2014 Mart Ayı Anneleri Göbikleri :)

Yeni göbik fotosu kızlar :) Artık biraz büyüdü :) 26+3 olduk

Eklentiler

• $nnnn.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 93

Merhaba ben de eklemek istedim, biz de büyüdük 29.haftada geçen cuma çektim.
Hamilelik öncesi pantolonlarıma devam ediyorum halen
Tüm anne adaylarına maşallah

Bu arada üzerimdeki gömleği h&mden aldım. Mama koleksiyonu yapmışlar bayıldım, lcwde olduğu gibi her tarafı geniş değil sadece göbek kısmı bol. Anne adaylarına large xl öneriyorlar sinir oluyorum. Biz büyük beden değiliz hamileyiz sadece:))

Son düzenleme:

Çok tatlı olmuş cnm :) Ben rahat edemiyorum ya normal pantolonlarla düğmesi felan açık giyiyosun dimi ? Bide ben kendim de biraz kilo aldım artık pantolonlar sıkıyo :)

Gömleğin de çok güzelmiş. Lcw gerçekten çok bol yapıyo hamile gömleklerini. Ben almıştım hala bekliyorum giymeyi. Hala dolduramadım gömleğin içini üstelik s beden :)

tabii belime bant geçiriyorum fermuarı ve düğmeyi kapatmıyorum.Bu şekilde kimse görmüyor açık gezdiğimi:)
Evet lcw çok büyük yapıyor, bu kısa zamanda bir şey almam idare ediyorum diyordum da gömlek çok hoşuma gitti

burda kimse kilo almamış yaa çok kıskandım. ben 31. haftada 15 kilo almış bulunmaktayım, göbeğimde önümde kocaman top gibi, Allah sonumu hayretsin

Herkese mutlu yıllar kızlarrr

27+5

Son düzenleme:
Merhaba 2014 Mart anneleri, sayılı günler kala göbiş eklememiş kimse uzun zamandır. Benim göbiş sanki biraz aşağı inerek küçüldü gibi. 37.haftaya yaklaştık. Sizler ne alemdesiniz?

Kızlar hadi göbiklerinizi ekleyin artık yoksa ekleyemeden doğurcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…