2014 Mart Ayı Anneleri Göbikleri :)

Buyur cnm çevirdim ben. Ayrıca göbikin çok tatlı
Benim 8. ayda felan anca böyle olur heralde

Eklentiler

• $image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba ben de göbiş eklemek istedim. Bugün ofiste çekildi. 27.haftaya merhaba dedim
Başka göbişler de bekliyoruz

Bianka yoksa seninde mi çok göbikin yok :) Göbiksiz birileri çıksın karşıma moralim düzelsin yaaa

Bu arada gayet güzel görünüyosun cnm

Çok teşekkürler canım:) benim de moralim yerine geldi.
Benim bol ve siyah bir şey giyince hiç anlaşılmadığı oluyor ama bugün üzerimdeki dar kazak, bana da kocaman geliyor yaa

Öncelikle ALLAH en güzel şekilde bebeklerinizi elinize almak nasip etsin... bende 5 ay öncesinde o güzel duyguyu tattım çok şükür bu güzel unutulmaz ve unutulmaması gereken anlarınızı elinizden kayıp gitmesini istemiyorsanız elimizden geleni yapmaya hazırız doğum fotoğrafçısı olarak çalışmaktayım çok uygun fiyatlarla paketler hazırlamış bulunuyorum çünkü her anne bunu ister ama çoğu zaman bütçe engel olabilir bu yüzden bir anne olarak bu duygularınızı isteğinizi gerçekleştirelim bilgebalcan........... paket hakkında mesajlarınızı bekliyorum...

Merhaba ben de göbiş eklemek istedim. Bugün ofiste çekildi. 27.haftaya merhaba dedim Eki Görüntüle 883083
Başka göbişler de bekliyoruz

biankacım maşallah çok hoş görünüyosun:)benim karnım da seninki gibi...gelişimi iyiydi en son gittiğimizde bebişimizin....ama karnım hala küçük olunca acaba bebek de mi büyümüyor diyorum..(

biankacım maşallah çok hoş görünüyosun:)benim karnım da seninki gibi...gelişimi iyiydi en son gittiğimizde bebişimizin....ama karnım hala küçük olunca acaba bebek de mi büyümüyor diyorum..(

cnm ilk gebeligime gore daha kucuk ama en son kasimin ucuncu haftasi gittigimde gunumle uyumluydu ve gelisimi de iyiydi.sen de endise etme ilerleyen haftalarda onune gecemeyecegiz zaten:) bu arada cok tesekkur ederim:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…