek daha kolay oluyr.[/QUOTE]
Tes

Teşekkürler canım. Ama erkek milleti ilac dedimi her gün düzenli icmiyor

ben de bu ay 1.tüp bebek negatifini gördüm ve keçiboynuzuna başlattım.aynen zor içiyor.kapsül vitaminlerden ver eşine onu içirmek daha kolay oluyr.

Arkadaşlar merhaba, keçiboynuzu pekmezi biraz ağır evet ama içmek zorundalar sonuçta amacımız belli bir bebek sahibi olmak. Biz o kadar iğne ilaçla uğraşırken yaptıklarının bencillik olduğunu düşünüyorum. Kapsülleri önermiyor doktorlar, en iyisi keçiboynuzu özü yada pekmezi. Biraz sulandırarak verebilirsiniz. Herşey çok istediğimiz,kokusuna hasret kaldığımız yavrularımız için...

topiğin hayırlı olsun canm. ben de kasım değil ama sanırım 3-4 ay doktorun verdiği ilaçları kullanacağım.2.tüp bebek denememi aralık ya da ocak da yaparım.tedavi durumuma göre..

Hoşgeldin canım, inşallah topik hepimize uğurlu gelir doğum konularını konuşacağımız topiğimizi de açarız :D

merhaba canım gebeliğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.Ben de eşime arkadaşın verdiği ballı karışımdan veriyorum.aynen içinde bahsettiğin şeyler var sanırım.iki ay sonra test yaptırtacağım.Ama benim de yumurta rezerv azlığı var.ben de her ay kontrol ettireceğim.ilaçlarımı ve bitki çayları kullanıyorum.başka bana yarayacak macun falan varmı bildiğin.Bir de sen de sorun varmıydı ?

Eşim karışımı kullandıktan 1 ay sonra bizde test yaptırdık. Yalnız sonuç yine düşük çıkmıştı. Sonuca göre çok üzülüp işe yaramıyor diye ümitsizliğe kapıldık. Ve karışımı 2,ayın ortalarında bıraktık. Yani testte düşük çıkarsa üzülmeyin. Belli olmuyor. Bir de bende sorun yoktu. Başka karışım bilmiyorum. Bu karışımı sende kullan. Dediğim gibi hücre yeniliyor. Ben işe yarayacağına eminim. Kolay gelsin. İyi sonuçlar gelecek inşallah paylaşmanı rica ediyorum.

Icmekte ne icmek nazla sormaya...tüp bebek öncesi adamı taktim yani....

Son düzenleme:
Icmek icin bile naz yani...bizim aldigimiz ilaçların haddi hesabı yok, adamlar araştırıp kendileri yaapmalari gerekirken biz uğraşıyoruz offff ki ne offfff

Icmek icin bile naz yani...bizim aldigimiz ilaçların haddi hesabı yok, adamlar araştırıp kendileri yaapmalari gerekirken biz uğraşıyoruz offff ki ne offfff

Valla ben sabah işe giderken peşinde dolaşıp zorla içiriyorum :KK53: Dediğin gibi kendilerinin düşünüp yapması gerekirken hem kendimizle hem onlarla uğraşıyoruz. Bide herşeye rağmen etrafa mutlu numarası yapıyoruz çok yoruluyorum bazen

Akşamları iciriyorum yatarken ....ama bide duzenli icmiyorlarki, neyse stres yok...o kadar tecrubeliyim artik.daha ilaclara baslamadim ben..kistim vardi patlamis...simdilik, iyi ama dr hormonlara bakacak bir kac ay oyle....progestan hapi kullaniyorum....kafam bi duman ilactan....hamileykende kullandim ayni hap hem fitil hem hap gibi iciliyor....AMA bebislerimi kaybettim 8 haftalikken kalbi duruyor.2 gebelik gecirdim.bir kimyasal toplamda 3 olarak kabul ediyorlar...hep stres...ama bu sefer kafam bedenim rahat insallah bu sıkıntı lari aşıp bebislere kavuşacak mutlu olacağız.

Akşamları iciriyorum yatarken ....ama bide duzenli icmiyorlarki, neyse stres yok...o kadar tecrubeliyim artik.daha ilaclara baslamadim ben..kistim vardi patlamis...simdilik, iyi ama dr hormonlara bakacak bir kac ay oyle....progestan hapi kullaniyorum....kafam bi duman ilactan....hamileykende kullandim ayni hap hem fitil hem hap gibi iciliyor....AMA bebislerimi kaybettim 8 haftalikken kalbi duruyor.2 gebelik gecirdim.bir kimyasal toplamda 3 olarak kabul ediyorlar...hep stres...ama bu sefer kafam bedenim rahat insallah bu sıkıntı lari aşıp bebislere kavuşacak mutlu olacağız.

Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Sorun neymiş peki kromozom testi falan yaptırdın mı? İnşallah bu tedavide bebeğini kucağına alırsın. Benim ilk deneme kimyasal oldu o bile çok zor geldi o zaman anladım ki gebe kalmakla iş bitmiyormuş, değerin katlaması, kesenin görünmesi sonra kalp atışı olması sonra gelişiminin normal olması erken doğmaması vs gerekiyormuş. Stres yapmamak lazım evet ama ister istemez oluyor. Bu dönemde en iyi gelen şey dualarla Allah'a sığınmak..Rabbim hepimizin duasını kabul etsin İnşallah

Evet canim zor ama rabbim yazmış bu kader..simdi herkesde sorun oluyo ama sen kucagina alamayip yas ilerleyince yinede rabbime siginiyorum..mucize gercek olacak inşallah. Hayallerimizi rabbime dua yaptik gonderdik.kabul etsin

Evet canim zor ama rabbim yazmış bu kader..simdi herkesde sorun oluyo ama sen kucagina alamayip yas ilerleyince yinede rabbime siginiyorum..mucize gercek olacak inşallah. Hayallerimizi rabbime dua yaptik gonderdik.kabul etsin

Canım yanlış anlama ama ben pıhtılaşma testini doktoruma sorduğumda pıhtılaşma olan hastalarda 7-8. Haftalarda bebeğin kalbi durur demişti. Belki pıhtılaşma testi yaptırmışındır ama yinede nacizane söylemek istedim.

Evet yaptirdim normal dediler hatta kan daha suluymus.aspirine gerek yok kullanma dedi

Bilmem baska test varmi.genetikge bakiyorlar ve pirtilasma baska tahlilerde varmi.doktordan cok disardan duyuyoruz yani , sagol canim tesekkurler

Bilmem baska test varmi.genetikge bakiyorlar ve pirtilasma baska tahlilerde varmi.doktordan cok disardan duyuyoruz yani , sagol canim tesekkurler

karyotip kromozom analizi var genetik yani
ben yaptirdim bir yerde 340 bir yerde 440 hem senden hem esinden kan alip bakıyorlar
maalesef benimde 1 tup denemem var negatif oyuzden baktilar
ve 13.14 kromozomda translokasyon cikti :(

Back
X