2014 Mart Ayı Anneleri Göbikleri :)

nur0993

Türkiye Cumhuriyeti <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
2.496
31
158
Bakıyorum bakıyorum kimse bu konuyu açmamış Artık 20li haftaları geçtik Göbikler ne durumda ? Benim çok çıkmadı hala hamile olduğum anlaşılmıyor, tabi bilenler karnın çıkmış diyor ama bilmeyenlerde tık yok Hadi bakalım fotolarını yükleyin hanımlar

İlk fotoda benden gelsin :) 3 gün önceki resmim 22+4 ken :)

ahanda buda ben hava kapalı olduundan ışık pek güzel değill idarelik bi fotoo

26+0 lık bir göbüşşş

Eki Görüntüle 876434

ahanda buda ben hava kapalı olduundan ışık pek güzel değill idarelik bi fotoo

26+0 lık bir göbüşşş

ha işte bana benzeyen bi hamişşş...Benimde göbek aynı senin gibi. Ve ilk cocugum....Ama tek farkımız benim popomda buyudu. Kendi cumhurıyetini ilan edecek yakında o derece. Bebek dogduktan sonra gıtmezse onada bi nufus cuzdanı cıkartırım heralde

İlahiiii güldürdün beni Popo büyüyünce kız çocuk derler bizde kız mı bebikin

benim ilk hamileliğimde böyle değildii 6 aylıktım kşmse anlamıyodu hamileliğimi
kıızz benim tototda aldı başını gidiyoo yanllarımda dolgunlaştıı
bildiğinnn yuvarlanmalıkkk kıvamdaayımmmm

Hayır bence yuvarlanmalık değilsin Sadece göbeğin görünüyo diğer yerlerin gayet normal görünüyo

İlk hamileliğinde ne zaman anlaşıldı hamiş olduğun :) Bende anlaşılsın istiom yaaa

Hayır bence yuvarlanmalık değilsin Sadece göbeğin görünüyo diğer yerlerin gayet normal görünüyo

İlk hamileliğinde ne zaman anlaşıldı hamiş olduğun :) Bende anlaşılsın istiom yaaa

vallaa fotodan öyle görünüyodur yaaa
163 boyunda 75 kiloyummm gayeett topluyummm ehiehi
kızımdayken bu aylarda daha zayıftım 6. ayın sonunda ani olarak karnımda büyüme oldu
ama yapım tooparlı benim valla sen maşallahh inceciksiiinn

yine tekrar ediyorum aynı ben.. Boyum 166 kilo 77 oldu heralde.. Ben cok zayıfken bile bi deri bi kemik goryunemzdim. Yuvarlak hatlıyım ben galibaa

canım benim popom hep vardı. ama şimdi kilo alınca daha da buyudu. Ama basenlerim yok. Yada yuzum falanda cirkinleşmedi. Yani bence onlar koca karı masalı...

evett bencede alakasıı yokkk uydyrma şeelerr

yine tekrar ediyorum aynı ben.. Boyum 166 kilo 77 oldu heralde.. Ben cok zayıfken bile bi deri bi kemik goryunemzdim. Yuvarlak hatlıyım ben galibaa

hehehe bende çok zayıfken bile bi deri bi kemik olmuyorummm
balık etlihim ihihih ondan sanırsammm,
58 kilodaki halimi beğeniyorum meselaaaa
kızımda doğumdan 80 ile çıkmıştım
6 ay sonrasında sadece 2 kg gitmişti herkes emzirmede kilo veriri ama ben veremedim
ama kızım 6 aylıkken 78 ile diyete başladım
3 ayda 58 kiloya indimm çok şükür diyet yapınca verebiliyorum
ama yiyince de çok çabuk alıyorum benşm bünyede böyle işte napayımmm

aayyy bende emzirmeye guveniyordum. ;Oda olmayacak desene. Bende aynı senin gibi cabuk veririm ama cabukda alırım.

aayyy bende emzirmeye guveniyordum. ;Oda olmayacak desene. Bende aynı senin gibi cabuk veririm ama cabukda alırım.

emzirirken benim gibi sürekli yersen veremezsin tatlım
ki yanii ben 6 ay boyunca mamasız ek gıdasız emzirdim kızmı
hep yeme halinde olmasaydım verirmiydim acaba çok merak ediyorum
ama kızım çok usluydu ne gece uykusuzluğu oldu ne de gazı
galiba onun için yemeye fırsatım çoktuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…