2014 Kasım'da 2. Tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar

Geçmiş olsun ilginç bi vaka olmuş,ama yumurtanın çetlaysbilmesi için 28/20 mm arası olması lazımmış 2 gün de de bu kadar pik yapması olağandışı olmuş bence.hayırlısı hakkında canım.bi dahaki tedavin inşallah sorunsuz geçer
20 mm de catlattilar benimkini oncekinde.
Buugun bir hastaneyle gorustum erken catladi dedim ilacla tedavisi varmis btedavi gerektirirmis. Bana onceki upcu doktor normal boyle seyler olur demisti. Tedavi gerektirdiginden veya sorun oldugundan bahsetmedi hic. Pik yapmamis yani.. malesef pat fiye basladik hic arastirmadilar bizi. Ne beni ne esimi.. opu zamaninda hic sperm de cikmayabilirdi ve ben o kadar hormonu narkozu bosuna almis olacaktim.. salakligimiza geldi ama uyandik.. bidaha asla ama asla pat diye baslamam..
insallah hepimizin sorunsuz gecer raabbim yardimcimimiz olsun..

Aminn inşallah son tedavimiz olur bebişlerimizi kucağımıza alırız :-) Kasım'da 2. Tedavisine başlayacak bizden başka kimse yok sanırım
MRB. KASIM AYINDA BENDE 2. DENEME İÇİN BAŞLAYACAĞIM AMA DOKTORUM HASTANE DEĞİŞTİRDİ VE KARŞI YAKADA ULUN BEY . KOCAELİDEN GİDİP GELMEK ZOR OLACAK BENDE BAŞKA DOKTOR ARAŞTIRIYORUM TAVSİYE EDECEĞİNİZ HASTANE VE DOKTOR VAR MI? :(

MRB. KASIM AYINDA BENDE 2. DENEME İÇİN BAŞLAYACAĞIM AMA DOKTORUM HASTANE DEĞİŞTİRDİ VE KARŞI YAKADA ULUN BEY . KOCAELİDEN GİDİP GELMEK ZOR OLACAK BENDE BAŞKA DOKTOR ARAŞTIRIYORUM TAVSİYE EDECEĞİNİZ HASTANE VE DOKTOR VAR MI? :KK43:
Canım ben ikinci denememi altunizade de eurofertilde yapacağım doktorum Huri hanım ben şuan için çok memnunum iyi anlayışlı ve detaycı bir doktor. Geçen ay başlayacaktım ama tüplerde şişlik farkettiği için ameliyat olmamı ve şansı yükseltmemi tavsiye etti bu ay ameliyat oldum ve kasım adetimle hayırlısıyla oraya başlayacağım.Ön görüşmeler ücretsiz istersen randevu alıp bir git görüş derim :)

Canım ben ikinci denememi altunizade de eurofertilde yapacağım doktorum Huri hanım ben şuan için çok memnunum iyi anlayışlı ve detaycı bir doktor. Geçen ay başlayacaktım ama tüplerde şişlik farkettiği için ameliyat olmamı ve şansı yükseltmemi tavsiye etti bu ay ameliyat oldum ve kasım adetimle hayırlısıyla oraya başlayacağım.Ön görüşmeler ücretsiz istersen randevu alıp bir git görüş derim :)
teşekkür ederim .inş hayırlısıyla hamilelik haberini alırız...araştırmaya devam görüşmeyi düşünebilirm....

MRB. KASIM AYINDA BENDE 2. DENEME İÇİN BAŞLAYACAĞIM AMA DOKTORUM HASTANE DEĞİŞTİRDİ VE KARŞI YAKADA ULUN BEY . KOCAELİDEN GİDİP GELMEK ZOR OLACAK BENDE BAŞKA DOKTOR ARAŞTIRIYORUM TAVSİYE EDECEĞİNİZ HASTANE VE DOKTOR VAR MI? :KK43:

Canım cevabım biraz geç kalmış ama hoşgeldin tedavin hayırlı olsun şimdiden. İstanbul da değilim fakat okuduğum forumlardan Memorial Semra Kahramanı çok duydum ve herkes çok memnunmuş...

Arkadaşlar merhaba, sebepsiz infertilite olarak 2. Tüp bebek tedavisine Kasım ayında başlayacağım Allah izin verirse.Bu süre içerisinde kromozom ve pıhtılaşma testleri yaptıracağım. Burdan bizbirimize destek olalım istedim. 2015 annesi oluruz inşallah...
merhaba arkadaşlar ben de bu ay tedaviye başlayanlardanım bugün 5. iğnemi yaptırdım yarın kontrolüm var hayırlısı olsun hepimiz için 2015 ağustosta bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah..

merhaba arkadaşlar ben de bu ay tedaviye başlayanlardanım bugün 5. iğnemi yaptırdım yarın kontrolüm var hayırlısı olsun hepimiz için 2015 ağustosta bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah..

Hayırlı olsun canımm inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız 2015 de... Rabbim daha fazla bekletmesin.

Arkadaşlarr ne durumdasınız?? güzel haberler bekliyoruz inşallah bu ay tedaviye başlayan anne adaylarımızdan... Ben bu ay başlayamadım ama olsun, arkanızdan yetişim inşallah... :KK15:

Ben 15 kasımda başladım tedaviye, bugün 7. iğnelerimi vuracağım. Haftaya da yumurta toplanacak. Hayırlısı artık. Sonuca az kaldı.. Hepimizin güzel sonuçları olsun inşallah. 2. deneme olduğundan mıdır nedir, bu kez çok rahatım, hiç kafaya takmıyorum. Doktorum da çok mütevazi ve ilgili olunca daha da rahat oluyorum.

Benim transferim bile olamadı. Opu sonrası bölünmeler durduğu için işlem sonlandırıldı. Nasip başka sefere artık

Arkadaşlar kafam durdu artık. Antisperm antikor testi istemişti doktor yaptırdım ve pozitif çıkmış. Yani sperm allerjim var. Ben normal yolla gebe kalamayacak mıyım yani? Bu konuda bilgisi olan var mı? Ben yıllardır sebepsiz diye dolaşırken sebep varmış,spermleri öldürüyormuşum. Anne olabilecek miyim acaba birgün
merhaba canım yazalı baya olmuş ama yeniyim bende şimdi gördüm.umarım şimdi hamişsindir :)
aynı sorun benim eşimdede çıktı antkor testi pozitif çıktı bizde 6 aydır korunmuyorduk ve doktor deltacortil ilacını verdi eşime bakalım geçen ay kullandık bu ay ne sonuç vericek 10 günüm kaldı.
sen tedavi olarak ne kullandın ?

merhaba canım yazalı baya olmuş ama yeniyim bende şimdi gördüm.umarım şimdi hamişsindir :)
aynı sorun benim eşimdede çıktı antkor testi pozitif çıktı bizde 6 aydır korunmuyorduk ve doktor deltacortil ilacını verdi eşime bakalım geçen ay kullandık bu ay ne sonuç vericek 10 günüm kaldı.
sen tedavi olarak ne kullandın ?

Merhaba canım hamişim çok şükür darısı isteyen herkese olsun inşallah. Canım erkeklerdeki antikor testini bilmiyorum. Bana yapılan kandandı pozitifti ama hiç bir tedavi görmeden ertesi ay hamile kaldım. Preseed jel kullandım ama faydası oldumu bilmiyorum.. Eğer sorununuz yoksa beslenmenize çok dikkat edin birde eşim emodex kullandı 3 ay onunda etkisi oldu mu bilmem Kaan Aydos hoca vermişti.

Merhaba canım hamişim çok şükür darısı isteyen herkese olsun inşallah. Canım erkeklerdeki antikor testini bilmiyorum. Bana yapılan kandandı pozitifti ama hiç bir tedavi görmeden ertesi ay hamile kaldım. Preseed jel kullandım ama faydası oldumu bilmiyorum.. Eğer sorununuz yoksa beslenmenize çok dikkat edin birde eşim emodex kullandı 3 ay onunda etkisi oldu mu bilmem Kaan Aydos hoca vermişti.
Merhaba canım,bizim testde pozitif çıkmıştı malesef. doktor olur bebek ama yıne bu ılacı kullan dedı eşime . bnde resmen umutsuzdum yanı :( ama şukurler olsun ki 2 gun once hamiş oldugumu öğrendım rabbim sonuna kadar sağlıklı geçirmemizi nasip eder inşlh :)

Merhaba canım,bizim testde pozitif çıkmıştı malesef. doktor olur bebek ama yıne bu ılacı kullan dedı eşime . bnde resmen umutsuzdum yanı :KK43: ama şukurler olsun ki 2 gun once hamiş oldugumu öğrendım rabbim sonuna kadar sağlıklı geçirmemizi nasip eder inşlh :)

Gözünüz aydın canım çok sevindim. Doktora her gittiğinde Rabbimin mucizesine tanık olacaksın... Biz her gittiğimizde hayretler içinde kalıyoruz. Sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah

Back
X